Spodnice pod šatami dělá neplechu v oblasti břicha

Ahojte, prosim, pomozte mi! Zkousela jsem vsechny mozne spodnice a vsechny dokud se neohnu pekne drzi.. jak se ohnu tak se pokrci a pak jde v oblasti bricha pod satami videt pokrcena spodnice (presoze je na gumu a stahovaci a mela by drzet). Resila jsem to vcera v salonu - zkousela jsem spodnici dat co nejniz - nic moc, byly videt prehyby, pak jsem ji vytahla uplne nejvys a kdyz jsem se ohnula, zase se to skrcilo (puvodne jsem zkousela saten - ten to delal jeste vic, pak obycejnou spodnici s gumou a to je to same, akorat jen o trochu lepsi) premyslim, jestli si pod saty nekoupit nejaky stahovaci pradlo, ktery by to vylepsilo a jeste vice stahlo- co myslite? Existuje neco takoveho? poradily byste mi? Zase ale chci, abych mohla pohodlne chodit na zachod, takze nic typu Body (kde je zapinani vespod).
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ja se spodnici nemela problem. Ale jestli mas saty typu morska panna, nebo jine uzke, tak dost casto se pod ne nedava zadna spodnice... Ale asi dokud sem nehodis fotku tak ti nikdo moc neodpovi... @hannia
Odpovědět
@hannia Jak je možné že je spodnice pod šaty vidět? Jako že se ti pokrčí korzet při ohybu? Nebo je korzet tak tenký, že se pod ním rýsuje spodnička?
Odpovědět
@hannia Nejsem si jistá, jestli tomu dobře rozumím, ale takhle mi připadá, že by Ti mohla být velká? Nepomohlo by třeba spodnici koupit a zabrat/upravit na míru? Ale nevím... :-|
Odpovědět
@hannia To vyřeší jedině spodnice , která nebude řasená do gumy, ale ušitá na míru , obtažená kolem břicha se zapínáním nejlépe na zip.
Odpovědět
No jsou typu tylovky.. v pase jsou upnute a tam to prave dela neplechu @verunka_korunka
Odpovědět
@engele Korzet je sice pevny, ale ne uplne... jakoze je vystuzeny, ale kdyz je ta guma pod tim ohrnuta jde to videt..
Odpovědět
@fallingstars No mensi uz by byla moc upnuta a asi bych se v tom moc necitilia :( nevim jak to mam resit
Odpovědět
@radkaja no jo.. jenze takovou na miru v salonu nesezenu...
Odpovědět
@hannia dej foto do fotoalbumu, tam to pak klidně můžeš vymazat, pokud tu nechceš mít fotky.Ale bez fotek se těžko radí
Odpovědět
Ja vim, jenze na fotce to tolik nejde videt.. mam fotku z prvniho zkouseni kde to bylo relativne ok.. a pri druhem to bylo podstatne viditelnejsi a to uz jsem bohuzel nemela sebou fotak.. @pajiji
Odpovědět
@hannia Jaký typ spodnice jsi zkoušela? Nejlepší by bylo vidět fotku co ti to dělá. Nicméně klasicky české salóny co mám zkušenost nabízí spodničky typu látka a v ní kruhy a nic víc. Nejlepší jsou spodničky typu látka, v ní jsou kruhy a pak 2 až 3 vrstvy tylu. Ale jak říkám, neviděla jsem tě na fotce, co to dělá. Takže tohle je v tuto chvíli jen úvaha. :-) Jinak na Slovensku je paní, která šije na míru za super cenu a pošle ji do ČR. Já si nechala spodničku dle mých pokynů šít, protože tu co jsem potřebovala já v ČR nikde člověk nesežene. :-)
Odpovědět
@verunka_korunka @engele @radkaja @fallingstars @pajiji Tak jsem Vam dala do sveho alba fotku - mrknete holky.. ale jak rikam, tady to neni tolik videt... v tom pase je to jaksi poskladane - je to jedina fotka na ktere to lze trochu videt a vcera to bylo podstatne horsi..
Odpovědět
Článek se načítá
@jennyexx mrkni do meho alba, i kdyz ta fotka vypada relativne ok... s tim ze vcera na zkousce kdyz jsem nemela fotak mi to prislo v zrcadle mnohem horsi.. muzes mi na pani dat kontakt? stihla by to myslis do 2 tydnu usit?
Odpovědět
To vypadá jakoby ty šaty nebyly zespodu podšité saténem..?
Odpovědět
@engele @hannia Celkově jakoby ten korzet byl tak nějak nevyztužený...? Zkoušela jsi třeba jiné šaty se stejnou spodnicí? I když to vlastně nic neřeší, pravděpodobně jsou tyhle ty "ony"... :-|
Odpovědět
@engele no to ne.. ony spis maj korzet jako kdyby, ale podsite satenem nejsou.. ani nevim ze to ma byt..
Odpovědět
@fallingstars no prave! tohle jsou ty ONY" kdyz jsem si je zkousela prvne, vubec me to nenapadlo, neb to byla jen zkouska a pani mi dala tu spodnici jen nejakou starsi na vyzkouseni... a ten korzet asi neni tak vyztuzeny- myslis ze se s tim da neco delat? vic utahnout nebo tak?
Odpovědět
@hannia Jedině, že bys v salonu spodnici koupila a pak nějaká švadlenka by ji zůžila , dala pryč gumu a všila zip.
Odpovědět
no... a nebo myslis, ze bych si mohla proste i treba v jinem salonu koupit spodnici? bylo by to mozne? a neni potreba aby to nejak k tem satum sedelo?
Odpovědět
@hannia To je jasný, člověka to nenapadne... ;-) Hmm..nevím, nejsem úplně odborník, ale řekla bych, že utažením by se to mohlo ještě více zvýraznit...napadá mě opravdu ušít spodnici na míru s tím, že by byla boková, tzn. lem by nebyl tak nahoře a už by byl skrytý...jde-li to...
Odpovědět
@fallingstars aha.. a nevis kde bych si to mohla nechat usit? Jsem trochu zoufala...
Odpovědět
@hannia Myslím, že by to nebyl problém skoro u kterékoliv švadleny.Spodnice není nijak složitá , snad bude mit i ty obruče , kdyžtak jsou na netu nebo v lepších galanterkách.
Odpovědět
To je fakt divné, vezmi ty šaty ke švadleně, třeba ti tam zespodu došije satén nebí bílou látku aby ten korzet nebyl tak průhledný.
Odpovědět
Profilova fotka
A mají šaty alespoň dvě spodní vrstvy? Spodní "sukni" na kterou by bylo možné došít jen tunýlky pro obruče? Pak se zcela vyhnete nějakému krčení v pase.
Odpovědět
@hannia Taky myslím, že když obejdeš švadleny, neměl by být problém to ušít...zkus se poptat ;-) Třeba mají nějakou svou i v tom salonu, kterou by Ti doporučili.
Odpovědět
@vavrinec Nejsem si moc jistá jak to myslíte, ale mám za to, že dvě vrstvy nemá :/ ach jo.. toto dopadne :(
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím látku pod vrchní saténovou sukní. Bývají tam všité třeba dvě vrstvy tenčí látky a je to součást šatů. Nic navíc co by překáželo :-)
Odpovědět
@vavrinec aha, to zni dobre.,.. a myslite, ze by mi to v salonu udelali? pripadne, ze bych si saty pujcila ke svadlene? nevim ale jestli lze zasahovat do jejich spodnice
Odpovědět
Profilova fotka
To nevím. Myslím že by Vám toto řešení měli navrhnout sami, tam kde máte půjčené šaty. Já to běžně dělám. Máte-li šaty koupené, ráda Vám je takto upravím.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia ty saty jsem si taky zkousela a tenhle problem jsem nemela... A zkousela jsi malinko povolit snerovani? Prikde mi ze se ti to krabati tim ze vyjizdi sukne pres boky nahoru... Ale treba se pletu. Ja zkousela satu Aranka. Jsou to ty stejne?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?