Starší nevěsty, mám si vzít bílé svatební šaty?

jsou tady i nějaké starší nevěsty? poraďte jestli bílé šaty nebo radší ne.Díky
Odpovědět
1
2
jak moc starší? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jak starší :-) jsem 35 :-)
Odpovědět
tři dny po svatbě mi bude 40 :-).....
Odpovědět
@libisana mě ještě o pár let víc ;-) klidně si vezmi bílé, pokud ti budou slušet a budeš se v nich cítit dobře, nevidím v tom nejmenší problém :-)
Odpovědět
pořád váhám, dcera by ráda měla z maminky princeznu :-D, půjde mi za svědka,tak prý ať má pořádný zážitek...... :-D ..... děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych šla za princeznu,40 není žádný věk ;-) nevěsta jak má být :-)
Odpovědět
@libisana neřeš věk, nevěsta je vždycky nevěsta, dneska jsou to už přežitky, že musí být mladá panna :-D jdi v tom, v čem se budeš jako princezna cítit, bude to na tobě vidět a budeš zářit ;-)
Odpovědět
půjdu si hned v pondělí nějaké šatičky zkusit...... :-) bílé :-D
Odpovědět
@libisana běž do nich ;-)
Odpovědět
dneska nedělám nic jiného než hledám ty pravé :-D doma ze mně mají srandu.....já jim ukážu! Asi dětem připadá maminka stará na vdávání :-) ale myslím že mi stejně fandí.....byla jsem s nimi 10 let sama.
Odpovědět
dcerka to taky prožívá ;-)
Odpovědět
@libisana pokud ti bude bílá slušet, šup do nich :-) to přeci není o věku, ale o tom, jak se v šatech cítíš ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Bude to super,všichni si to užijou.Stejně je každý zvědavý hlavně na nevěstu ?.)
Odpovědět
Ahoj, mě je 40 let a dnes jsem si byla vybírat šaty. Mám zamluveně troje (bílé, černé a červené). Ještě mám čas se rozhodnout. Nejvíce záleží jak se v šatech budeš cítit. Pokud se Ti líbí bílé a nejsi XXL, tak bych se jich nebála.
Odpovědět
@libisana tak jak to dopadlo? ;-)
Odpovědět
Děkuji všem za podporu, ´BÍLÉ šatičky už mám zamluvené,našla jsem jedny podle mého gusta tady na bazaru :-D ,teď jen vydržet až je pošťák přinese :-) A pozor! ženich si myslí že budu v těch fialkových co už jsou doma.....To bude překvápko!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@libisana to je dobře jen at kouká .-D
Odpovědět
@jaklima XXL je nějaká vada? :-| pro mého budu krásná i když jsem XXL :-D
Odpovědět
@libisana u toho bych chtěla být :-D :-D :-D
Odpovědět
@channah007 tak to má být......i já mám nějaký to kilo navíc,a ten můj to vůbec neřeší..naši chlapi jsou úžasní viď?
Odpovědět
@libisana přesně tak, většina chlapů to neřeší :-) a dle mých zkušeností to většinou řeší ti, co mají sami nějaký mindrák :-| všechny zkrátka nemůžeme být modelky a přesto nás ti naši chlapi milují, což někteří lidé nejsou stavu pochopit ;-)
Odpovědět
@channah007 XXL není vada, jen se mi na těchto nevěstách nelíbí bílé princeznovské šaty. Sama nejsem modelka a v takových šatech bych se necítila dobře. Říkám pouze svůj názor.
Odpovědět
@jaklima v příspěvku, na který jsem odpovídala jsi psala, cituji "Pokud se Ti líbí bílé a nejsi XXL, tak bych se jich nebála." ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vdávala jsem se po 30 v té době jsem měla tři děti a svatba byla druhá. Neřešila jsem ani věk,ani druhou svatbu a měla jsem princeznovské bílé šaty se závojem. A jen můžu potvrdit,že každá si má zvolit to, v čem se bude cítit dobře.Setkávám se se staršími nevěstami a tak si užívají tu svatbu v bílém a některé prostě chtějí být na ten den princezny v bílém,tak proč ne! A když je pak potkám,tak si libují,jak dobře udělaly.Stejně tak těhulky s prvním dítětem co se vdávají třeba v pátém měsíci-opět proč nebýt princezna a jsou krásné:-) Připadne mi,že starší nevěsty si tu svatbu i víc vychutnají a mají velkou radost,když jim to moc slušelo ...Silnější nevěsty,když zvolí dobrý střih šatů,tak je úplně jedno jaká barva to je,protože podtrhnou to,co je na nich pěkné-třeba krásný dekolt :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
:-) taky padám do okruhu starších a šaty budou klasické:-) jdi v čem sem budeš cítit dobře a co ti padne....toje nejdůležitější
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Budu se vdávat taky podruhé a budu mít vínovou dlouhou sukni,korzet ve stejné barvě s bílým zdobení a bílý kožíšek.Už se na ten den těším.....i když mi je už 48 let.Hmmmm
Odpovědět
Profilova fotka
budu se taky vdávat podruhé a je mi 36 :-( ,ale můj "skoro" manžel chtěl, abych měla bílé šaty, žení se poprvé, tak to prostě bere se vším všudy, a tak mám vybrané bílé šaty (bez závoje). Chtěla jsem jednodušší styl, ale bohužel, na mou postavu to nebylo moc lichotivé , jsem prý hubená, tak mám nazdobené a prý krásné, tak uvidíme, co na to řeknou ostatní. :-) , takže neřeš věk a buď za princeznu!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně za princeznu, nebudu sice úplně bílá, ale vdávám se chvilku před narozeninama (39) a taky budu princezna, ne teda v bílém, ale kombinace ...takže nenechat si do toho od nikoho kecat , což se stále moje máti snaží a zařídit se to co chceš !!! Takže holky směle do toho a potom se těším na fotky ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že to není o věku, ale spíš, jestli se ti do těch šatů chce...chápu, že má někdo ve čtyřiceti obavy, jestli nebude za blázna, ale já na tom nevidím nic špatného a pořád si stojím za tím že jsi nevěsta, a nevěsta může chtít a mít cokoli!!! :-D
Odpovědět
Je mi 48 :-| a budu se vdávat podruhé.Vyloženě za princeznu bych nešla/i když postavu na to asi ještě mám/ ale vrásky princezny nemají.Budu se vdávat na vesnici ve mlýně a šaty budu mít neobvyklé, světle zeleno-bílé / německý dirndl/ v délce midi.Myslím,že se to do vesnického prostředí hodí.Co myslíte ? :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?