Svatba v zimě. Co si obléct?

Ahoj, budeme se brat v zime (nekdy kolem vanoc) a ja bych chtela nejake zimni svatebni saty (abych v nich nezmrzla) a i kdyz to zni nelogicky mozna kratke. Nevite o necem? a taky mam problem, protoze muj nastavajici nechce jit v saku a v kravate. Nevite nekdo o nejakem netradicnim, ale slusnem panskem oblecenim? Dik.
Odpovědět
Ahoj no my to mame 24.11.2007 a to uz bude, pocitam zima. Myslim, ze netreba si lamat hlavu s tim, jak budes mrznout a tak, pokud to teda nebudes mit nekde na hrade, venku nebo tak ;) na radnici mivaji topeni :) a kdyz tak pelerinka to jisti ;) na hostine uz bude urcite teplo ... Co se tyce obleceni pro zenicha, no nedovedu si to dost dobre predstavit, ale bez saka nebo zaketu atd. se asi neobejdete .. kazdopadne muze to mit rozepnute a pod tim treba nejake bile triko .. at s vkusnym vzorem nebo ne ... je to takove lezerni ale ne moc .. myslim ze by to slo. Zrovna dneska jsem videla neco takoveho na Rupertu Grinthovi z harryho pottera na premiere ve zpravach :-D http://aktualne.centrum.cz/~~cook~jan... hodne stesti!
Odpovědět
no jo, kdyz ja si moc vymyslim. ale pro zenicha se mi triko moc nelibi. on je ochotny jit v kosili ale ne v saku. ale diky.
Odpovědět
Profilova fotka
co nějaký slušivý fráček? Nebo aspoń vestičku? I když asi nejlepší řešení je ho přemluvit na sako a kalhoty. Můj miláček taky v takovém oblečení nerad chodí, ale na svatbě se přemůže a obleče se do obleku a náhodou jak mu to sluší :-) Jestli máš přemlouvací talent tak to využij, protože si nedokážu představyt v čem jiném by měl jít aby to vypadalo podle etikety a trošku elegantě, vždy´t je to svatba na hostině se může převléct nebo být jen v košili.
Odpovědět
kdyz ja si docela pohravam s myslenkou ne moc klasicke svatby, ale zase nechci aby se to zvrhlo v hruzu stylu roztrhany dziny a pankacsky uces. A na druhou stranu nemam cas ani chut litat po obchodech a neco shanet. Mohla bych donutit sveho nastavajiciho aby se do saka navliknul, ale rikam si, ze je to taky jeho svatek a proc by se mel mucit v obleku. Ale celkove se na ty chlapy toho neda moc vymyslet. Pro sebe mam strach abych nezmrzla, protoze u nas na dedine je zvykem, ze zenich prijde pro nevestu pesky a pak se vsema svatebcanama jdou na radnici nebo do kostela coz je asi 10 min pesky. Je fakt, ze jsme se jeste s mym drahym poradne nerozhodli jak bude svatba probihat... A jaké téma a vyzdobu plánujete na svatbu? Vsimla jsem si janinko ze se budete brat v listopadu - využijete barevných listů nebo podzimních kvetin? dívala jsem se tady na beremese, ale moc albumů s zimni tematikou jsem nenasla.
Odpovědět
Prominte, ja si vsimla az pozde, ze mate svy alba.
Odpovědět
mance: no jak sis vsimla v albumu :) chceme to tak do oranzova (teda chci, znas chlapy, ti nejsou moc kreativni a ten muj mi to vsechno odsouhlasi, jen kdyz nebude muset premyslet on :) se zelenym a bilym ... takze podzimni barvy. No a na oznameni asi budeme mit takovy ten Budhuv list - byva to na oznameni, je to ten pruhledny listecek ve tvaru srdicka ... s tim, ze to bude v zime, si hlavu lamu snad jen kvuli pelerine a botum :) Jinak nevim, no ale taky zastavam co holky .. vzdyt si muze vzit treba cerne rifle, kdyby nechtel kalhoty od saka, a ciste jenom na obrad to sako ... to snad prezije ;) chlapi jsou jak mali :) a proc se ho nezeptas, v cem by chtel jit on a mysli si, ze by se to hodilo na svatbu :)?
Odpovědět
mance: pokud pujdete pesky, nezapomen prosim na kombinaci podpatku s ledovou silnici a sterkem!!!! Netradicni obleceni se da v lete. Treba jen chlap s rozhalenkou, slusne kalhoty a sandaly, nevesta na boso a letni saticky... Na zimu se to moc nehodi. Za prve bude zima, za druhe bych mu rozumne vysvetlila, ze nemusi byt nacpany do cerneho obleku, ale muzete najit nejaky modernejsi. Dneska je cela rada nadhernych materialu. Bez prolitnout par obchodu a zacni s agitaci. Pokud pujde jen v kosili 1) mu bude zima 2) mezi ostatnima bude vypadat hloupe, protoze verim tomu, ze vsichni chlapi pujdou v obleku. Pokud chcete neco netradicniho, zvol si nejake zdobene saty a jemu zaket.
Odpovědět
no jinak, ja se chci vdavat na vanoce nebo silvestra. Obavam se ze mi to u draheho neprojde. Nevite da se najit oddavajici na statni svatek, na vanoce, nebo nekdo, kdo vas odda treba v deset v noci?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj mance: co se týče zimních svatebních šatků tak jsem viděla v Brněnském salónu Naive nádherné kabátky a různé řízy přes šaty třeba lemované lehounkou kožešinkou apod. , oni mají vůbec moc krásný výběr netradičních svatebních šatů a pravě tyhle "svrchní vrstvy" mě hrozně zaujaly. Já se teda vdávám v létě, ale když jsem to viděla skoro jsem měla chuť se vdát v zimě ;-) a co se týče oblečení ženicha tak si myslím, že sako a kravata rozhodně není podmínkou. Je třeba to hlavně sladit ke stylu svatby a pokud ji chceš netradiční, tak je to dokonce i vhodné. Výborně vypadají různé košile s rozhalenkou ve stylu tuniky... to je potom jasné, že k tomu rozhodně nepatří sako :-D No a k tomu normální plátěné kalhoty klasického střihu. Můj ženich taky nebude mít sako ;-) Kdyžtak písni do IP pošlu ti nějaké fotky co jsem kde posbírala pro inspiraci.
Odpovědět
ahojte holky, zrovna jsem volala na radnici. teda u nas pry maji oddavaci den sobotu, a kdyz se pry chceme brat jiny den, tak si musime priplatit tisicovku. Pani, ale nevedela, jestli oddavajici bude oddavat na stedry den a pry to do patku zjisti. tak pak dam vedet. dik irbis za typ. a terak, proc by ti to nemelo projit? ja si myslim, ze je fajn vdavat se nejakou netradicni dobu.me se na vanocich libi svatecni nalada. Bohuzel my neporadame nic noveho, nebot rodice meho draheho se brali na vanoce taky. Ale protoze jsou sympaticti,tak mi to moc nevadi :-)
Odpovědět
Tak hlasim, ze nakonec to bude 23 prosince. to budeme mit aspon dva svatecni dny jeden za druhym. uz se moc tesim. Jenze ted jeste vymyslet vyzdobu a porad nevim co se satama. Vyzdobu zatim jsem tak uvazovala neco do modra, kdyz bude ta zima a mozna tema vlocek + zelene vanocni vetvicky. Jake si myslite, ze daji sehnat v zime kvetiny do svatebni kytice? mam rada lilie a ruze, ale jestli budou k sehnani.. a navic se nebudou hodit k vlockove vyzdobe... hruza,zacim stresovat.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
ja som videla manzelsky par, ktory mal robene fotky v snehu...perfektne...uplne uzasna atmosfera, pokial obaja maju radi zimu a nebudu sa triast....a pokial bude sneh :-D
Odpovědět
vlastne kazde rocne obdobie ma svoje caro ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?