Švadleny Praha

Profilova fotka
Dobrý den, rada bych si na svatbu 2016 nechala ušít šaty, spise nez o cenu mi jde o kvalitní praci a příjemný pristup. Budu rada za tipy a zkušenosti z Prahy a okolí :)
Odpovědět
@vivi2016 ahoj a kdy mas termín?
Odpovědět
Velice kvalitně ti ušijí šaty v Linii a v Nanay. Oba šicí salóny tu mají profi profil a velice pozitivní recenze. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun pravděpodobně září:)
Odpovědět
Nanay jsem psala a napsala mi, ze musí odjet do zahraničí a neví kdy se vráti, ale nasla jsem úžasnou navrharku Petra Brzkova, najdi si ji na fb. Je z Plzně ale jezdí do Prahy
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně jen a jen doporučuji Martinu Klimešovou - Praha 8, Bohnice! Hrozně šikovná paní, která má vkus a navíc je hrozně příjemná a udělá vše podle představ nevěsty!!! (šaty můžete vidět v mém bazaru).
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun děkuji:) přidávám odkaz pro dalsi nevěsty https://www.facebook.com/Petra-Brzkov...
Odpovědět
@vivi2016 mužů říct, ze jsem poslala asi 20 mailu ohledně síti šat a byla jsem opravdu zoufalá, protože se mi nic nelíbilo, a tohle byla první slečna která me opravdu nadchla
Odpovědět
Profilova fotka
@vivi2016 Děkuji za zveřejnění tohoto tématu! Kvalitní svatební šaty můžete ušít v našem salonu Oksana Mukha Praha. Poradíme Vám s tím nejlepším střihem a barvou, vybereme spolu model a ušijeme to na míru během 1-2 měsíců. Naše nevěsty jsou vždycky spokojené jak s přístupem, tak i s kvalitou šatů. Máte-li jakékoliv dotazy, volejte na +420 266 3131 55 Těšíme se na Vás!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?