Sněhobílé svatební šaty + ženich bílý oblek. Co myslíte?

Profilova fotka
Holky, potřebuju od vás poradit. Mám vyhlídnuté šaty a všechny, které se mi líbí jsou čistě sněhobílé, většina má na sobě ještě nějaké kamínky. Ženich by si přál bílý oblek a já nevím, jak by to vypadalo. Můžete mi poradit, co se teď nosí a jestli ten bílý oblek není hloupost? Moc by si ho prý přál. A jakou k tomu případně kravatu/ vestu? Budeme mít doplňkovou barvu fialkovou. Díky :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@irca_koblizkova myslim si, ze to nebude uplne ono... Kdyby to byla letni svatba nekde u more, tak aji jo... Ale jestli to ma byt v kvetnu a treba nekde v kostele.... :( ale hlavni vec, ty bys skvele vynikla vedle neho, kdyby byl v cernem, ale bila a bila sa biju... :(
Odpovědět
K tomu obleku. Ještě jsem vážně neviděla chlapa, který by v bílém obleku vypadal pěkně. Vždycky působili tak nějak nesolidně, lacině, jak kdyby přišli právě z kasina. Když ho má malý a zavalitý chlap ,tak vypadá tuplem blbě, když už, tak musí být vysoký štíhlý. Chlapi si myslí že budou vypadat světově , ale tak to není, raději vyberte jinou barvu. :-|
Odpovědět
@irca_koblizkova Za mě bílý oblek ne-e. Přesně, jak píše @radkaja, ještě jsem neviděla, aby na někom vypadal dobře (a úplně největší "pecka" jsou ty lesklé :-D ), a to už vůbec neřeším to, že málokdy sedí odstínem k šatům, není bílá jako bílá...je blbé, že ho přítel tak chce, ale zkusila bych mu to vysvětlit, najít na webu ty nejhroznější bílé obleky a ty největší fešáky v tmavých oblecích a doufala bych, že změní názor. Taky můžeš argumentovat praktičností, bílý oblek těžko ještě někde využije, kdežto tmavý nebo alespoň šedý hezky střižený ano... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja :-D Že budou světoví... to mě fakt rozesmálo. :-) No, on si to právě tak myslí. :-) Chce vypadat krásně, to je jasný a prý vždycky chtěl bílý oblek. Já si třeba myslím, že by to na vyšším chlapovi nemuselo vypadat zle, ale právě si nejsem jistá tím, aby to nevypadalo lacině a tak nějak jako z bordelu. :-D Víš, jak to myslím..... A taky aby vedle mě vynikl. Achjo. To je prakticky to jediné, co si přeje, jinak celou svatbu nechává v mé režii, barvu, styl..všechno. Jen ten vysněný oblek prý chce. Vůbec nevím, jak na to. :-( Miluju ho a ráda bych mu to přání splnila, ale...... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@fallingstars já vím. :-( Jak už jsem psala, tak fakt nevím, jak na to. Jako jeden nebo dva jsem už viděla pěkný, třeba i v Bandi prodávají celkem pěkné bílé obleky, tak třeba se tam zkusíme stavit, vyzkouší si ho a sám zjistí, že to není ono.. On chce matný, naštěstí alespoň to! :-o Holky, držte mi pěsti, fakt ho nechci nijak ranit tím, že mu řeknu na ten oblek "ne" a vím, že je to pro něj taky moc důležitý. Tak jako pro mě moje svatební šaty. :-( Opravdu se tím trápím. A díky za rady! :-)
Odpovědět
@irca_koblizkova To je prekérka, že si ho tak přeje...jako na jednu stranu chápu, že bys mu chtěla to přání splnit, na druhou stranu bílé obleky jaou (pro mě) fakt zlo :-D Ale je dobrý nápad si ho dojít vyzkoušet, uvidíte to naživo a podle toho si řeknete, co a jak ;-) Držím palce, aby sám uznal, že tmavý bude lepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
..tak třeba tady ten nevypadá zas tak špatně.. Nebo co myslíte? Zkusíme asi zajít do Bandi a tam by mu mohli poradit (od nich snad i lépe vezme, pokud mu řeknou, že se to nehodí...)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji mrknout právě na stránky Bandi, mají tam napsánu radu chlapům, aby se bílého obleku vyvarovali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my už máme bílý oblek objednaný
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak já nevím. :-( Zas ten můj chlap je tmavý typ.. má čokoládově hnědé oči a ještě teď je opálený z naší červencové dovolené... Třeba by mu to slušelo. Tak uvidíme, až si ho vyzkouší, nechci mu to hned rozmlouvat. A třeba i sám nakonec uzná, když si zkusí nějaký krásný černý a pak to porovná s tím bílým, že klasika bude lepší. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tessie187 A odkud ho budete mít? Můžeš poslat nějaké foto, prosím? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova fotku objednaného obleku mám v albu Realita na mém profilu :-) tak jukni ... eshop mmsuits cézet
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@irca_koblizkova bílý oblek sme zvolili , jelikož drahému bílá strašně sluší, vypadá v ní jako andílek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@tessie187 Ty to máš ale fajn v tom, že k němu budeš pěkně kontrastovat se svatebkama. Jsou moc krásné a nevšední! :-) Já chci ale klasiku, čistě bílé a tak nevím, jak to bude vypadat, když oba budeme celí v bílém. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova a skočit společně do svatebního salonu ? ... hlavně mě hned nekřižujte za můj nápad, já osobně totiž nejsem pověrčová a svému příteli sem fotky ze zkoušek šatů ukázala :-)
Odpovědět
@irca_koblizkova Osobně se taky úplně neztotožňuji s bílým oblekem. Když pomineš, že bude pouze na jedno použití, což není příliš praktické, tak jak už tady padlo, málokdo v něm vypadá opravdu hezky a hodí se spíš na pláž... Jak jsi přidala ten obrázek, tak když se podíváš na oblek detailněji, tak je smetanový a ne bílý, což je dobře vidět na kontrastu s bílou barvou košile (tedy aspoň na mém monitoru :-) ). Takový oblek bych si klidně k bílým šatům dovedla představit. Sama jsem taky měla bílé šaty, ne tedy off white, ale diamond white, což je taková méně ostrá bílá a se smetanovým oblekem to šlo parádně dohromady viz mé album. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@torpen No, vidíš to, to je super nápad! :-) Když už, tak ten smetanový oblek.. A když jsem fotku prostudovala detailněji, přiblížila jsem si ji, tak je opravdu vidět, že ten oblek není čistě sněhobílý.... proto si mi asi i líbí více, než ty, které mi vždycky přítel ukazuje (opravdu jen a pouze bílé). :-) Tak navrhnu mu asi ten smetanový místo bílého. Díky moc! :-)
Odpovědět
@irca_koblizkova Není zač. ;-) Podle mě ve smetanových oblecích mají i větší výběr a takový oblek působí rozhodně luxusnějším dojmem než bílý. Současně, kdyby se v rámci focení nastávající manžel třeba někde opřel o strom nebo Tě bral do náruče apod., nebudete muset trnout hrůzou, že bude sebemenší zašpinění vidět tak, jako na bílém. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak bude kompromis, půjdeme do toho smetanového!! :-)
Odpovědět
@irca_koblizkova to bych vazne nedelal. kombinace smetanovy oblek a snehobile saty je uplne stejna jako bily oblek a treba sampan saty.. vzdycky ten "nebily" vedle toho druheho vypada jako seprany coz je fakt tragicke. bud musite jit oba do uplne stejne barvy (oba ciste bile napr.) nebo to nejde a jeden z vas si musi vzit jiny odstin nez svetly tzn tmave saty/tmavy oblek ;-)
Odpovědět
Co třeba světle šedý oblek.
Odpovědět
Profilova fotka
@broookes tak je pravda, že třeba oproti tomuhle, je ten bílý nebo i smetanový totálně "out" a o ničem! Je vážně luxusní!!
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova Přesně! My tohodle Scorpiona koupili u Bandi a na fotkách díky němu vypadá manžel naprosto kouzelně! Rozdíl tohoto a "obyčejných" obleků je neskutečný... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak za mne taky světlý oblek jednoznačně ne. Na žádné z mnoha fotek ženichů v bílém či smetanovém nevypadali nijak hezky. Samozřejmě mohou být výjimky, ale za mne spíš tmavší barvy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vanilka90 já dnes právě celý den hledám a koukám se na internetu po různých variantách, protože tím bílým si vážně nejsem vůbec jistá... a tady tenhle mě teda úplně uchvátil! Myslím, že tak krásný oblek tam určitě žádný chlap mít nebude (z mladých na 100% ne a ze starších "strejdů a taťků" taky pochybuju). Myslím si, že když mu navrhnu tento místo bílého nebo smetanového, určitě se mu tenhle lesklý luxus taky zalíbí víc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my se též rozhodli pro bílý oblek a příteli moc sluší, ale když už bílý, musí být opravdu stejný odstín bílé jako jsou šaty, jinak je to tragédie!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova My měli na svatbě snad jen jediného chlapa (mimo manžela), který se rád a dobře obléká, ale ani on neměl tak perfektní oblek jako je Scorpion. ;-) Můžu ti zaručit, že když si tvůj nastávající pořídí tenhle oblek, bude na první pohled jasné, kdo je ženich. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova Klidně se můžeš podívat do mého alba a uvidíš, jaký je mezi tímhle a jinými obleky rozdíl... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Navíc Scorpion se dá využít i na jiné akce, bílý ani smetanový oblek se jinde nehodí... ;-)
Odpovědět
koukni se tady na blog redrosse, ta měla bílého ženicha:)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?