Šití svatebních šatů na míru, kde?

Profilova fotka
Ahoj :-) doporučíte mi prosím některá, kde si nechat ušít šaty na míru - kde mají dobré jednání, rozumné ceny apod...? Raději bych si koupila šaty již hotové, ale s mou výškou to je nejspíš nereálné poté, co jsem pročetla pár diskuzí a zjistila, že i holky se 185 cm mají problém (já mám 194 cm).
Odpovědět
ja cetla moc pozitivnich recenzi na obchod MADORA.CZ. V sobotu mam s nima sjednanou schuzku, usiji mi tam saticky :)
Odpovědět
aj ja odporucam Madoru, sice saty sa mi este len siju, ale ten pristup aj cena je vynikajuca... siju saty aj na SK (kde tvrdia, ze ich siju napr. vo Francuzsku- daju tomu aj taku cenu) ale popritom ich siju v Madore. Urcite by som isla do Madory a nechala radsej peniazky, tam.... Ked budem mat usite saty, dam info ako som bola spokojna :)
Odpovědět
Profilova fotka
Salon maya :-)) Prinesla jsem si obrazek, zmerila me a za mesic uz mi saticky visely doma! Sedi krasne, jsou kopii obrazku a byly za tretinu ceny co ty na obrazku od navrharky!:-))) Jen a jen doporucuji:-))
Odpovědět
Taky se mi šijí šaty v Madoře
Odpovědět
Madora 1+
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkoc taky mám šaty z Madory
Odpovědět
Profilova fotka
ja si je taky budu nechavat sit u madory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, možná že my máme pro vás šaty. U nás v salonu jsou šaty pro vysoké slečny. Salon Oksana Mukha
Odpovědět
Salony, které šijí samy šaty - neposílají objednávky jinam: Praha: Svatebni-saty-spolecenske-plesove, Nanay a Linie-praha Mikulov: Saloneva a Madora Havířov: Svatebnimoda Samozřejmě se můžete obrátit i na různá krejčovství nebo módní návrháře a všude vám rádi šaty ušijí, ale nemají takové zkušenosti se šitím speciálně svatebních šatů a nemají svatební salon /více svatebních šatů na vyzkoušení/.
Odpovědět
Já taky moc doporučuji Madoru :-)
Odpovědět
Náš salon zprostředkovává šití šatů na míru i dle obrázku v salonu EVA Mikulov. Dream, Merhautova 55,Brno
Odpovědět
Profilova fotka
Šití šatů nabízí i náš salon a jsme moc rádi, že nevěsty začínají využívat i služeb tohoto charakteru ve větší míře nežli doposud.Moc všem děkujeme za důvěru v nás vloženou. Jinak Madoru taky doporučuji . Přeji všem hezký den. Salon Vanessa
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jestli chcete zkusit hotové šaty, přiďte do našeho salonu na Francouzské 72, Praha Vinohrady. Naše nevěsty jsou občas velmi vysoké slečny. Jestliže chcete šaty nechat ušít, důležité je abyste měla garance kvality. Šaty Oksana Mukha mají záruku kvality, protože jsou návrhářské a budou ušítý z velmi kvalitních látek zkušenými švadlenami značky Oksana Mukha, s kterou jsou spokojené stovky nevěst po celem světě.
Odpovědět
Holky, jak to udělat, kdybych chtěla šaty ušít v Madoře, ale bydlím cca 300km daleko. Máte někdo zkušenost, jak to probíhá?
Odpovědět
Já mám sice opačný problém (160 cm) a nechávám si je šít v salonu Maya. Už čekám každý den, že budou :) Zatím jednání perfektní :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?