Svatba v těhotenství - výměna svatebních šatů na rautu?

Ahoj holky, vy, které jste se vdávaly těhotné - převlékaly jste si později třeba na odpoledním rautu šaty? Případně jestli jste nějaká vydržela celý den? Jsem v šestém měsíci a bříško mi už narostlo. Ráno to docela jde, ale přes den se můžu i jen napít a hned se mi bříško nafoukne... Nejsem si jistá, jestli celý den vydržím v upnutějších šatech :-( sice bych moc ráda, ale abych se pak cítila špatně, tak to za to nestojí... Takže je lepší si zvolit ještě nějaké alternativní a pohodlné? Jaké máte zkušenosti? ;-)
Odpovědět
Vydaval som sa v 5.mesiaci. urcite si nedavaj nic upnute, nie je to dobre ani pre teba ani pre dieta. Ja som mala lahke vzdusne saty a bolo to super. Okolo 11 vecer som sa prezliekla, kvoli tradicii
Odpovědět
Profilova fotka
A co rovnou nějaké pohodlné šaty, i na obřad? EDIT: pardon - nevšimla jsem si, že svatba je za pár, je jasný, že na změnu šatů není čas :). Tak rozhodně hlasuji pro pohodlné na převlečení :).
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem si šaty už nechala šít a dva týdny po tom jsem se dozvěděla, že jsem těhotná...na svatbě budu na začátku šestího měsíce, takže bříško už bude. Šitá šatů jsem stopla a upraví mi je přesně podle prsů a bříška těsně před svatbou, ale mám holá záda, žádný korzet, takže nás nic stahovat nebude.Přes bříško budu mít místo látky,co dělá takový široký pás, jen pruh z látky elastické aby to bříško obeplo, ale nestáhlo. Spodek mám bez spodniček, kruhů a nevím čeho, budu mít šaty vzdušné z šifonu. žádné šaty na převlečení teda nemám a ani řešit nebudu . Ale pokud už šaty změnit nemůžeš, určitě si něco pohodlného na převlečení pořiď.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?