Stejné šaty na Ali a v českém internetovém obchodu?

Dobrý den/Ahoj, mám jedno velké dilema. Líbí se mi šaty ze sexyfashion.cz na 3800,-. https://www.sexyfashion.cz/luxusni-sv... Teď jsem našla ty samé na Ali, o 1500,- levněji. Bojím se, že "levně koupí na eBay, dráž prodají v ČR". Máte někdo zkušenost s obchodem, který má "podezřele stejnou fotku"? Mají i foto šatů na zákaznicích, jsou krásné, ale přece jenom, těch 1500,- my leží v hlavě! Popř. máte někdo zkušenost s těmito šaty z Ali? Popř. doporučily byste mi některá ověřený obchod, kde mají šaty podobného stylu (krajka) a ceny? Omlouvám se za smršť otázek a díky za každou radu" Týna
Odpovědět
@kristynasam zrovna tyto jsou primo z aliexpressu :-) uzivatelka @atze je mela, mrkni forum nevesty z olomouce a nebo ji zkus napsat, treba se podeli o fotky :-). Za me, aliku bych se nebala, sama budu brat bud bazar a nebo ali (coz spis), vzdy kontroluj pocet hodnoceni, nejlip jeste feedbacky, pocitej s tim, ze nejaka uprava u svadleny bude potreba, ale pokud nevezmes ty nejlevnejsi bez hodnoceni, nemusi byt problem :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, tyhle jsou z Ali. Koukej vzdy na realne fotky...
Odpovědět
Takže byste do toho šly, když jsou recenze a fotky ok? :-) Děkuji, zkusím paní kontaktovat!
Odpovědět
Tyhle šaty mělo už hodně nevěst a snad každá je brala přímo na Ali :-) Takže bych se Aliexpressu vůbec nebála :-)
Odpovědět
Funguje to s placením stejně jako na eBay? (Tam jsem kupovala jen takové...blbosti.) A ještě má napadá, ta cena je už konečná, nebo se k ní připočítávají nějaké další poplatky?
Odpovědět
Profilova fotka
Heled ja bych vseobecne do satu bez zkouseni nesla, ale pokud fakt potrebujes usetrit, asi ti nezbyde nic jinyho, nez to risknout.
Odpovědět
Profilova fotka
A nechceš zkusit radši třeba bazárek tady? Případně třeba sbazar nebo jiné z druhé ruky, kdy by sis je mohla vyzkoušet a prohlédnout? Myslím, že šaty podobného střihu bys tu našla za podobnou cenu a řekla bych, že budou často i kvalitnější, než ty z Číny. Já bych do šatů této provenience a bez zkoušení taky nešla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?