Starorůžová ivory šaty

Mám půjčené ivory šaty. Prodavačka mi řekla, že se ivory hodí starorůžová, jenže co jsem tak koukala, na barvy, tak ivory je od takové zaprané bílé do zažloutlé a starorůžová je taky různá, jak tedy jde sladit výzdoba, když jsou barvy v různém odstínu? Nebo je aspoň nějaké vodítko, kterého se držet, aby bylo vše aspoň trošku sladěné, pochybuju, že najdu různé stuhy, kytku, boty, kytku, družičkovský šatičky ve starorůžové a šaty, košili... v ivory barvě. A neměl jste někdo takovou kombinaci? Hodí se vůbec ke studenému typu starorůžová?
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka bude mít ivory šaty a ladí výzdobu do měděna. Košili by měli mít, kdyby měl chlap bílou vypadala by si zapraně. Zašla bych kouknout na košili. A co kdyby si k tomu ladila vínovou? Na družičky a tak? To by mohli být výrazné a pěkné
Odpovědět
@clarkaa mě se právě líbí hrozně růžová, tak bych i nějakou chtěla, ale nejsem si jistá, že zvládnu tu kombinaci udržet.
Odpovědět
Ivory a staroruzova k sobě jdou krásně! Je jasné že všechno nebude přesně stejný odstín, ale to nevadí - přes internet se to prostě stejně nakoupit nedá a všechno asi v obchodech mít nebudou :/ hlavně aby to bylo ve stejném tónu.. Tmavší, světlejší nevadí!
Odpovědět
Podle mě se to hodí krásně. Taky tuhle kombinaci máme. Ivory šaty a přítel košile+motýlka tón v tónu a dekorace starorůžová a přírodní barvy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?