Splyvave saty - kde sehnat nebo za kolik usit?

Ahoj, myslim, ze to je poprve co sem vkladam otazku :) Zacinam hledat saty na svou srpnovou svatbu, ale podle fotek na strankach pujcoven, asi moc nepochodim. Svatba bude venku, u lesa, neformalni. Hledam saty podobneho typu, jako jsou na fotkach. Krasne, splyvave, vlajici, vili :) Nevite, kde bych takove nasla? Nemusi byt vylozene svatebni, ani bile (uplne nejvic by se mi libily pudrove), nemusi byt samozrejme ani oficalne svatebni. Jestli jsou tady i sikovne svadleny, mate odhad, kolik by stalo takove saty usit?? Ja nemam vubec predstavu, jestli nebudou strasne drahe. Pokud ne, rada si necham usit, aspon budou presne na me! Diky moc!
Odpovědět
Já myslím, že nebudeš mít problém v jakémkoliv salonu. Já když jsem šla vybírat, tak jsem jim do mailu s termínem psala, že nechci obruč ani šlehačkové sukně a paní měla už připravené antické a splývavé šaty a jen jedny z nich mají i na netu. V salonech toho mají mnohem víc. Nakonec jsem vybrala krajkové, takové ala 40 léta, babička vlastně i podobné měla:). Koukni dyžtak ke mě do blogu.
Odpovědět
Ahoj, tak napr: na http://www.svatbasnu.cz/ jsem našla: http://www.svatbasnu.cz/kolekce/6/ http://www.svatbasnu.cz/detail/svateb... http://www.svatbasnu.cz/detail/svateb...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Salon Le Monika nabízí styl těchto šatů. :) https://www.facebook.com/sslemonika/?...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, otázku naprosto chápu, mě také ani v jednom salónu žádné nezaujaly, líbí se mi přesně to co vám. Určitě bych vynechala salóny a našla nějakou šikovnou krejčovou, která vám šatičky ušije podle fotky, představ. Cena se určitě od preciznosti křejčové a materiálu (krajky jsou dost drahé)... plácnu cenu třeba okolo 12.000,-, ale po svatbě bys je mohla prodat, protože tento styl se líbí hodně slečnám :-) tak přeju hodně štěstí, hlavně se nenechej zlanařit na šaty, které se jen podobají tomu ,co chceš - viz. odkazy nademnou (neberte si to osobně) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den,mohu vam je ušít přímo vam na míru dle vaseho přání..specializuji se na originální,netradiční svatebky..viz web...navrhuji a šiji svatební,večerní aj...cenu a material bychom domluvili na osobní konzultaci..hezký den Rena 775376243..nedávno jsem podobné šila...vílíííí
Odpovědět
Ahoj holky, nějaké nové typy na obchody/eshopy, kde takový styl šatů koupit? :-) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Takové typy šatů hodně šiju, cena u jednotlivých modelů z fotek by se dost lišila, někde je hodně krajky, jinde méně, ale jak bylo zmíněno kolem 12tis by byla reálná průměrná cena. Více u mě na webu :)
Odpovědět
také sháním přesně tento styl! v salonech moc nejsou..svatbasnu jich pár nabízí, ale zase cena je v podstatě stejná jako když si je necháme ušít.. takže já hledám šikovnou švadlenku z Prahy a okolí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stylem podobné šaty máme v našem obchodě, drobné změny ani pudrová sukně nejsou problém.
Odpovědět
Nabízím zde na prodej jednoduché splývavé šaty: http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?