Sikovna svadlena

Dobry den mile damy, chtela jsem se zeptat, zda neznate sikovnou svadlenu, ktera by mi usila tyto saty. Jsem z Prahy, ale nevadi mi i dojizdet. Dekuji Zde je foto mych vysnenych satu :
Odpovědět
Profilova fotka
@bufalina jsme asi pro vás trochu od ruky , ale pokud budete mít zájem rádi vám šaty ušijeme v našem salonu. Více info vám můžeme napsat do IP. Salon Vanessa
Odpovědět
Ahojky,ja si saty nechavam sit v krejcovstvi v karline..muzu dat kontakt,kdybys chtela..
Odpovědět
To je vtipny,ted jsem si vsimla,ze mame stejne datum svatby :-D
Odpovědět
Jeee, to je skvele, dekuji allilo. A kde se budes vdavat ?
Odpovědět
Profilova fotka
Kolik stojí například podobné šaty ušitené na míru švadlenou v Praze? Jen pro orientaci.
Odpovědět
@bufalina poslala jsem soukromou zpravu :-) @evmino ja mam vybrane jine saty, takovou sirokou tylovou sukni... A vyjde me to 13-14 bez latky, jeste nemam vse koupene..
Odpovědět
@evmino Podobné šaty šiji asi za 15000kč. Cena závisí na zvoleném materiálu, krajce a délce vlečky. Hedvábné šaty stojí o něco víc. Šiji v atelieru v centru Prahy, během práce se šaty zkouší a dolaďují detaily.
Odpovědět
Profilova fotka
Dnes jsem byla ve 4 salonech, výsledek je takový, že i když spousta šatů byla krásných, i mi vlastně slušely, tak to prostě nebylo ono. Já nechci jít za princeznu, nebo si na něco hrát. Chci tam být krásná JÁ. A to nesplnily ani jedny.
Odpovědět
evmino, doporucuji projit tech salonu vic a neztracet hlavu. Ja taky nechci princeznovsky, i kdyz muj pritel a mamka by je strasne chteli. Hlavne se nevzdavat :)
Odpovědět
@linie_praha Dekuji za vasi odpoved
Odpovědět
Profilova fotka
@allilla dobrý den muzu poprosit kontakt na tu švadlenku nebo nejlepe odkaz na jeji web nemuzu najit nikoho šikovneho
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, radi Vam tyto saty usijeme na míru Atelier Michal Marek
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý večer, mohu Vám šaty ušít. Cena za ušití je 7000 - 9000Kč a za materiál se nevěsty vejdou do 2000 Kč (tedy pokud tam není nějaká mega drahá krajka...:-) ) Minulý rok jsem šila hodně podobné. Tedy hlavně těmi zády s krajkou a byly nádherné. Za ušití těchto jsem si účtovala 7000 Kč. (šaty mám na svách webovkách ve fotogalerii....) Takto je cena konečné a samozřejmě při první schůzce když už vím jaký bude materiál, tak cenu ještě upřesním..... Dále to na zkouškách dělám tak, že když si nevěsta není jistá jak velkou tylovou sukni by si přála, (pokud tylová je) tak na první zkoušku dělám méně vrstev a na další popř. vrstvy přidám. Ale to už je na domluvě a hlavně na zkouškách už se šaty dotvářejí přirozeně....emoticon Pokud by jste měla o mou práci zájem, tak se můžete podívat na mé webovky. Svatebky šiji hodně.. Jsem i Pánská krejčová, tak mohu došít i ženich a vlastně sladit kohokoliv ze svatebčanú...emoticon S pozdravem Martina
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj, pokud jeste nemas usito, tak mam výbornou svadlenu v Praze okolí Flory .... (metro A) ta mi predelávala moje svatební saty, a i plesový a ani to nestálo tolik, kdžytak dam kontakt v soukromé zprávě :)
Odpovědět
@maikanyx ahoj,mohla bys mi prosím do zprávy napsat kontakt,cenu a jak dlouho ušití trvalo? Vdávám se za 2-3 měsíce (bojim se,že to nestihnem všechno zařídit,tak termín ještě nemáme :-D ale naštěstí to bude na místě,kde můžem kdykoli) a zjistila jsem,že potřebuju šaty ušít podle obrázku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?