Šité svatební šaty z Madory vypadaly, jak jste si přály?

Profilova fotka
Ahoj holky vybrala jsem si svatební šaty. V salonu by jejich ušití stálo 30 000 a půjčení 13 000. Madora šije šaty kolem 10 000- 15 000, proto uvažuji o tom, nechat si je ušít v Madoře. Když jste si nechali šaty šít, vypadali podle vašich představ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Šaty jsou nádherné!!! :) zkušenost s madorou nemám, ale silně uvažuji, že si tam šaty taky nechám ušít... a dokonce podobný styl :) Já doufám, že šaty budou opravdu dle představ - zatím jsem našla samé pozitivní reakce, tak doufám, že to bude v pohode :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky jsem o madoře uvažovala, nakonec si je nechávám šít u jiné paní v Mikulově. každopádně šaty sis vybrala krásné a perfektně ti sedí :-)
Odpovědět
@vuninka Nevím, jak by to v Madoře vyřešili s tím krajkovým vrškem., jestli mají takovou hustou a drobnou luxusní krajku, z které by i šlo udělat ty pokračujíci aplikace na sukni. Tam vidím možný problém. Taky ten korzet vypadá hodně vyztužené, nevím jestli to v Madoře taky tak umí vyztužit, aby tu postavu tak pěkně vytvaroval. Bylo by dobré to vše s nimi projednat, jak by to udělali.
Odpovědět
Dobrý den, můžeme vam nabídnout i naše služby. Na nasi nabídce zde k prodeji máme šaty za krk s krajkou, které by se vám mohly líbit. Pokud ne, možná by jste si vybrala jiné. Pujcovne je do 8.000,- pěkný den, Blue Rose
Odpovědět
@radkaja co jsem byla v Madoře, tak korzety měli daleko lepší než v půjčovnách, krajek měli na výběr spousty, takže si myslím, že v tomto ohledu bez problemů.
Odpovědět
Madora má krásné tylové i jiné šaty,a je dobře že tu tento český výrobce krásných kvalitních šatů za dobré ceny existuje...ale její krajky mi nepřijdou tak úplně ono,soudím ale jen dle fotek co mají na stránkách.
Odpovědět
@ilonkaseda Taky mám právě ten pocit, že v krajkách trochu pokulhávají, ono taky ty luxusní něco stojí, takže ty šaty by asi museli o dost zdražit.
Odpovědět
Profilova fotka
To mě je jasný že krajka něco stojí, ale dnes my volala paní že šaty by nestáli 30 000 ale 50 000. V Madoře by my je ušili minimálně o polovinu levněji. Pokud b byla krtajka alespoň podobná....jestli by pak z toho nebyly jiné šaty no....
Odpovědět
Profilova fotka
Kdybych se měla řídit podle stránky tak ani neuvažuji o tom si je ta nechat šít četla jsem dobré zkušenosti
Odpovědět
Profilova fotka
@vuninka Já jsem sice veliký odpůrce půjčování, ale v tomhle případě bych radila půjčit. Šaty jsou nádherné, krásně vám sedí a nevěřím, že to někdo dokáže do 15tis ušít. To by museli být blázni, nebo jiné šaty.
Odpovědět
@vuninka No právě si myslím, že jiná krajka z toho udělá jiné šaty a nemyslím, že hezčí. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja no z toho mám právě strach....máš pravdu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
holt si šaty jen půjčím 50 000 na ně fakt nemám :(
Odpovědět
Profilova fotka
Dlouho jsem tu neviděla fotku ze zkoušky, kde by šaty tak nádherně sedly :-)))
Odpovědět
@vuninka saty jsou teda moc hezke...a strasne moc ti slusi :-) myslim, ze tady se neni nad cim rozmyslet-rychle zamluvit, at ti je nikdo nevyfoukne :-D opravdu ty penize za to stoji-mohla by jsi pote hodne litovat. Jsou fakt uzasne...
Odpovědět
Profilova fotka
@kalisek Záloha už je zaplacená protože když přišla druhá nevěsta do salonu tak je na mě viděla a řekla že je chce taky...měla stejný datum svatby :D
Odpovědět
Profilova fotka
@leg Děkuji musím říct že to jsou taky jediné šaty které si na sebe můžu vzít... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si v Madoře nechávala šít svatební šaty a všechno mi udělali na míru a podle mých představ :-) Holky jsou tam šikovné a pracovité a na šatech to jde vidět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem právě kvůli výběru krajky nechávala šít u jiné paní v Mikulově, ta vozí látky z Dubaje, dovezla mi krásnou krajku, fakt luxusní a za pár korun. Jsem zvědavá, jak budou vypadat v celku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@vladulinka85 A jak se paní nebo její salon jmenuje, prosím? Najdu na ni někde kontakt? Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@veronytschka pani se jmenuje Zdeňka huserkovs myslím, je na fb, jinak v mikulove je obchudek s latkama a v nem pracuje i tato pani svadlenka. Od te doby uz sila saty i mym kamarádkám a sestre a vsechny moc spokojené, cena vzdy pod 6000 komplet
Odpovědět
@vladulinka85 Děkuju, mrknu se! Mám představu jednoduchých a přitom asi složitých - nikde jsem je totiž nenašla v salonech :/
Odpovědět
Profilova fotka
@vuninka já mám taky šaty z Madory a jsem naprosto spokojená! :) krajek tam mají mraky, určitě se s nima domluvíš :-)
Odpovědět
Já mám šaty šité z Madory a spokojenost maximální, ale vybrala jsem si z jejich kolekce a nemám na nich krajku (právě, že v salonu takové prakticky neměly a šití mě vyšlo skoro i lépe cenově než si půjčit nějaké, které by byly kompromisem mých představ). Když jsem tam byla volala zrovna jedna slečna, která chtěla šaty podle fotky a paní jí řekla, ať fotku zašle mailem, že se domluví, zda to bude možné a jak to vyjde cenově. Takže vše je to asi o domluvě. Ale jak tady psaly holky - asi bych šla do toho půjčení - 13 tisíc na takové šaty se mi nezdá zas tak strašně moc a perfektně Ti sedí!
Odpovědět
A po odeslání koukám, že tahle téma už je asi pasééé :-) Ale tak třeba to pomůže jiné nevěstě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V madoře my je ušily, ale vypadaly otřesně...podoba žádná, takže jsem si je od nich nevzala :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel myslím, že takové šatičky budou stát ranec. Kvalitní hustá krajka je u nás nedostupné zboží, a pokud je, tak se cena šplhá do šílených výšin. Jinak já měla šité z Madory, a byla jsem, a stále jsem, ze šatečků nadšená. Pravda je, že s krajkou jsem musela oproti původnímu návrhu malinko ustoupit, ale výsledek byl i tak úžasný - i dle reakcí všech, kteří šaty naživo a ve videu viděli.
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla s Madorou spokojena, určitě je můžu doporučit.
Odpovědět
@vladulinka85 Dobrý den, mohu poprosit o fotky šatů co jste nechala u paní šít? Měla jste nějaké z krajkou? Já bych chtěla právě šaty samou krajku ručně našívanou na tyl. Děkuji za každou informaci. Mail pro fotky lusiiik@seznam.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?