Spatně nasazene svatebni saty v den D

Devcatka je tu nektera z vas, ktera obrecela svuj den,kdyz vydela fotky a na nich si nepripadala krasna protoze ji lezly faldy u podpazi prez saty. A mela je spatne nasazene. ( saty) :-( :-(
Odpovědět
Ano, já. Vydařilo se skoro vše kromě mé vizáže. Šaty jsem vybírala na začátku července, pak jsem přibrala a narostla mi prsa (nevěděla jsem, že jsem těhotná), v září byla svatba, holky šněrovaly poprvé, nějak nám to pořád nešlo a už byl čas... v zrcadle mi to tak nepřišlo, ale jak jsem se pohybovala, tak se celé šaty posunuly, takže faldy plus prsa lezly ven. Na video se vůbec dívat nemůžu, fotky jsou většinou ok (fotografka retušovala), ne tak foto od kamarádů, ale zase den jsem si užila a jinak bylo vše fajn
Odpovědět
Justy. Den se take povedl jen spoleham na foto ze take vyretusuje. Nejdrive fotogtaf rikal ze to nedela oplakala jsem celej vikend svadba nadhera a ty fotky....a to pri foceni byl takovy chaoz ze tech spolecnych zamilovanych fotek moc nemame asi tak 5 . Cele jsem to obrecela.... jinak mi kazdy rika ze mi to hrozne sluselo.
Odpovědět
Holky, ty faldy prý lezou každé z korzetových šatů:-D i mě lezly :-D
Odpovědět
@nicky215 Nic ve zlém, ale to ti možná říkali, aby sis je půjčila, ale faldy by žádné nevěstě lézt neměly, a to ať už má jakoukoli postavu. Faldy značí obvykle špatnou velikost nebo nekvalitně šité šaty (popřípadě obojí). @marti83 Chápu, že tě to mrzí, na druhou stranu ti to ale kazit svatbu nemusí. Faldy z podpaží jsem tu na beremese viděla tolikrát a upřímně, většina hostů si toho určitě ani nevšimla. ;-)
Odpovědět
@simone5 já si šaty kupovala a v salonu to nebylo, nikdo mi do výběru šatu nekecal:-D já jen,že i tady jdou vidět holky kost a kůže a v podpaží se to rýsuje opravdu SKORO každé. Ono je to logické, když je to sešněrované jak kroj:-D prostě někde to vylézt musí:-D to je jak třeba i se stahovacími spodním prádlem, stáhneš to někde a někde jinde něco vyleze :-D jinak ti dávám za pravdu, že hosté si ničeho nevšimli ani u mě, to každá z nás na sobě prostě jen pořád něco hledáme:-)
Odpovědět
tak menší faldy v podpaží mi nevadí. jsou to přeci jen prsa :-) ale různě krabacený korzet ze špatně vybraných nebo nekvalitních šatů, to je teda děs :-| a těch tu tedy je dost.
Odpovědět
Profilova fotka
@nicky215 stihla jsem, vyhubla na kost ne, ale zadny faldy v satech nemam...teda na zkouskach, zitra snad taky ne...saty, kterymu by mi to delaly uz na zkoušce, bych si nikdy nepujcila
Odpovědět
Profilova fotka
Já zas neúmyslně od zkoušky šatů zhubla..Na zkoušce seděli perfektně, ale v den svatby mi byly velké, nedaly se víc stáhnout a tak se mi korzet na některých fotkách krabatil..
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 já mám faldy i nahá, prostě taková postava :-D
Odpovědět
@esufi :-D nejlepší odpověď v celé diskuzi :-D:-D:-D
Odpovědět
@esufi : souhlas s nicky215 ;)..
Odpovědět
@esufi: Ale na těch fotkách, co máš, to teda vůbec není vidět :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nicky215 @barborastr Ono těch fotek je mnóhem víc a dala jsem sem jenom takový minivýběr, kde to není vidět. Ono mám i "povedené fotky" kde bylo už potřeba šaty přešněrovat a kde mám povolené břicho, že vypadám jak v pátém měsíci :-D takovými fotkami se ale nechlubím
Odpovědět
@nicky215 padnouci saty faldy nedelaaji, ja teda galdy nemela a ani ted, kdyz koukam na fotky, tak tam teda faldy nemam. Kdyby mi saty delaly faldy, tak si je nekoupim. @marti83 to se stane, ale nejdulezitejsi je ten dojem ze svatby, a ten byl pozitivni, no ne?
Odpovědět
Ano. V salonu jsem je mela perfekt na tele,ale to domaci oblelani to byl kvalt a bylo moc rychle. Moc jsme nestihali tak me snerovaly me sestrenky a ty to delaly poprve. No jo, ale dulezite je ze jsme si to uzili a u fotek se udela nejaka ta retus :-) :-)
Odpovědět
@esufi Jasně, ale o tom řeč není. Faldy ze sešněrovaných šatů jsou trošičku něco jiného. ;-) @nicky215 Holka, to teda nevím, jak moc kdo šněruje, ale fakt by se to dělat nemělo. :-N To, že to má SKORO každá, je dáno i tím, že většinou ty korzety šněruje někdo, kdo to dělá poprvé. Nicméně je to jedno, ne? Důležitější je celkový dojem ze svatby, faldy se kdyžtak vždycky vyretušují. ;-)
Odpovědět
@simone5 Však přesně tak :-D :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?