Svadlenka Nachod?

Profilova fotka
Chci si objednat saty z internetu, ale bojim se, ze by mohly byt moc dlouhe, je tu nekdo kdo by je pripadne zkratil? dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já ti je bohužel nezkrátím, ale můžeš se podívat do našeho internetové obchodu (Elody.cz), kde bychom přizpůsobili šaty přesně tvé výšce :-) . Jinak zkracování šatů, hlavně s hodně zdobenou, nebo krajkovou sukní, je oříšek pro každou švadlenku :).
Odpovědět
Zkrácení šatů není žádný problém, jen je to při více vrstvách pracné a tím pádem drahé. Problém je, pokud je sukně ukončena krajkou s bordurou, pak je úprava dost složitá. Objednání šatů na dálku, bez toho, abyste je viděla a zkusila si je, vůbec nedoporučuji, ani z obchodu v Čechách.
Odpovědět
Profilova fotka
@monikalochmanova Doporučuju zeptat se po okolí, v práci, u doktora, kam běžně chodis. Svadlen, které si takto privydelavaji je často v každém městě dost. Jen jak to nikdy nepotřebuješ, nemáš kontakty. Paní te tady straší, ale zkrácení je to nejjednodušší, co se u šatů dělá ;-)
Odpovědět
Pokud máš možnost dopravit se s šatama do České Skalice, mohu doporučit šikovnou švadlenu. Šila mi několikery šaty (taneční, věneček, ...). Sama jsem si objednala svatebky z internetu a mám je u ní na zkrácení a lehkou úpravu košíčků - prostě všeho tak, aby to sedělo :-) Je šikovná, koukne na tebe a vidí, co a jak. Co se týká objednání z netu - určitě je to risk. Já jsem si asi měsíc psala se 3 prodejci, nakonec jsem si vybrala prodejce, kde šlo šaty zaslat zpět, popřípadě vyměnit za jiné, pokud by to byl opravdu průšvih. A kromě nějakých pár nitek a úprav, co jsem zmiňovala, jsou šaty super. Možná jsem měla štěstí (hodně lidí tady mě zrazovat od objednání, že to bude prů***,ať si nechám šaty ušít atd.), ale myslím, že když objednáváš hodně dopředu, u solidního prodejce a šaty, které od pohledu vydrží českou poštu (moje přišly v balíčku 30×20, nejsou se šifónem ani spodničkou, takže to zmačkání se z části vyvěsilo a zbytek se vyžehlí), tak šance na úspěch je ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?