Svatba "v džínách". Co vy na to?

Profilova fotka
Ahojky děvčata, plánujeme svatbu jen tak se svědky a dětičkama. Rádi cestujeme po republice jen tak se spacákem a nocovat pod širákem. Zamilovali jsme si Malou Skálu v Českém ráji,kde se také chceme vzít. Ale... pojedeme na vandr, kde náše soužití chceme spečetit oním slůvkem ANO... Máte nějakou inspiraci nebo typ? Nebo stačí Váš názor. papa a děkuji :-)
Odpovědět
ja bych v tom nevidela problem ;-) pokud je to vas zivotni styl tak proc ne :-)
Odpovědět
to znie dobre ;-). minuly rok tu mala nejaka nevesticka nieco podobne. mala kyticku - perfektne lucne kvety, stylovo vyborne zapadla. ako jedine co potrebujete, je dotiahnut niekoho kto vas zosobasi niekde pekne v prirode. uzite si to.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, je to hezká představa, luční kvítí, příroda....., jen asi já osobně bych na sebe hodila nějaké šatky. Myslím tím takové aby zapadly, takže jen nějaké obyčejné, z přírodního materiálu... :-) Ale jinak proč ne. Svatba je jen vaše věc a vy si ji musíte udělat takovou jaká vám bude vyhovovat ;-)
Odpovědět
tak ma napada, ze nieco ako papiatka zo svadby by sa hodilo. mozte si napriklad kupit cizmy do dazda (holinky). Nejake pekne farebne ;-). mali by ste nieco cim to pekne ozivite ;-). rozhodne sa vzdy pripravte na mokru variantu. ta snad nebude, ale pripravit sa treba.
Odpovědět
spis si myslim ze nejvetsi problem bude premluvit nejakou matrikarku aby sla do prirody oddavat bude to zalezet hodne na ochote ;-)
Odpovědět
no s tym moze byt problem. ale zase kedze si vyberaju miesto kde je turisticky ruh dolezitou sucastou, tak si myslim ze to pojde lepsie. lebo zase ty matrikari su k tomu viacej volnejsi, cize skor na to kyvnu.
Odpovědět
pardon za chyby ;-( preklepy
Odpovědět
Profilova fotka
Tak naštěstí matrikářku která nás oddá už máme. Je to dlouholetá kamarádka a starostka obce kde žiji. V holinkách se po skalách moc dobře nechodí. :-) Jinak šaty z přírodního materiálu, je dost dobrý nápad. Myslela jsem i na džínové šaty. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
co to povídáte? copak matrikářka oddává? jinak si myslím, že v současý době jsou za poplatek schopný oddat kdekoli. A pokud je to váš styl života, tak je to jedinečný a krásný nápad. Šatičky bych volila z nějakého lehkého materiálu a plátěnky.
Odpovědět
tkanicka: tak to si na omyle. nas nechceli zosobasit ani na matrike, lebo ten tyzden proste sobase nerobili. a neoddava matrikarka ale poslankyna. no musi byt u toho matrikara. to bolo zle zle napisane.
Odpovědět
je pravda ze v holinach to neni nic moc, to hej. to bol len taky napad.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak trošičku jsem to špatně napsala,omlouvám se. Bude oddávat starostka obce a paní co je na matrice v příslušném katastru oddavek. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?