Skladování tylu a saténu

Zdravím slečny a paní :-). Dneska mi dorazil materiál na svatební sukni a jelikož jsem nedočkavá, chci se vrhnout na výrobu o víkendu. Jenže svědkyně mi řekla, že i když budu mít hotovou sukni v obalu a ve skříni, že do svatby mi sukně zešedne, nebo zežloutne a sukně slehne. Termín máme 27.8. . Obal jsem kupovala opravdu velký, ale nikde na netu jsem nenašla, že látka pokud je dobře uskladněna, tak žloutne. Máte s tím zkušeností? Případně Prosím o radu jak se vyhnout znehodnocení sukně :-). Děkuji moc. :-)
Odpovědět
@lenyk Nemyslím si, že by za tu chvíli měla látka zežloutnout. To by snad udělala za pár let. Samozřejmě že se v obalu slehne, ale když se vyžehlí, tak zas bude ok.
Odpovědět
Profilova fotka
věřim, že za 20 let jo, ale to by je nemohli mít ani v krámu :-D dyt si vemte, jaká doba je od ušití, jak dlouho to všechno jede z Číny na lodi pak do krámů, kde si to zkusí plno lidí..... já mam spodnici pověšenou v pracovně na lustru na ramínku s klipama a neslehne:-D pak na uskladnění šatů mam bílej obal.
Odpovědět
Dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam v skrini jedny satenove svadobne saty a veru zozltli, ale az po par rokoch. Do srpna si myslim ze v pohode :)
Odpovědět
@lenyk To je hloupost,možná tak za x let. Já šaty kupovala v dubnu,vdávala jsem se v srpnu,a žádné změny nebyly. Teď to jsou dva roky od koupě,a pořád jsou bílé jako kdysi.
Odpovědět
Profilova fotka
a jak by to dělali v půjčovnách, které tam mají víc let? asi jak se to pravidelně čistí, tak se to i bělí, nevim...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?