Špinavé svatební šaty a natržený závoj. Doplácí se?

Profilova fotka
Paní, dejte mi vědět, jaké máte zkušenosti s vracením špinavých šatů nebo trochu natrhlých? Dopláceli jste něco? Kolik? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měla jsem dole asi na třech místech šaty natržené a doplácela jsem 700 kč. Když jsou jen zašpiněné, tak se neplatí nic s tím počítají prý.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to salon od salonu jiné, podle smluvních podmínek. Smlouvy jsou ale obvykle napsané tak, že nakonec stejně záleží na salonu, co je pro ně ok a co ne. Doporučuji předem se zeptat těch, co už mají se salonem zkušenost, aby člověk věděl, s čím má počítat. Já měla štěstí, majitelka jen zkontrolovala, zda vracím vše, co mám a zašpinění nebo poškození vůbec neřešila.
Odpovědět
Profilova fotka
Adina na Praze 7 - šaty jsem vrátila dole dost zaprášené, kalhoty ženicha byly od (asi) guláše. Paní jen zkontrolovala, že to je od jídla a půjde to dolů a nedoplácela jsem nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vracela jsem dole natrhle saty a platila jsem asi 800,- nuance praha
Odpovědět
já teda měla šaty celkem v pohodě, ale současně se mnou vracel ženich za nevěstu a to byla síla. Šaty byly jak prase od dekoltu až dolu a tylová sukně potrhaná, že se mi chtělo za ty ženské v salonu brečet. Celkem mě šokovalo, že i když se moc netvářily, tak řekly, že to budou muset dát nějak dohromady a nic mu nenapočítaly. Já bych mu napálila takovou pokutu, že by se zbláznil. To je obdivuju.
Odpovědět
Profilova fotka
já měla potrhaný celý ten tyl na sukni, prý to budou muset celý vyměnit a napálkovala mi 3000,- ]-( :-) Je teda fakt, že jsem si šaty užila dostatečně a furt jsem se v nich někde válela, ale i tak mi to přijde dost.. nedá se svítit, vdávala jsem se jednou za život, tak se to dá zkousnout, přestože tennkrát jsem řádně nadávala :) Mimochodem byl to svatební salon v Praze na Výtoni - Topsvatby
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem vracela šaty dole s urousanými a zašpiněnými spodnicemi, protože pršelo, nejspodnější vrstva byla navíc mírně natržená, protože jsem si na ni občas šlápla. Neplatila jsem nic a ještě jsem byla pochválená, že šaty jsou ve výborném stavu - Nevěsta Pankrác.
Odpovědět
Kleinod - saty mely vzadu na spodnim okraji trhliny (jak mi je porad nekdo prislapaval). Problem byl spis v tom, ze byly hodne zalozene, takze kdyby je chtela nejaka vyssi nevesta, tak by zrejme byl problem. Doplacela jsem 1000 Kc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla šaty zašpiněné dokonce i od trávy, počítala jsem, že za tu trávu budu připlácet, ale nakonec bylo vše ok, že se se zašpiněním počítá... Natržené pokud vím naštěstí nebyly, teda aspoň já o ničem nevěděla...
Odpovědět
Profilova fotka
Já platila 500,- v Andělském studiu na Smíchově za natržený šev. Šaty navíc byly i špinavé (asi od mokrého listí), ale to jsme se domluvily, že by se ozvali jen pokud to opravdu nepůjde vyprat, což se naštěstí nestalo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?