Studio Agnes

Máte někdo dobré zkušenosti?
Odpovědět
Kouknu jim na stránky, jaké mají šaty, objednám se na zkoušku a vidím, ne?:-) Na zkušenosti s pražskými salony je tu celé téma...
Odpovědět
Profilova fotka
Vynikající. Krásné bílé šaty, čisté, nezničené, personál milý a má odhad, ceny na Prahu velmi slušné. Paní Šlehofer je velmi vstřícná - já třeba řešila to, že na svatbu 300 km daleko konající se v sobotu, potřebuju šaty půjčit dřív. Žádný problém - půjčuju ve středu, vracím po víkendu. Určitě se objednej (bez objednání návštěvy to neprojde).
Odpovědět
Souhlasím s esufi, taky jsem byla při výběru strašně spokojená, ale jak bylo řečeno, určitě se objednej a uvidíš na prvním zkoušení :P
Odpovědět
Taky souhlasím!! My jsme tam chodily se ségrou na zkoušky a krom jiného jsme se opravdu dobře bavily a nasmály!! Jinak samozřejmě šaty překrásné a přístup taktéž!!
Odpovědět
Profilova fotka
V salonu Agnes se o nevěsty vždy krásně postarají a dobře jim poradí. Máme s nimi zkušenost již několik svatebních sezon. Mohu tento salon opravdu doporučit. Naše nevěsty si chválí i to, že díky nám tam mají slevu 1000,- z půjčovného. :) Krásné přípravy, Michaela Pokorná.
Odpovědět
Já se můžu třeba pochválit, že je to jeden z mála salonu v Praze, kde mají pro těhotné nevěsty hrozně krásné šaty. Děkuji za pomoc a výběr mých šatů na ten den D :)
Odpovědět
Nejlepší, budu mít od nich šaty. Paní Šlehofer je milá, i její pracovnice jsou profesionálky. Zkoušku jsem si naprosto užila. Salon jsem vybrala z důvodu, že má dcera chodila s dcerou majitelky do školky a myslím, že jsem rozhodně chybu neudělala. Prostě nejlepší.
Odpovědět
Jak jsem tam taky chodila se ségrou, tak si tam taky jedna budoucí maminka zkoušela šaty a bylo to moc hezké :P
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?