SOS prosim

Ahoj děvčata- mám krizi .... hledám tyto šaty - mohou být i cele bílé, ale jde mi o střih. V okolí Ústeckého kraje nebo Prahy klidně . Nikde je nemohu sehnat. Eventuelne si je klidně nechám usit, ale nemám žádný typ na svadlenuí, u které bych měla jistotu , ze to bude stát za to. Takže eventuelne mate typ na někoho kdo je spolehlivy a usije je? :) díky
Odpovědět
podívej se na šatyšatičky.cz. já jsem hrozně spokojená
Odpovědět
ale prohlédni úplně všechny, nejenom svatební a koukni na recenze.
Odpovědět
https://elody.cz/obchod/kolekce/2018/... Vidím v tom nějakou podobu. Každopádně již mám od nich objednané také, kamarádka měla také šaty od nich a vydržela v nich cely den.
Odpovědět
Ale jinak model MB-041 z jejich tajné kolekce je ještě podobnější :) a pak snad ještě i MB-050. Mají i stejnou barvu :-)
Odpovědět
holky díky moc, jdu to omrknout :-)
Odpovědět
Ahoj. Tyto šaty , skoro stejne, maji v salónu edita ve svitavách, zkoušela jsem si je tam...mam i fotku, můžu poslat..
Odpovědět
@cizkovapav Ahoj :-) to by jsi byla zlatá! :-) ....vybrala jsem si sice krásně, ale jsem malá a lehce oplácaná...mám v plánu zhubnout, ale znám se. Tak vubec at vim na jaké postavě jak vypadají... :-D ;-( .... děkuji
Odpovědět
@evickah11 Ja mám 160cm a též pár kilo navíc, ale jsou sněrovací.. ve svitavách se dají půjčit i objednat na míru, v reálu jsou vice do staroruzova..
Odpovědět
Ahoj, presne tyto saty pujcuji v CAXA. Odkaz zde: http://www.caxabrno.cz/svatba/svatebn...
Odpovědět
@marnev Ahoj :-) díky! a můžu prosím vidět fotku jak vypadají na těle? děkuji moc!!!!
Odpovědět
Nebude jednodušší si je zkusit, když už ti je tady marnev našla. Někdy mám pocit, že nevěsty chcou šaty najít, poslat míry a nejlépe je poslat domů ]-( Vždyť vůbec nevíš jestli ti budou ty zamilované šaty z obrázku sedět, nebylo by lepší obejít pár salonů a vyzkoušet styl a několik šatů?
Odpovědět
@cigaro tak jasne ze by to bylo nejlepsi, kdyby to nebylo ode me 300 km.... 8-) proto fotky od ostatních, díky kterých vím co a jak..... BTW - od toho to forum je ne? kdyby si kazdej vsechno zajistil a poridil a vyresil sam - tak tu neni co resit.... jsou tu holky, ktery tesi poradit a pokecat :-D ...a styl a saty zkouset budu - to je asi snad kazdymu jasny, ale predstavu predem mit muzu ne?
Odpovědět
Článek se načítá
@cizkovapav díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evickah11 Dobrý den, originál těchto svatebních šatů jsme Vám schopni objednat i k půjčení. Má je náš dodavatel v nabídce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?