Šití nebo půjčovna svatebních šatů? Doporučte

Profilova fotka
Slečny, jakou možnost mi doporučíte? Svatba bude v červnu, a už rok mám problém se rozhodnout se šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
@javeg Takových témat už je tu plno. Je to strašně těžká otázka a vše má své pro a proti. Záleží jak moc si na ty šaty náročná a jaký máš požadavky. Já osobně jsem obešla půjčovny a z těch cen šatů, co se mi líbíly se mi protočily panenky a přišlo mi to jako strašně moc (10.000,- za půjčení na 1 den) a zas ty levný šaty se mi nelíbíli a většinou mi na nich buď vadila sukně a líbil se korzet, nebo naopak, tak jsem se rozhodla, že si šaty nechám ušít v Madoře podle svých představ a vyjde mě to taky na těch cca 10.000,-, ale zase budou moje a zkusím je pak prodat - to se mi ovšem nemusí podařit, takže s tím tak nějak počítám. Ale kdyžtak je prostě budu mít na památku no... když bych si je půjčila v půjčovně, budu je mít jen na fotkách... Toť můj názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám stejný názor jako v_anilka. Náhodou jsem narazila na šaty, které mi na první pohled padly do oka. Nechám si je ušít za 10 000,- . Myslím, že půjčovné jsou předražené a tyhle budou za stejnou cenu moje a na míru. Jediné riziko spatřuju v tom, že v půjčovně člověk aspoň vidí, jak mu padnou. Tady se budu modlit, aby střih těch šatů vypadal dobře taky na mně jako na té modelce.
Odpovědět
Budu si je nechávat šít, z nabídky půjčoven je mi nevolno (kvalita šatů za rozumnou cenu x hezké šaty za přemrštěnou cenu). Mám v plánu kratší šaty a chci si je po svatbě nechat.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si šaty budu půjčovat. U nás má jedna paní své malé studio. Šaty má za krásnou cenu (i se slevou mě vyjdou na 4000 a ještě je k tomu i závoj a podvazek - ale ten si stejně budu kupovat) a ještě je všechny šije sama, takže i když jsou půjčené, budou tak trochu originální, jelikož to nejsou takové ty klasiky ze svatebních salonů.
Odpovědět
Profilova fotka
@tobihosue ahoj, mohu se zeptat kde si šaty půjčuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
@pea0606 Ahoj, šaty si budu půjčovat v Klenčí, to je na plzeňsku... Koukala jsem, že ty jsi z Prahy. Tak to se ti to asi nevyplatí, pokud v okolí nemáš nějaké známé. :)
Odpovědět
@javeg Taky jsem dlouho váhala, v půjčovně mají krásné šaty, ale ty ceny mě taky odradily. Nakonec se vydám přes celou republiku do Mikulova do Madory, buď si tam vyberu z jejich nabídky nebo si je nechám ušít. Výhody byly popsány výš..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?