Spodnička z tylu

Hezký den všem, měla jste některá pod svatebními šaty pouze tylovou spodničku bez kruhů? Nechci kruhovou spodnici, protože to vypadá nepřirozeně a rýsuje se na fotkách, navíc pojedu na koni, takže jediná možnost je tylová spodnička. Je zespodu nějaká látka, aby tyl nepoškrábal nohy? Nepletou se při chůzi vrstvy tylu mezi nohy? Jak jste se v ní cítily? V červenci mě čeká první zkouška šatů v salonu, mívají tylovou spodnici i tam, je to standard nebo jen s obručí? Děkuji za odpovědi. K.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud mas tylove kvalitni šaty tak další tylovou spodnicku nepotrebujes. Šaty jsou spodní vrstva zakončeny hladkou látkou aby te to právě neskrabalo
Odpovědět
Měla jsem spodničku tylovou bez kruhů a ten tyl byl našitý jen od kolen - to rozšíření, ale měli i tu rozšiřující se rovnou od pasu, nebo od boků a tam myslím byl takový tunýlek do kterého by se ten kruh navlíknul, ale může být bez. Jo a byla s podšívkou, aby nedřela nohy a měli jich v salonu několik, dokonce tam byla nevěsta jen si půjčit spodničku, že šaty má svoje. Co se týče chůze nevím, protože jsem ji měla jen na obřad a focení, pak jsem jí sundala, bylo horko🙂.
Odpovědět
Ja ji mam doma, drzi OK, nic se nikam neplete, ale je mi s ni vedro. Obruce se mi taky nelibi, ale aspon drzi saty od tela a fouka pod ne. Ty tylove spodnice, to je jako izolacni vrstva. Nakonec pujdu bez spodnicky.
Odpovědět
Děkuji za odpovědi 🙂 Mám nějakou představu, jaké šaty by se mi líbily, ale třeba mi nakonec sednou úplně jiné, uvidím v salonu. Nejlepší by bylo, kdyby spodnice nebyla vůbec potřeba a šaty si i tak držely trochu svůj tvar. Hezký víkend.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?