Šití šatů

Chtěla bych se zeptat jestli je tady někdo, kdo zná šikovnou švadlenu v okolí Bruntálu, která by byla ochotná ušít mi svatební šaty podle fotky a mých představ. Může být i Olomouc, Opava, Krnov, Ostrava. Děkuji :)
Odpovědět
V Olomouci paní Jelínková - Ateh a ve Starém Hrozenkově paní Rosenbergová http://hannahb-corsetry.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jaký máte termín svatby , ale i v našem salonu šijeme šaty dle přání nevěsty. červen až září jejiž plně obsazen. Salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Mě teď sice šije paní jenom body, ale viděla jsem, že šije i šaty, je moc příjemná a zatím mi vychází ve všem vstříc. Na Facebooku ji najdete pod názvem Made by Costra :)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu Vám nabídnout moje služby :-) v případě zájmu dejte vědět jakou máte představu o šatkách :-)Jsem ze Šternberka, osobní schůzka určitě nebude problém.
Odpovědět
Děkuji moc všem :)
Odpovědět
@salonvanessa Dobrý den, pokud se nepletu, tak máme u Vás složenou zálohu na kameramana a fotografa na 14.7.2018. Vy nabízíte i šití šatů? :) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lennsy Dobrý den v našem salonu zálohy na kameramana a fotografa nebereme jen doporučuji tyto služby a každý se domlouvá individuálně. Ale máte právdu v našem saloně si můžete nechát ušít šaty přímo na míru a dle vašich představ. Salon Vanessa :-)
Odpovědět
@salonvanessa Máte prosím fb? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennsy ano svatebni salon vanessa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?