Stiahnutá vo svadobných šatách. Je to ok?

Děvčata, mám docela vážný problém. No, jak pro koho :-) Byla jsem si ve svatebním salonu zkoušet šaty bez ramínek, takový "korzetový typ". Sedly mi bezvadně a nepadaly, jenomže kromě toho jsem v nich byla i dost utažená, takže nadechnout se mi dělalo velké problémy. Když jsem to řekla majitelce salonu, odvětila mi, že na to si zvyknu, že prý se šaty za chvilku "roztáhnou". Musím podotknout, že máme svatbu koncem srpna, kdy počítáme s velkým teplem, takže bych nerada uprostřed obřadu sebou vinou těsných šatů sekla. Větší velikost šatů je mi už zase okolo prsou a v podpaží moc velká. Tak vám nevím, mám paní věřit nebo se radši poohlédnout po jiných šatech?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
miaua a ta větší velikost taky byla korzetová???? Páč ten korzet se dá většinou hodně přizpůsobovat. Ale jestli si se v těch šatech moc necítila, tak bych se šla asi poohlédnout po jiných, páč v tak významný den jako je ten svatební se ty jako nevěsta musíš cítit skvěle a ne se starat abys náhodou neomdlela, páč nemůžeš vinou šatů moc dýchat.... Buď bych je šla vyzkoušet ještě jednou nebo zašla do jiné půjčovny
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem taky v korzetu byla lehce pridusena, na hostine jsem si ho povolovala...byt tebou, zkusim jine saty
Odpovědět
Taky bych ještě hledala dál,šatů je habaděj....
Odpovědět
hladaj ine saty, to je bez debaty, bude teplo a citila by si sa nepohodlne. Urcite nechces spominat na svadbu s tym, ze ti bolo nepohodlne v satach. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja ti tiez odporucam hladat ine saty. presne z tohoto dovodu som nechcela saty bez ramienok. pretoze by som ich musela mat velmi silno uviazane, alebo by mi stale padali a celu svadbu si to natahovat hore by ma znervoznovalo. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No Miaua, já mám teď zamluvené taky šaty, v kterým jsem byla hodně stažená, ale taky jsem si říkala, že mě do nich paní v salónu moc zašnerovala a že si to pak utáhnu podle potřeby.
Odpovědět
Profilova fotka
janisb - ale davaj si pozor, aby si ich potom nemala prilis volne a nepadali ti. to tiez nie je prijemne.
Odpovědět
Ahojky děvčata, díky za reakce. Ty šaty, které se mi sice líbí, ale jsem v nich moc utažená, nejsou na šněrování, ale na zip, takže buď ustoupím já nebo ten zip :-D No nic, tenhle týden jdu na zkoušku jinam, tak uvidíme.
Odpovědět
aj ja mam saty na zips a citila som sa v nich trosku stiahnuta ale akonahle to videli tety z pozicovne uz hned zacali riesit kde vsade sa to da popusit, takze urcite never niekomu ked ti povie ze si mas zvyknut na ten pocit, ale radsej sa popozeraj niekde inde kde ochotnejsie budu riesit vzniknuty problemik ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Slonniiicku, díky. No asi je ze začátku stáhnu víc a pak povolým až budu papat :-) Jo tak zip je horší, tak toho bych se taky bála - ještě aby nerup když si třeba budeš sedat :-p
Odpovědět
Profilova fotka
no tak jestli je to na zip, radeji od nich....neverim ze to povoli natolik, aby ses citila OK...hlavne po obede, ze :-) Taky jsem neco podobneho zkousela a take jsme se setkala s tim, ze to udajne povoli. Ale kdyz pak vyzkousis neco pohodlneho, je to uplne o necem jinem. Drzim palecky.
Odpovědět
Já jsem měla na korzet a jelikož jsem do svatby trošku přibrala, byl mi hodně těsný. Povolit nešel, protože byl na zip. Dýchat jsem mohla, ale jíst ne :-) S každým soustem jsem myslela, že prasknu, nebyl tam ani milimetr místečka navíc :-D Kámoška teď na svatbě měla normální šaty, ne korzetové a zase ji výstuže v těch šatech řezaly a musela se nakonec převlíct. Takže hlavně hledat šaty pohodlné, ikdyž za pár minut co je máte na sobě v salonu se to těžko pozná...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Když korzetové šaty, tak jedině šněrovací. Moc jsem při obědě ocenila, že jdou povolit. Jinak bych do sebe nenacpala ani pár soustíček. :-D Až si budeš zkoušet šaty v salónu, zkus se v nich projít, sednout si a sehnout se. Nejlíp tak zjistíš, jestli tě šaty někde netlačí a jestli se v nich můžeš hýbat. Hodně štěstí při výběru!
Odpovědět
Já jsem našla ty svoje, který mi nádherně sednou, jak ušitý na míru. Korzet když se utáhne pečlivě přesně na tělo, je jako bych ho vůbec neměla, krásně sedí a přidušená si vůbec nepřipadám, a to si ho nechávám stáhnout úplně na maximum, aby mi nepadal a zvýraznil se dekolt. Takže rozhodně hledej dál, ale taky je možný, že ti prostě bude vadit každej korzet, všechny jsou docela pevný. Mně nedusil žádnej - možná mám pevný žebra :-D
Odpovědět
Určitě jdi do jiných šatů... Já jsem taky zkoušela několikery, které byly těsnější a nakonec jsem sehnala krásné, jednoduché, které mi sedí jako ulité (dneska jsem na ně sepsala smlouvu :-) ) Nemá cenu si brát šaty, který ti nesedí a pak se v nich trápit. Navíc v půjčovně je máš na sobě jen na chvilku a na svatbě je budeš mít celý den.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s novako, podle mého jsou nejlepší šněrovací korzetové šaty. Ráno na obřad jsem byla krásně sešněrovaná a postupem času se povolovalo a povolovalo. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite jsi zkousela vic satu, nebo jeste budes. Nektere saty jsou pohodlne a nektere mene. Jestli se v nich nemuzes nadechnout, tak bych asi zkousela dal. Ja jsem mela saty v celku na zip, byly pohodlne od rana do vecera a nepovolovaly behem dne. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ja som si vybrala satocky, sedeli v poho, ale v den D som chcela byt este stihlejsia a aj som mala dost kratku snurku, tak ma mama riadne stiahla. bol to den, ale pre krasu sa trpi, tak som drzala ako hluchy dvere;-) po polnoci, ked som sa vyzliekala, som mala medzi prsiami riadnu ciarku, co som bola tak stiahnuta :-N
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
noc - jasne ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Potvrdilo se mi, co jsem si myslela - hurá jinam. Po neděli dám vědět, to budu mít za sebou další zkoušku, ale jinde. Jo jinak, kdo máte zkušenosti s oparama? Dělá se mi skoro jeden za druhým, beru na to už nevím co, mažu to jak divá a nemůžu se jich zbavit. Teďka mi vcelku nevadí, ale nechtěla bych být "olezlá" ve svůj den :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nocturno, to mi povídej. Já už jsem z nich nešťastná. Help ;-(
Odpovědět
Miaua - opary znamenají oslabenou imunitu - doporučuji vitamín B a čistou Echinaceu (nevím zda to píšu správě) v kapkách. Existuje i v tabletách, ale není tak účinná.
Odpovědět
miaua: ja mam take saty bez raminek {korzetove vcelku} a drzely perfektne aniz bych se v nich citila pridusene, sedly vazne jako druha kuze, byly stazene tak dobre, ze jsem se nebala, ze mi spadnou ale i tak me neskrtily { no koukni do meho alba at vidis jake mam saty} fakt bych se byt tebou poohlidla jinde..mozna te jen vic zasnerovali...
Odpovědět
aha, ted jsem koukala, ze jsi je mela na zip....zkus jit tedy do snerovacich, z toho duvodu ja nechtela zip, chtela jsem snerovaci, ty se utahnou nebo povoli podle potreby.. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
jinak na opary radim Aciclovir tablety, brat dvakrat denne tak 14 dni pred svatbou a opar nebude.. trpim na opary fakt desne moc, tak mam od doktora tyhle tabletky, bud se berou pri oparu nebo jako prevence..takze ja je zacnu brat uz tak 2-3 tydny pred svatbou a pro jistotu i preventivne mazat sem tam zoviraxem :]
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?