Starorůžové svatební šaty. Jak to barevně nakombinovat?

Profilova fotka
Holky prosím,vybrala jste některá sv.šaty starorůžové.Jak jste vše barevně nakombinovala??? Děkuji :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Marjem, já mám starorůžové koupené doma - viz moje albíčko, ale ještě zvažuju, jestli si je nechám nebo si koupím bílé. Ty už nějaké máš? Já k nim koupila i růžové šperky a mám v plánu i botky. Ale pořád nevím, jestli si je opravdu vezmu. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dudunko,já už mám šaty doma.Slyšela jsem že tato barva je trendy.Mám vše sladěno se smetanovou.Družičky mají smetanové šaty,ženich smetanový oblek,starorůžovou košilý.Doplnkovou,barvu mám hnědou.Myslím že tato barva je zajímavá vypadá netradičně a slavnostně.Já šperky,jsem moc neřešila mám jen smetanové perličky naušnice.Mé šaty jsou výrazné tak jsem volila jemné doplnky,i kytičku mám jen ze smetan.růžiček bez zeléného.Tvé šaty vypadají také moc krásné,typově k tobě jsou výborně.M.
Odpovědět
Podla mna super napad babenky, mne sa velmi pacili tieto, ale okolie to nejak zavrhlo http://www.isabeldemestre.de/Edle_Sch... sice veeeelmi jednoduche,ale ta farba je podla mna na 100%
Odpovědět
Profilova fotka
dudunka ak mozem poradit, mne si sa viac pacila v bielych. V tych co si pisala ze su dost drahe -tento jednoduchsi styl, kde nie je vidiet rozdiel medzi korzetom a suknou...vyzeras v nich uzasne, stihlejsie ako v ostatnych...a o to tu vlastne ide, aby si kazda nevesticka nasla svoj styl v ktorom vyzera najlepsie, kazdemu pristane nieco ine, preto mame tolko krasnych siat...a tie ruzove s prilis vyrazne, nie jemnunko ruzovucke ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem to měla malinko jednodušší. Měla jsem kombinaci starorůžová + šampaň (fotky mám v albíčku)
Odpovědět
wow dudunka tie kombinovane s fialkovou nemaju chybu =-)
Odpovědět
Ahojky tak já teda růžovou vůbec nemusím :-p ale myslím si že k ní půjdou dobře bílé doplňky a nebo ta fialová to udělá zajímavý kontrast.
Odpovědět
dudunka, tie prve v albume su uzasne, najprv som si myslela, ze hovoris o tych. popravde - tie, ktore si si vybrala sa podla mna hodia viac ako popolnocne :-) vela stastia :-)
Odpovědět
tiez si myslim,ze tie prve su perfektne
Odpovědět
přidávám se k holkám, ty první v albumu jsou úžasné. K těm zakoupeným růžovým - nezlob se, mě se na svatbu nelíbí,přijdou mi trošku takové kolotočářské :-N Opravdu bych byla pro ty první, moc ti sluší a jsou zajímavý.
Odpovědět
Profilova fotka
já byych šla do kombinace se smetanovou nebo i jako třetí s čokoládovou,to vypadá moc hezky,jen decentně,ne moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj kočky, moc děkuju za vaše reakce a názory, dnes jsem se definitivně rozhodla, že nepůjdu v těch starorůžových, co jsem si koupila. Možná je přenechám své družičce - 15tileté setřence, má na ně lepší postavu:) No a dilema stále zůstává.... Asi oběhnu ještě několik salónů, uffff.....
Odpovědět
Článek se načítá
marjem. moc hezké šaty a myslím , že jsi vymyslela i moc vkusné doplňky. bude to krása ;-) nikdo tě nepřehlédne
Odpovědět
Profilova fotka
ickie,já sice moc růžovou nemusím,ale tento odstín je barevně moc hezkej.Přítel,byl nadšenej,nechce nic klasického.Já sama nejsem moc romantik,ale když jsem šaty oblekla byla jsem spokojena,barevně sedí,já jsem bledule a přítel je snědý.Asi bych nemohla mít bílé nebo smetanové šaty.A nakonenec šaty moc nestály vyšly na 4.500kč já mám větší prsa,tak jsem si je nechala ušít,sednou moc dobře nemusím mít ani podprsenku,mají všitou.Jsem fakt spokojena za ty peníze.........Moc děkuji za pochvalu.M.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, ja si prave sijem svadobne staroruzove saty, latka ma este aj farebnu vysivku... a kombinujem to do bielej, teda topanky- uplne jednoduche, ale brutalne elegantne - a kytica - biele ruze :) - nahrdelnik bude cisty stras, ziadne koralky by sa k tomu nehodili... no a zavoj som zavrhla uplne, tiez by sa k tym satam proste nehodil :)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji,jsem ráda že se někdo našel.Tak nejsem blázen sama........ :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
marjem: nie, to rozhodne nie si blazon - rovnako postihnutych je nas isto viac :-D
Odpovědět
Ahojky mrkla jsem na toto téma jen náhodou,mám vybrané bílé a to z Maggique moment na Jakubském v Brně. Měly tam na figuríně taky moc hezké starorůžové, vykrojené do srdíčka tak se tam na ně mrkněte =-) :-)
Odpovědět
marjem: ty šaty jsou jedním slovem úžasné !!! jen by mě zajímalo, kde Ti je ušili za takovou směšnou cenu?
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou šité na míru,paní Janička má salon a nechává šaty šít v Anglii.šaty jsou fakt kvalitní,já sama šiji na na tuhle cenu bych se nedostala.Měla velký výběr,krásných netradičních šatiček,snad ve všech barvách.A hlavně možnost výběrů ramínek, rukávku, šněrováni vzadu atd. .......... vše v ceně.Tak jsem neodolala.Materiál je kvalitní sama tu cenu nechápu...... :-) :-) :-)
Odpovědět
můžeš mi prosím napsat kontakt do IP ? já sním o zelenkavých a vzhledem k mojí nepříliš konfekční postavě si je asi taky nechám ušít. Ale jak to bylo se zkouškou ?
Odpovědět
pralinka koukni do asap a jiní čínští, tam si je můžeš nechat krásně ušít! A za super cenu
Odpovědět
ježiš to jsou fakt nádherné šaty,škoda že ty svoje už mám doma! To neváhej! A to je od asapa ne? Tak to budou nádherné!
Odpovědět
Profilova fotka
šíté v salonu RELY ARDEN ,,šaty tam mají nadherné,výborná domluva splní vaše přání,šaty kvalitní a sednou.mohla jsem si vybrat šněrování,zda chci korzetovky,ramínka ,rukavky vše v ceně.Material je krasný,krajka a aplikace šité ručně. Jsem moc spokojena,hlavně přítel :-) :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?