Sluší mi tyhle šaty?

Profilova fotka
Holky jak se vám líbí tyhle šaty? Začínám 5. měsíc těhotenství a svatba je přesně za 2 měsíce. Sněřovací, korzetové apod. nechci, je to hrozně nepohodlné a s bříškem to nevypadá nic moc a být celej den stažená... :-S Tyhle jsou moc pohodlné, ještě mám trochu rezervu v prsou i na břiše, tak bych se do nich za 2 měsíce snad ještě vešla. Samozřejmě musím zkrátit, na jedné fotce je mám vyhrnuté pod prsama kvůli délce, ale to se upraví :) jo a prádlo bych pochopitelně taky zvolila jiné.. :) děkuju za názory :-N
Odpovědět
1
2
Líbí se mi :-) máš krásné bříško :-) já jdu na zkoušku za týden. Také budu v pátem. Ale bříško je zatím malé...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, spíše bych volila empírový střih. Takové, které jsou pod prsy volnější. http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/f... o bříško ani tak nejde, spíše tyhle tě opticky zmenšujou tím, jak jsou u nohou úzké.
Odpovědět
Profilova fotka
moc děkuju :-) já jen nedokážu odhadnout jak moc za 2 měsíce vyroste nebo jestli celkově nepřiberu, jinak bych neváhala. tak hoď pak fotku, klidně se ještě nechám inspirovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pekny! Za me JO! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
ty empírové jsem nějaké zkoušela, ale moc to na mě nevypadalo, naopak jsem v tom vypadala celkově tlustší, asi jsem nenašla žádné v tom stylu, co by mi vyloženě sedly. malá jsem, 162 cm
Odpovědět
Mne se líbí, jen bych je na tvem místě tolik nezkracovala, jak ukazujes.
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj viděla jsem jednou podobné šaty jako tyto na těhotenském bříšku a vypadalo to luxusně :) Jen pro inspiraci :) http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Libi se mi, ale tolik bych je nezkracovala - nezapomen, ze az ti povyroste za ty 2 mesice brisko, tak se tim ty saty zkrati samy... takze je mozna ani zkracovat nemusis..
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine to je pravda :) počkám s úpravou až pár dní před svatbou
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím, taky bych volila jiný typ šatů. asi empír, nebo celkově volné. je veliký výběr a na tyto bych se neupínala. Máte v nich uplé stejna a není to celkově pěkný dojem. za 2 měsíce bude bříško větší a není potřeba utiskovat miminko v upnutých šatech.
Odpovědět
Dobrý den, za mě také ne, šaty jsou to krásné, o tom žádná, ale jsou trošku průsvitné a hodně se Vám tam rýsuje zadeček a stehna. Hledala bych ještě dál:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Saty jsou krasne, Vy jste krasna, ale take bych urcite volila jine saty. Urcite Vam sednou "empi", ale musi byt z hladkeho a splyvaveho materialu a proste skvele strizene, ony tyto empirovske strihy casto delaji postavu silnejsi, ale fakt to je jen o strihu, sama jsem se presvvedcila... byla jsem v Ostrave v salone Angelika a tam meli naaadherne empirky... nektere me delaly doslova tlustou a nektere byly opravdu skvele a za skvele ceny. Mate krasnou postavu a tak bych se jeste podivala... a kdyz uz, tak bych nezakryvala to tetovani sitkou :D Kazdopadne jste krasna zenska a mate krasny dekolt, tak bych ho ukazala a nezakryvala tou sitkou. Ale to je jen muj nazor :) a preji Vam mnoho stesti a hlavne at jste spokojena!!:)))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lienaj díky moc za názor :) samozřejmě nešlo o to tetování schovat, spíš jsem na ně narazila, tak jsem je prostě zkusila, i když ta síťka se mi tam taky tolik nelíbí :) přišlo mi že mi sedí prostě líp než vše ostatní, co jsem zkoušela.. jsem malá, prsatá, teď i břichatá :) a cokoli je od břicha dolů volné, mě dělá hrozně tlustou. ještě se poohlídnu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se šatky líbí a řekla bych, že Vám sluší. Ale bála bych se, že za 2 měsíce Vám budou dost těsné a otázka jak to bude vypadat. Přece jenom se tělo ženy v těhotenství mění. Jinak bych neváhala. Jsou pěkné a krásně sedí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co říkáte na něco takového? jen by to muselo být jinak řešené přes prsa.. mám v tom tak pětky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se na tobě ty šaty moc líbí, i v těhotenství máš krásnou postavu a máš je hezky decentně upnuté, krásně splývavé... I mě přijde, že podle fotek bys je chtěla zkrátit až moc, ale když necháš úpravy na poslední chvíli před svatbou a vyjde ti to tak abych je měla až na zem, tak to bude vypadat určitě krásně :), třeba je zkracovat ani nebudeš muset. Jediné co je takové zrádné, že nevíš jak ti za dva měsíce vyroste bříško, aby ses pak do nich pak vešla, ale to bys riskovala u všech šatů... Zkrátka mě se tyhle šaty líbí, sluší ti, určitě lepší než korzetové nebo antického stylu, ty by tě ještě více ,,zmenšily".
Odpovědět
@almerito Ty druhé šaty se mi na Tobě líbí mnohem víc. Jsou krásně barevné.
Odpovědět
@almerito ty druhé šaty jsou střihem lepší než ty první obeplé, jen se mi zdá, že je máš na prsou nějak moc nízko, jako spadlé.
Odpovědět
videla bych to spis na takovyto styl: https://www.google.cz/search?hl=cs&si...
Odpovědět
Profilova fotka
Pridavam se k tem druhym, myslim, ze sedi krasne a tenhle strih je na Vas bozi... podprdu bych nejak doresila... to ale nebude urco problem :D! Za me druhy strih!:))
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 presne... tohle je ideal:D
Odpovědět
ty druhé
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne ty druhé:-)
Odpovědět
ty druhé ti moc sluší a krásně vynikne bříško :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty druhé jsou nádherné....moc ti sluší. Neváhala bych a šla do těchto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky ty druhe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
super volba!!!! krásné
Odpovědět
budu jedna z mála, ale za mě ty první, jsou nádherné a i tobě moc sluší. Vůbec mi nevadí, že se ti pod těma prvníma rýsuje zadek a stehna, naopak mi to přijde hezké, prostě sexy mamina. Ty druhé se mi k tobě nehodí ani typově, a zezadu se mi teda vůbec nelíbí... ale určitě rozhoduj podle svého pocitu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@almerito jelikoz mas jeste dva mesice pred sebou, tak so myslim, ze s temi prvnimi nemas moc rezervu na pupik, ted ti totiz zacne rust (teda pokud do porodu nebudes jen takova opuchla nit :-) ). Radsi bych zkusila jeste hledat :-) jinak ty druhe ti uplne nesedi pres prsa, ale to ty uz vis.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty s modrým se mi líbí mnohem více :) máte krásnou postavu bříško vám souší :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?