Sluší mi tyhle šatičky?

Profilova fotka
Co říkáte, byly to v podstatě jediné šaty co jsem zkoušela a zamilovala jsem se ... teď nevím jestli to nebyla chyba :( a nevím jestli závoj, nebo korunku ... nebo radši nic :( Mimochodem stojáček bude upnutý přes krk!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já osodně nemusím stojáčky, přijde mi, že ti šaty vůbec nesedí přes prsa a zezadu ten stojáček taky žádná sláva. Za mě asi ne, ale spíš to není můj styl...
Odpovědět
Profilova fotka
:( díky za názor, i když mě netěší .. stojáček jak jsem psala bude upravený a bude upnutý a ty šaty nejsou zašňěrovaný úplně ... děkuju :(
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkaada :( díky za názor, i když mě netěší .. stojáček jak jsem psala bude upravený a bude upnutý a ty šaty nejsou zašňěrovaný úplně ... děkuju :(
Odpovědět
Dobrý den, dovolím si take napsat, že za mě ne. Už to, že jste si sem napsala o názor, máte pochybnost, takže nesmutněte, že to nemusí být hned ty pravé šaty. Užijte si zkousení dalších, budete jistě ráda za více ozkoušenych modelů.
Odpovědět
@luca1601 Ahojky, asi tě taky úplně nepotěším :-( Ale zkusila bych na tvém místě ještě juknout na další šatičky..
Odpovědět
osobně bych zkoušela dál, tyhle určitě neee
Odpovědět
Já se tedy také musím přidat spíše k negativnímu názoru .(.....Nelíbí se mi ten "stojáček", ale je to otázka osobního vkusu. Pokud se pro ně rozhodněš, nepřeplácávej to korunkou, nebo závojem. Nech vyniknout ten atypický "stojáček" a dozdob jen naušenicemio. Jinak - určitě bych zkusila šaty ještě jiného střihu. Lépe se pak člověk vcítí do toho, co mu jde, nejde a někdy je překvapen, že ač třeba nechtěl širokou sukni, tak mu sluší nejvíce apodobně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyby to mělo jiné řešení přes prsa a krku, tak by ti hodně slušely..takhle bych asi ještě vyzkoušela jiné :-(
Odpovědět
tyhle nebrat, nevim, ale podle mě ti nesluší....
Odpovědět
@luca1601 Za mě bych rozhodně volila jiný střih šatů. Když pominu, že se mi také stojáčky nelíbí, tak si navíc myslím, že sluší málokomu, stejně jako takto vykrojený vršek, který upozorňuje na ramena. Pokud to bude zapnuté, tak se obávám, že v takto masivním provedení (je to opravdu velký "stoják", přecházející až do roláku :-D ) to i při sebepreciznější úpravě bude vypadat jak límec, který se používá při pochroumané krční páteři. "Kapka" ve výstřihu by měla asi upozorňovat na dekolt, ale na to je to celé příliš vysoko. Celkové provedení šatů mě také neoslovilo. Takže za mě bohužel jasně ne... :-| Zkuste hledat dál, já bych Vás úplně viděla v njěkaém krajkovém vršku s tříčtvrtečními rukávy a třeba kulatým nebo lodičkovým výstřihem, vsadila bych se, že by Vás to s vhodným účesem vyneslo :-)
Odpovědět
Mě upřímně připadají jako z kolekce pro rok 1980....nelíbí se mi a to kolem krku je fakt hrozné. Určitě ti jiné šaty budou slušet mnohem víc...
Odpovědět
Ten vršek se mi moc nelíbí a navíc mi přijde, že celkově moc nesedí - řeším teď to samé a došla jsem k závěru, že korzety prostě nejsou pro mě - rozhodně ne většina těch, které jsou v půjčovnách, protože se při pohybu zařezávají a vytvářejí nehezké tvary. Už jsem to viděla na mnoha nevěstách a nechci vypadat podobně, takže se korzetu s odhalenými rameny vyhnu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@allibaba @monunkaaa @kaculdah @barcci85 @zuzazidkova @matala87 děkuji všem za názor, ptám se protože se zde ptá většina ... já se zamilovala na první pohled už na obrázku .. a pak v salonu znovu! Bohužel nemám čas a hlídání pro malého, takže další zkoušky se asi konat nebudou :( tak asi holt nebudu hezká nevěsta!
Odpovědět
Profilova fotka
tiež sa prikláňam k názoru holiek, vyskúšať viac šiat, plus mám pocit, že tento strih goliera opticky skracuje krk :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@fallingstars děkuju za názor :(
Odpovědět
Profilova fotka
@anelize jsou to nové šatičky .. ale děkuji za názor!
Odpovědět
Profilova fotka
@jehudith já korzetové taky nechtěla, ale když jsem je na sobě viděla, tak jsem se v nich viděla jako já! Teď už jsem čím dál zoufalejší ...
Odpovědět
@luca1601 To že mě se nelíbí neznamená, že se v nich na svatbě nebudeš líbit. Až budeš mít krásný účes a budeš nalíčená to bude vypadat zase jinak. Já bych to už asi nepřeplácávala korunkou nebo závojem a bude to ok :-) Ale je to jen jeden názor z tisíce :-)
Odpovědět
Ahoj, myslím, že žádná z holek to nemyslela špatně, ptala ses na názor, tak se vyjádřily...šaty jsou takový, že nikoho neurazí, ale asi ani nenadchnou...Jestli se v nich cítíš dobře a líbíš se sama sobě, tak to vůbec neřeš..a určitě budeš hezká nevěsta!! :-)
Odpovědět
Luca 1601, kdy máte svatbu? Věřím, že byste si snad našla par hodin na zkoušení šatů, synka můžete vzít s sebou a nějaká kamarádka ho tam zabaví, když by bez Vás nevydržel někde jinde. Stojí to za to, vyšetřit si čas na šaty, že jo holky? Šťastné hledání a krásná nevěsta rozhodně budete !
Odpovědět
Profilova fotka
@anelize já vím, že to že se ti nelíbí asi nic neznamená, možná jsem čekala aspoň jeden pozitivní názor! Na zkoušce se mnou byla svědkyně a mamka a obou se líbili ... taky nejsem pro korunku a nic víc ... nenadchnou? Když já právě budoucího muže nadchnout chtěla ... @agenz vím, že to nikdo nemyslel zle, ale fakt jsem čekala nějaké pozitivum ... tak ten stojáček a nic přeplácaného, žádné volánky... ano to jsem já a cítílal jsem se v nich dobře, ale teď už nevím ... hezká nevěsta? O tom tky už pochybuju, ale samozřejmě všem díky za názor!
Odpovědět
Profilova fotka
Nelíbí, to kolem krku opravdu není pěkné a vzadu to dost "přetéká"
Odpovědět
Mno, upřímně, přijde mi to jako prostěradlo, a ať hledám jak hledám, opravdu nemohu najít nic, co by se mi na nich samotných líbilo, a to odhlížím od toho, že Ti podle mě vůbec nesedí. :(
Odpovědět
Mě je Vás líto, chápu, že ted jste smutná z techto nazoru, ale verte mi, ze je cas jeste prijit do salonu a ozkouset vice satu. Nebo taky ne a hold date na sebe a na naroz maminky a svedkyne a proste pujdete v satech, jake jste si zvolila. Je to na Vas.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně osobně se šaty taky nelíbí a mám pocit, že ti taky až tak moc nesedí. Asi bych se podívala ještě jinde. Na druhou stranu, pokud jsi pro ně rozhodnutá a líbí se ti, tak není co řešit.
Odpovědět
Profilova fotka
@ariellaida prostěradlo? Pročpak?
Odpovědět
Profilova fotka
@babunka1 právě, že už rozhodnutá nejsem a čas je proti mě :( i když je svatba až v srpnu!
Odpovědět
Profilova fotka
@luca1601 tak to zkus ještě někam vyrazit a zkusit i jiné...aby ti to pak nebylo líto, že sis nevybrala jiné šatky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
prikláňam sa k názoru @allibaba, vziať so sebou do salónu kamarátku, mamču,... nech niekto dáva pozor na drobca a vyskúšať ešte niekoľko šiat :) nik z nás si tu nič neventiluje ;-) , chceli sme pomôcť...zas, ak by som ja bola o niečom rozhodnutá, že mi to pristane a je to presne to, čo si želám, tak kašlem na to, čo si kto myslí, nič sa nepýtam, oblečiem si to a idem :)
Odpovědět
@luca1601 Ta sukně na mě působí hodně mačkavě, bavlněně, abys to neměla za celý den posedávání a tak zvalchované a nevypadalo to jak vytažené víš odkud....:-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?