Sú to tie pravé svadobné šaty?

Asi magořím ze všech alb co jsou tady a vůbec z celého internetu :-) ... ale najednou mám takový pocit, že šaty, které jsem si v únoru vybírala nejsou ty pravé (svatba je v srpnu) .... už si j moc nepamatuju a mám je jen na modelce z netu ... přibližně každý den je zkoumám neměli jste taky v průběhu příprav najednou pocit, že je všechno špatně :-| ... a že by jste si teď vybrali něco jiného??? ... já už mám zaplacenou zálohu 4.000,- takže už asi měnit nebudu :-) leda v rámci salónu ... už tak je náš rozpočet napjatý, takže se mi nechce platit ještě jinde ... přítel už by mě asi zamordoval, takže by bylo po svatbě ;-) ....
Odpovědět
1
2
9
Profilova fotka
peta14 takové pocity jsou normální...i když na druhou stranu...Já prošla strašně moc salonů a ve všech šatech jsem se vyfotila, porovnala, nechala to uležet a pak se vrátila pro ty úplně první..ale je pravda, že jsem je předtím zkoušela asi 3 x(jednou dokonce v rozmezí jednoho roku, byla jsem v salonu se znamou, která se měla vdávat a mě je dovolili zkusit), takže já te´d na 100%vím, že jiné nechci..naopak mě chytl amok, že chci, aby patřily jen mě, ale cena, za kterou je prodávají je na mě moc vysoká :-| ...takže hlavně pevné nervy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
peta14: Tak já mám přesně ty samé pocity. Až na to, že jsem se v nich fotila a teď když se na to dívám, tak se v nich sama sobě nelíbím a to jsem z nich v salonu byla nadšená. :-|
Odpovědět
že se letos budem brát jsme věděli už loni a naivně si mysleli, že se svatba zařizuje tak 2měsíce předem ... ale právě v únoru jsem zabrousila na netu na svatební stránky a zjistila, že chyba lávky, že je nejvyšší čas objednávat :-) ... a tak jsem se hned vydala do salónu, nepřipravená, bez foťáku, ... no začátečník :-) ... vlastně jsem si vybrala hned a myslím, že jsem byla spokojená :-) ... ale už si fakt nepamatuju :-) , jak jsem vypadala :-( ... a ted kdyz vidím šaty co mají holky v albech, tak mi je to líto, že jsem se nepipravila líp ... ]-( .... začínám být závislá na beremese :-D ... možná sem chodím až nezdravě často a moá mi to hlavu :-) ... že potom vlastně v tom množství fotek nevím co vlastně chci :-| retonito ... jak to budeš řešit??? pokusíš se je vyměnit? já asi pojedu do toho salónu oživit si pamět ;-) a popřípadně se s nima pokusím domluvit na výměně ....
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem ten pocit měla a nakonec jsem nechala propadnout zálohu 3 tisíce a vybrala jsem si v jiném salónu šaty svých snů.. Pořád jsem na to musela myslet, že jsem si vybrala špatně a asi bych si tím nechala zkazit celou svatbu, tak ta změna stála za to. Teď vím, že to jsou ONY a moc se těším, až si je obléknu ve svatební den.. Takže jestli máš taky ten pocit, tak ti radím, ať se ještě poohlédneš po nějakých jiných..
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, a ještě jsem chtěla napsat, že jsem si je vybrala až teď, šest týdnů před svatbou, takže to není žádný problém najít šaty tvých snů, pokud máš svatbu v srpnu
Odpovědět
Profilova fotka
eiram: asi si je nechám, je to totiž tak, že jsem se tam fotila ve 3 šatech a teď se sama sobě nelíbím ani v jedněch. Je to asi tím jak píšeš výše, jsem asi taky zblblá z těch všech fotoalb tady.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky_já jsem na tom úplně stejně.Výběr šatů jsem odbyla a teď toho lituji.Měla jsem je zamluvené 3týdny po oznámení svatby a teď bych je nejraději změnila.Jenže už mám zaplacenou zálohu.V rámci salonu si ji sice změnit můžu,ale na jiné jsem ještě nenarazila.Mám 178cm a 55kg a korzetové mi nesedí,takže je výběr poměrně omezený.Když vidím ty alba ostatních nevěst mám podit,že budu ta nejošklivější nevěsta tady a je mi do breku.
Odpovědět
ratonito ... já si ještě pojedu radši vyzkoušet jedny co jsem teď objevila a když z nich budu nadšená, tak se to v tom předchozím salónu budu snažit vyřešit a nebo se pokusím zálohu prodat ... i když pod cenou .... a k tomu co píšeš si myslím, že když jsi z nich byla nadšená, tak Ti určitě slušely a byla jsi v nich kočka :-) ... uvidíš, že až je budeš mít doma a potom budeš nalíčená a učesaná, tak se Ti ten starý pocit, že Ti to v nich suší určitě určitě určitě :-) vrátí ... chce to se jen možná přestat tolik koukat do cizích alb, protože to možná celkem slušně motá hlavu :-S ... i když to je rada spíš pro mne!!! :-D
Odpovědět
ratonito ... už jsem unavená a píšu z cesty ;-) nebude Ti to sušet, ale slušet :-) ... a cizí alba ne možná, ale určitě motaj hlavu :-) ... jdu radši spát x-)
Odpovědět
Profilova fotka
eiram26: já jsem si už taky zakázala koukat do alb a taky na ty svoje fotky ale copak to jde? Bych si musela ruky urazit abych do té klávesnice neťukala. A ono taky šaty vypadají jinak na fotce a pak ve skutečnosti. Já jsem si na netu vyhlídla jedny šaty a s tím jsem šla do salonu. Pak mi je tam ukázali a nebylo to fakt ono. A když hledím na sebe v těch vybraných šatech, pořád stejná pozice ;-) Holt je to něco jiného jak naživo.
Odpovědět
sestricka.mata tak to jseš na tom, jako já ... taky mám pocit, že jsem to "odflákla" a byla totálně mimo oproti holkám co si tady zakládají alba :-( ... vždyť já ani nevědala, že se připravuje nějaká dekorace apd. :-) .... možná, že kdybych sem nechodila, tak budu mít svatbu "po selsku" :-) ... s obyč šatama, obyč dortama, obyč prstýnky, ... ;-) ale v klidu ... teď se nemůžu rozhodnout jestli chci to nebo ono ... co je hezčí atd.... asi začínám bláznit :-) ... možná moc informací někdy spíš škodí než prospívá ;-) ...
Odpovědět
eiram26 co sa bojis len musis vediet co naozaj chces.Tie saty budu O.K. uvidis. Akyticu na auto maj zhodnu s tvojou kyticou,a vyzdobou v sale. Je to parada ked je vsetko zladene .
Odpovědět
Článek se načítá
ratonito ... já vím, taky mi to nedá a pořád sem hodím ... ale, jak píšeš ... na živo je to taky něco jiného ... a taky mě občas "blaží" to, když v některých albech vidím, že si holky vybraly nějaké šaty na modelce, potom tam měly svoji fotku a komentovali to, že to nebylo ono ... že to vypadalo jinak atd... to si vždycky říkám, že třeba by mi jiné o vidím na fotce neslušely ... a to mě trochu uklidňuje :-) každopádně v tom nejsi sama ... zatím jsme minimálně čtyři ;-) ;-) ;-) ... určitě nám to všem ale nakonec bude moc slušet ... !!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
eiram26: taky si myslím, protože když se podíváš na kterou fotku chceš, tak každá nevěsta je krásná :-)
Odpovědět
Budete krasne nech budete mat na sebe cokolvek. Len nebudte zufale. Urcite chcete byt nadherne nevesty tak si teraz nerobte vrasky ,mate este cas.
Odpovědět
Profilova fotka
eiram26: a když se podíváš na fotky holek ze zkoušek a pak na svatbě tak se to nedá vůbec srovnat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlasim se do klubu :-D prave jsem si prohlizela stranky pujcovny, kde jsem jiz zaplatila 4,5 litru jako zalohu. Saty se mi libi, ale chybi mi to prave nadseni a teseni se na ne ;-( Asi se pujdu jeste podivat nekam jinam, ale je mi fakt lito penez :-( ale rikam si, ze vyhodit penize za zalohu je lepsi, nez mit pokazenou celou svatbu, ktera stoji 20 krat vic nez ty saty, ze :-D Samozrejme milackovi se zminovat nebudu 8-) pokud nastane zmena programu :-x asi by mne zabil :-D
Odpovědět
ja som nastastie zo svojimi spokojna, sice to nie su tie prave, ale vybrala som si v ramci moznosti peknunke a pacia sa mi, aj ked sa teraz pozeram na fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pozri.. na nete nájdeš toľko nádherných šiat, o akých my môžeme len snívať.. ja som si ich tu tiež vybrala niekoľko a ani jedny som v skutočnosti nenašla.. nakoniec sa budem vydávať v úplne iných, než bola moja prvotná predstava a vôbec mi to nevadí.. dokonca ani fakt, že nie sú snehobiele, ako som vždy chcela. A ako píše žabka, aj keď nie sú tie moje to naj, čo by som chcela, som s nimi spokojná a toľko som na ne pozerala, až som si ich "zaláskovala" a určite to bude celé vyzerať super. Tak sa netráp ;-) budeš krásna nevestička.. a radšej už na iné fotky šiat nepozeraj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, mám ty samé pocity. Když koukám do alba jiných nevěst, tak mají krásné šaty a mě se ty moje líbí na tý modelce, ale na mě se mi moc nelíbí... Každý říká že jsou hezké, a sluší mi, ale fakt nevím... Když jsem je poprvé viděla, tak jsem se do nich zamilovala, asi je to tím že se chceme hodně líbit a chceme si vybrat ty nej, ale co když jsou to ony ;-) :-( ]-( 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já si fakt myslím, že jestli z toho máte depky, že ty šaty nejsou to pravé, tak se vykašlete na zálohy a ještě se někde podívejte. Třeba nakonec zjistíte, že lepší šaty než máte zamluvené nenajdete, ale třeba objevíte nějaké, ze kterých budete nadšené a pak za to ty peníze stát budou! Vždyť svatba je jednou za život a chcete se přece cítit nádherně! Já jsem teda moc ráda, že jsem se rozhodla šaty změnit a těch peněz vůbec nelituju!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, souhlasím s Marinkou. Já se nechala zviklat kamarádkami, které byly se mnou šaty vybírat a zamluvila jsem si ty, ze kterých byly nadšeny ony. Zaplatila zálohu a už když jsem vyšla ze salonu, tak jsem věděla, že se mi děsně nelíbí. Tak jsem se tam za dva dny vrátila, zálohu mi po mých argumentech vrátili a já nakonec jela do Prahy SAMA pro své "vyvolené". Nikomu jsem je neukázala a všichni je uvidí až na svatbě 8-) . Tudíž důležité je NENECHAT SE ZVIKLAT OKOLÍM
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky.. ja jsem se asi taky zblaznila.. svoje saty jsem si zamluvila behem pulhodiny, byla jsem z nich nadsena, ze to jsou saticky mych snu a ted?? ted premyslim, jestli bych se prece jen nemela zajet podivat jeste do jineho salonu, kde na me zkouseli uzasne lehoucke saticky, akorat na sobe meli perlicky, coz jsem od zacatku odmitala... :( :)) a taky koukam na fotky, kde jsem v tech svych zamluvenych satech a vubec se mi to nelibi..
Odpovědět
Ahojky holky,já jsem tedy s váběrem šatiček moc spokojená a už se nemůžu dočkat,až si je vezmu!V salonu jsem se z nich už nechtěla ani svléknout ;-)
Odpovědět
Taky přidám do soudku, záleží také jak to ty kamarádky myslí, já byla ještě s jednou vybírat známé, ona se do jedněch zamilovala a chtěla vidět naší reakci, musím říci, fakt byly super, hrozně moc jí slušely a to jí řekl každý komu ukázala fotky, musím podotknout, že ve skutečnosti ty šaty na ní vypadaly o mnohem lépe než na fotkách co jsme fotili při zkoušce...ona pak ale začala váhat, jestli jsou fakt pěkný atd., nakonec šla sama a vybrala si jiné, no výsledek, rok po svatbě si stále nadává proč si nenechala ty svoje vysněné, ty druhý nebyly špatný, ale šly ji hůř, fotky to zkreslují a tak na fotkách kdo ji neviděl ve skutečnosti říkaj super, ale bylo to jinak, jen co si je ráno oblékla a uviděla náš blbej výraz a pak bohužel aj ženicha, který se úplně zarazil a stuhl, byl jak opařený, páč se těšil, že bude mít ty své vysněné...no pak to zahrál rychle do autu, a bohužel ji nepřidalo ani to, jak jsme byli na zámku a byla ještě jedna svatba, tak zaslechla svatebčany, jak kritizují její šaty, byla z toho hotová, na fotkách je vidět její vynucený výraz....no stále teď ještě nadává, že si zkazila svoji svatbu sama a to měla strach aby jí nezkazil její bratr :-( A to vybírala šaty s takovou vervou, prošla Prahu, Brno, Plzeň, byla v Hranicích, páč jak řekla, že jí ty vysněný začaly vrtat hlavou...tak si dělala výlety...Nevím kde všude byla, ale vybírala až přestřelila....Byla nadšená, že našla super nový šatičky, ale .... Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek :-o
Odpovědět
Já jsem taky začala váhat nad svýma šatičkama, jestli jsou to pravé, ale zakázala jsem si takovéhle myšlenky, prostě to byla láska na první pohled a hotovo, už se jinde dívat nebudu. Sice když jsem tomu svýmu ukazovala fotky, líbily se mu víc jiné, ale v těchto jsem se cítila nejlíp a o to si myslím jde především. Jinde už se dívat nebudu!
Odpovědět
Profilova fotka
Majko, to by mě fakt zajímalo, jaké šaty to nakonec byly. Nemáš foto té svojí kamarádky? Já myslím, že jsem vybrala dobře. Nelítala jsem po celé republice a po x salonech, byla jsem snad jen ve třech a ty, které jsem si vybrala mi sedí a jsem ráda, že to není taková klasika s korzetem, bez ramínek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje kamarádka byla vybírat šatičky s maminkou a říkala, že taky vyšla ze salonu a hned, že jsou strašné. Její mamku to málem položilo ;-) , ale pak po svatbě je nechtěla ani vracet a chodila v nich celou neděli i pondělí doma, takže děfčata buďte v klidu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, mela jsem stejny problem - nasla jsem sve vysnene saty az kdyz uz jsem mela zaplacenou dost vysokou zalohu za jine (3000,-). Nastesti majitelka me pochopila a zaloha mi nepropadla - mohla jsem si za ni vybrat nejake spolecenske na odkoupeni.Ale rozhodne souhlasim s nazorem, ze by se mela nevesta v den D citit skvele a nejkrasneji a s pocitem, ze "by to mohlo byt mnohem lepsi" by to asi nebylo ono... :-|
Odpovědět
ahojky tak já jsem měla šaty vybrané v lednu a nakonec jsem je měnila ještě měsíc před svatbou :-N Šla jsem si půjčit do jiného saónu kytku na auto a tam na figurýně byli nádherné šaty tak jsem neváhala předchozí rezervaci zrušila a měla jsem je a jsem na 100% ráda. x-)
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?