Šperky a účes Pronovias Octavia

Profilova fotka
Ahoj mám vybrané tyto šaty - Pronovias Octavia (jen pro optické zúžení jsme použili pásek v pase). Můžete mi poradit co by se k nim a také ke mně hodilo za účes? Dle tradice manžela (bereme se v zahraničí) musím mít alespoň po krátkou dobu závoj (bohužel nemám foto ale je jedno-vrstvý lemovaný stejným vzorem jako šaty a zhruba do pasu) a také korunku do vlasů. Závoj si později odepnu, takže účes bude vidět :) Moje vlasy jsou původně kudrnaté, délku vidíte na fotce. Představovala jsem si něco jako zapletený cop ale nevím ... Jo a manža je jen o 1cm vyšší takže drdol ne :) A druhý dotaz jsou šperky. Ano nebo ne? Jak říkám musím mít korunku do vlasů (chci něco jemného a malého) takže abych nebyla přeplácaná ... Děkuju všem
Odpovědět
Mám trochu podobné šaty od Pronovias - Donaire. Korunku mít nebudu a nebudu mít ani nic na krku, jen nějaké náušnice. Myslím, že méně je někdy více a u nevěst to co se šperků týče platí dvojnásob. Takže pokud musíš mít korunku, už bych dala jen nějaké nenápadné náušnice ;-)
Odpovědět
Jee...ty jsem mela na svatbě 21.6.14....krasne, vonave. ...závidím ti :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@wmarliesw většinou mi přijde že to co má modelka v katalogu je super, tak se inspirovat tím :-)
Odpovědět
Jelikož jsou šaty dost zdobené, šperky doporučuji, ale pouze decentní. Korunku klidně nějakou jemnou, každopádně nic bohatého na hruď, zabilo by to dokonalost zdobení šatů. Můj názor :-)
Odpovědět
Taky doporućuji co nejjemnější korunku a pokud nějaký, tak taky co nejjemnější náhrdelník a náušnice asi nejlépe jen maličké, ťřeba jeden menší štrasový kamínek. Líbíte se mi jak na té první fotce máte na jedné straně vlasy stažené nad uchem dozadu. Co třeba nechat udělat podobný ućes i na svatbu, vlasy nechat rozpuštěné a pěkně zvlněné a jednu stranu stáhnout z ucha dozadu. Pokud vám sluší mít i obě strany vzadu, tak by to taky nebylo špatné, to by jste mohla mít vzadu nahoře i z pár pramenů jakože takový malý polodrdol a většinu vlasů pod ním rozpuštěnou.
Odpovědět
@radkaja nevesta uz ma rok po svatbe, je to stary prispevek ;-)
Odpovědět
@genelady tak vidíš a já jsem jí vymyslela takový pěkný účesy, :-D :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?