Skvrny od bublifuku na šatech? Máte zkušenost?

Ahoj holky, všimla jsem si, že některé svatební salóny chtějí po nevěstách podepsat, že se mají vyhnout kontaktu s bublifukem. Nicméně všechny svatební obchody nabízející sv. bublifuky inzerují, že nedělají skvrny. Máte zkušenost s bublifukem na svatbu a udělal Vám nějaké fleky na šatech? Bublifuky se mi moc líbí, ale salon, ze kterého bych chtěla šaty, má v podmínkách vyhnout se kontaktu s bublifukem, tak proto se ptám. Děkuji za Vaše zkušenosti :-)
Odpovědět
Jsou dva druhy bublifuku-ten,ktery koupis na ruznych svatwbnich webech a nedela skvrny na obleceni a pak ty ostatni.
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel nemohu souhlasit, měla jsme svatební bublifuk, a na saténu teda skvrny dělal, nepřijde mi to ale nijak tragické, dá se to lehce přeprat...
Odpovědět
My jsme měli bublifuky normální, nesvatební a žádných skvrn jsem si nevšimla ani po vyprání...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@nikra_ a to se týká i bublifuků přímo označených jako svatební? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
taky by mě to zajímalo jak to tedy je.... Bublifuky jsem koupila také přímo svatební a vyloženě tam psali že nezanechávají skvrny na šatech... A v salonu mi taky nic neřekli a ani ve smlouvě nic není... No, raději se ještě optám až je budu vyzvedávat. :-)
Odpovědět
Dcera kamarádky má od bublifuku (klasického, koupeného v hračkářství) zničených několik triček, nejde to vyprat. Možná ty speciální svatební bublifuky mají jiné složení. Ty klasické rozhodně nedoporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
tak přispěju svou troškou... V sobotu se vdávala švagrová tchýně nakoupila 20 děstkých bublifuků a když jsem jí upozornila že bude problém se skvrnama seřvala mě proč to neví a "testovala". Zničila si nějaký věci na doma a mazala nakoupit svatební bublifuky to že skoro nedělali bubliny je věc jiná...
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme bublifuky s oznacenim svatebni, ale stejne jsme pro jistotu den predem zkusili na okraji satu i zenichova obleku, jestli to nejak nereaguje.. nastesti opravdu skvrny nedelaly, takze jsme si mohli po obradu projit bublinkovym "peklem" bez ujmy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Náš DJ má nejaký stroj na robenie bublin a tvrdí, že nerobí škvrny. Ešte sme sa nerozhodli, či využijeme túto službu. Máte skúsenosti aj s niečim takým?
Odpovědět
Děkuji všem za příspěvky, člověk je zase o něco chytřejší ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Zkusím obnovit téma a diskuzi - nějaké novinky na poli bublifuků??? máte někdo pozitivní zkušenosti s nějakými bublifuky? Chci koupit, rozhoduji se mezi dvěma, oba vedeny jako svatební, ale u těch jedněch jsem našla poznámku "pozor, můžou dělat skvrny"... A docela se děsím toho, že bych šaty z půjčovny vážně třeba zničila.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@barbora2019 co vím, tak nedělají fleky bublifuky z kiku. Barevný lahvičky za cca 29 Kč. Mladší si s ním tuhle hrála v 2 dny nových kalhotách, půl bublifuku na sebe vylila. Já šla do kolen že je po kalhotach a po vyprání ani flicek
Odpovědět
My měli svatební bublifuky a žádnou skvrnu neudělaly ;-) Ale rozhodně bych nekupovala ty, u kterých je napsáno, že můžou dělat skvrny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrufa86 děkuji!!! Koupím to je dobrý vědět ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?