Šití svatebních šatů v Praze, Příbrami. Napište tipy

Ahoj všichni, potřebuji poradit se šitím šatům v Praze nebo Příbramsku a okolí...příp. objednání online. Rozhodla jsem se, že si šaty pravděpodobně nechám ušít dle předlohy. Ukázala bych své fotky šatů, které jsem si zkoušela, zda by mi podobné ušili. Jde mi o cenu....šaty se mi líbí, ale stojí od 15 tisíc a výše. Můžete mi prosím napsat jakékoli tipy a Vaše osobní zkušenosti? Budu všem vděčná za rady, názory a jakékoli informace :)
Odpovědět
@mckvak Madora Mikulov...Spolupracují v Praze se salonem Nevesta.Přes ten salon by sis je mohla nechat ušít, cena by byla stejné Šijí svoji kolekci i podle obrázků atd..
Odpovědět
@mckvak Pokud chceš šít ty krajkové ,co máš v albu ,tak pokud nekoupíš krajku za 2-3 tisíce metr,tak ti je nikdo v česku tak pěkně jako jsou v albu neušije. Madora nemá takové luxusní krajky. Z levnějších krajek to už nikdy nebude ono,bude to na těch šatech na první pohled vidět. Nejlepší by bylo si je nechat ušít u číňana Zima - diskuze " Asapabay a ostatní čínští obchodníci" ,jedině u něho ty šaty budou podobné s originály a vyjdou tě kolem 6 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Zrovna u něj bych si nebyla jistá, páč zrovna nedávno tu řešila jedna holka, že jí je ušil blbě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@mckvak Jinak souhlasim s Madorou, taky si u nich budu nechat šít šaty, ale přes salon v Písku
Odpovědět
@zahyna Za to moc Zimo nemohl,protože chtěla šaty zkombinované z více modelů a nedořešila, jak má vypadat napojení sukně. Krajkové šaty měl vždycky skvělé, za to v Madoře to nikdy u krajkových nebylo ono na to, že stály kolem 10 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Tak to je možný.Ale co sem koukala, tak madora ani moc krajkové nemá, takže nevim,ale já osobně bych se asi bála svěřit šaty nějakýmu číňanovi, ale to je na každym
Odpovědět
Profilova fotka
U mě to zatím vypadá na Petru Brzkovou (Milevsko, Praha)..osobně s ní ještě zkušenost nemám, ale znám spoustu holek, které si od ní nechávali šít krásné plesovky...je to návrhářka a zároveň šije...mně slíbila šatky za cca 8 000,- ...
Odpovědět
ahoj holky, moc všem děkuju. Určitě se podívám na tu Madoru, už tady o ní píšete hodně. Ráda bych ty šaty meggie sottero model Nora...prodloužený propracovaný korzet a pak podobná sukně. Počítám s tím, že nebudou stejné, ale prostě něco podobnýho :) Ještě jednou dík :)
Odpovědět
tak to jsem na tom stějně, mám také vybraný model Nora :) a také sháním šikovnou švadlenu z Prahy, zatím to teda vypadá na Madoru nebo mi ještě kolegyně domluvila svojí tetu, sice má už šití jako koníček, ale prý by je zvládla, tak jsem zvědavá s čím příjde :) Kdyžtak děj vědet jak si v Madoře dopadla :)
Odpovědět
taky jsem zvažuji šití, dříve jsem uvažovala nad Madorou, ale nějak se mi ty jejich šaty nelíbí, pak Zimo, ale když se podíváš na obrázky šatů, co šije (třeba USA nevěsty), nejsou vždy ukázkové. Takže pokud si nakonec nechám šít bude to z jasmisbridalshop.com, na FB i webovkách mají galerii jimi ušitých šatů a jsou luxusní. hodně štěstí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?