Svadobné šaty na obvod hrudníka 85F

Ahojte, je tu nejaka nevestička, ktorá ma konfekčnú velkost 42-44 ale má problém zohnat šaty, pretože má hrudník cca 112cm? Už mi to pripadá, že tento problém mám len ja. :-( Ak sú šaty dobré, prsia mi z nich vylezajú alebo prsia sú OK ale šaty nie sú "in" :-( poraďte prosím.
Odpovědět
Zkus Adinu v Praze. Já od nich měla šatky ve velikosti 42, přes prsa 108 a ještě mi je zabírali. Mrkni do mýho fotoalba příprav, byly korzetovky, nádherné a in.
Odpovědět
Ahoj, diky za pomoc. Len neviem nájsť tvoj album z priprav :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás najdou nevěsty i s větším poprsím krásné šaty, které jsou IN. Máme v salonu šaty od Jasmine Collection, např. se širokými ramínky a krajkové vypadají velmi pěkně na nevěstách, které řeší stejný problém. Pokud budete chtít, zastavte se, rády Vás uvítáme a zkusíme najít TY jedinečné!
Odpovědět
Ahojky neboj se nejsi sama 😉 mam ten sam problem 😉 takze stale hledam ale vidim to tak ze si je radsi necham usit primo na miru :-D drzim palecky at najdes saticky podle predstav.
Odpovědět
@dany32 ahoj, mám velikost DD a 80 cm hrudník, velikost 38. Mrkni do alba, měla jsem korzetovky. Fakt je ten, že větší prsa a výstřih dělají svoje:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dany32 Já ani nemluvím...výška 146cm, přes prsa 109cm...ale na hledání se ještě chystám :-( ale už teď mám z toho hrůzu...
Odpovědět
holky já sem měla ten stejný problém ale nakonec sem našla a ted je budu prodávat stály mě sice 12000 a je to už loňský model ale byly super..a nic jim není kdyby jste měla některá zájem ráda je pošlu do světa za 4000 ať se mi nějaké penízky z nich vrátí...mám tu i inzerát s fotkou kdyžtak dejte vědět a ať se svatba povede a máte na ni jen krásné vzpomínky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?