Střih šatů Maggie Sottero Lorie

Ahoj ženy, co si myslíte o tomto střihu pro plnoštíhlé postavy? Ani na jedné fotce nejsem já :) , vše je stáhnuté z googlu?
Odpovědět
Profilova fotka
jsou krásné ;-) já jsem byla taky xxl nevěsta :-) ale mě by tenhle střih neslušel :-( je pro baculky ale pro ty co mají stíhlý pas ale větší boky ;-) určitě by sis měla nejdřív vyzkoušet jaký strih ti sluší
Odpovědět
já zkoušela, ale nikde se nesmí fotit
Odpovědět
Profilova fotka
není plnoštíhlá jako plnoštíhlá. Pokud máte postavu velké prsa, užší pas, velké boky, tak vám určitě slušet budou. Pokud máte větší bříško a menší prsa a zadek, tak si myslím že ne - ale těžko říct bez fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím, chce to vyzkoušet....ale určitě bude trochu přidávat na kg (moje zkušenost)
Odpovědět
Profilova fotka
tiez si myslim ze zavisi od presneho typu postavy, ale za mna urcite lepsie nez slahackova sukna :)
Odpovědět
@varadona začíná to být trend (to nefocení), ale doporučuji se poohlédnout jinde, těch salónů, kde pořád chápou potřeby nevěsty vidět šaty s odstupem, je naštěstí pořád většina
Odpovědět
ještě mám myšlenku, že si nechám ušít takový střih, ale bojím se toho,že vrch nebude dobře vystužený, vykosticovaný. co myslíte?
Odpovědět
Plnoštíhlým nevěstám šaty korzetem nedoporučuji. I když máte pevnou postavu, tak při staženém korzetu bude někde něco přebývat, hlavně vzadu. Není to hezké. Mnohem víc by vám slušely šaty buď s ramínky nebo s větším výstřihem. Potom nemusí být živůtek tak vyztužený a můžete si vzít pod něj podprsenku. Kostice a vyztužení živůtku vás nijak nestáhne. Je to jen váš pocit, že jste stažené, ale tělo se nezmenší, ta hmota tam je, nebo vyteče neesteticky ven.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?