Smetanové šaty a ženichova bílá košile

Ahoj, řeším takové dilema. Měla jsem ušitou čistě bílou sukni a k ní jsem sháněla vršek. Místo toho jsem ale koupila jiné šaty, které jsou krásné, sedí mi a líbí se mi, ale nejsou čistě bílé. V těhlech barvách se nevyznám, je to snad smetanová? Každopádně přítelovi jsme mezi tím koupili čistě bílou košili a já mám teď strach, abych vedle něho nevypadala zašedle.... Aby jeho košile vedle mých šatů prostě moc nezářila. Svatba je za 14 dní a myslím, že z jeho pohledu budu řešit blbinu a jinou košili už si nekoupí.... Měla jste to některé tak nebo řešila něco podobného? Jestli to třeba v praxi vypadlo v pohodě. Fotky by byly taky fajn, abych se trošku uklidnila. Teď nevím, co si vzít. Vršek k sukni stále nemám a nemůžu sehnat vyhovující :( Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že my to měli v pohodě.
Odpovědět
Manžel měl čistě bílou košili a já šaty ne :) Podle nás to nevypadalo vůbec zle... Asi i záleží, jak se k tomu potom doladí doplňky
Odpovědět
Když vidím ty fotky, tak to není nic, nad čím by mě napadlo přemýšlet :) Oboje ty šaty jsou moc hezké... tak ste mě trochu uklidnily, protože jsem zklamaná, že ta barva nesedí a není to čistě bílá :(
Odpovědět
Profilova fotka
Pardon, ale ta kombinace, kdy jeden ma ciste bilou na sobe a druhy nejaky odstin, je strasna. Nevypada to dibre, neladi to a strasne to rusi. Vzdyt to vypada hrozne, copak to nevidite? Ja bych koupila novou kosili. Tu bilou bych schovala (vzdyt bila kosile se v satniku hodi) nebo prodala.
Odpovědět
Určitě bych koupila pro ženicha košili v odstínu tvých šatů. Je to blbá fotka, nevím, jestli ti to přijde taky takový rozdíl, ale přikládám naši svatební - manžel má ivory košili stejně jako já šaty a tchán za námi v bílé "razí."
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela Ivory saty a zenich ciste bilou kosili a k tomu ivory kravatu. Pred svatbou jsme to resili nekolikrat, kde sehnat ivory kosili a sladit se....ve finale na to uz nezbyl cas a na svatbe na to ani jeden z nas uz ani nepomyslel a uzili jsme si to i tak :-) pokud mate 14 dnu pred svatbou, tak uvidite, bud se sladite na 100% a nebo budete resit jine veci a svet se nezbori :-)
Odpovědět
Ako sama správne tušíš a nedá ti to, nevyzerá to dobre. Riešenie je jednoduché - skoč do obchodu a kúp smotanovú košeľu. Keďže sa nekupuje jedna košeľa na celý život, tú bielu kúpenú určite využije vo svojom živote aj na iné príležitosti.
Odpovědět
Já bych se asi držela zásady - "Udělejte to tak, jak to cítíte." :) Pokud se ti to nezdá, kup opravdu košili takovou, aby 100 % ladila. My jsme to neudělali, osobně mi to nevadí, manželovi už vůbec ne a myslím, že se nic tak hrozného nestalo. Pro mě to není nijak extra důležité, ale chápu i druhou stranu, které se to z pochopitelných důvodů nelíbí ;) Poradit ti můžeme stokrát, ale každá z nás na to bude mít jiný názor. Důležitý by měl být ten tvůj a tvého budoucího manžela.
Odpovědět
Tahle otázka se tu objevuje celkem pravidelně. Souhlasím s @anetqa3007, my to měli stejně, manžel měl bílou košili a ivory kravatu (za mě dostatečně propojující prvek). Ale tisíc lidí, tisíc názorů :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pirek Teda, to jsou krásné šaty! Moc Vám to sluší! Mně by vůbec nenapadlo řešit nějaké odstíny bílé barvy. Každý člověk to vidí jinak. Hlavní je, jak to vidí snoubenci. :-)
Odpovědět
Také jsme měli sladěnou pouze kravatu (košile byla bílá) a vypadalo to opravdu dobře ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?