Šikovná a ne uplně drahá švadlena, Praha, Praha - východ

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím Vás, můžete mi doporučit nějakou švadlenu z Prahy nebo z Prahy východ (Říčany, Kostelec apod.)? Zatím nevím, ejstli půjčovat nebo šít, ale chci se začít dost poohlížet. Děkujii
Odpovědět
Profilova fotka
No, já ti spíš napíšu, koho určitě ne :-D Sartor - všude na ně byly tipy tak jsem je zkusila na šití šatů pro družičky. Trvalo jim to asi šest měsíců (troje jednoduché šaty), což vůbec nebylo předem domluveno. Mělo to být do tří měsíců max hotové. Nejvíc o nervy bylo to neustálé uhánění švadleny, ať už prokrista začne. Šaty pak holkám ani moc neseděly, dvě z nich si je ještě nechávaly upravovat jinde. Doporučuju spíš ušít u Madory, třebas i na dálku, ale co jsme od nich viděla, bylo stokrát hezčí a navíc i mnohem levnější, než od klasických pražských švadlen
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti doporučuji paní Florianovou z Linie. Mám od ní šaty a jsem moc spokojená. Nakonec šaty vyšly jako půjčení někde jinde a ušité jsou pečlivě. Byla jsem třikrát na zkoušce.
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuju paní Dagmar Rickovou z Prahy - Řep. Šikovná, milá, časově flexibilní, dodržuje termíny. Šiju u ní častěji, nejen šaty na svatbu. Často stačí jen dvě zkoušky, max. tři. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@ladybird666 Ahoj. Mohla bys prosím napsat nějaký kontakt na paní Rickovou? Nejlépe email. Moc díky
Odpovědět
@jessinka23 mě šila šaty paní Hauerová z Řeporyj, a spokojenost maximální, dělala i manželovi vestu s kravatou abychom k sobě ladili...
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova Už jsem jí zkusila poslat email se svým přáním, tak počkám na odpověď a pak uvidim. Díky
Odpovědět
@jessinka23 mailem moc nekomunikuje, ale jinak je s ní super domluva a je svolná téměř ke všemu, včetně víkendových setkání ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jessinka23 :-) Dagmar Ricková - Zakázkové Krejčovství Řepy Web:krejcovstvi-repy.ic.cz Adresa:Nevanova 1065/50 Mobil:+420 774 365 155 E-mail:krejcovstvi-repy@seznam.cz Po:8.30 − 12.0014.00 − 16.00 Út:8.30 − 12.0014.00 − 18.00 St:8.30 − 12.0014.00 − 19.00 Čt − Pá:8.30 − 12.00 Po telefonické domluvě možné i jiné termíny včetně víkendu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně bude nejspíš šít Petra Brzková...byla mi doporučena nezávisle na sobě od několika kamarádek, kterým šila jak společenské tak svatební šaty...navrhuje a šije na přehlídky, pro missky, svatebí šaty...stačí, když si zadáte do vyhledávače její jméno...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova za kolik byly šaty, prosím? díky
Odpovědět
@moniccka 3600,- materiál i práce
Odpovědět
Profilova fotka
tak to jsem nečekala, to je hodně dobrá cena, ale asi jednoduché šaty, já bych chtěla krajkové a vejít se do 10tis., samozřejmě nižší ceně se nebráním;) tak to je super zpráva, děkuji za info, už jsem k ní objednaná, těším se:)
Odpovědět
Článek se načítá
@barbora_b Je nam lito, ze jste s nasimi saty nebyla spokojena. Zrejme jsme udelali nejvetsi chybu v prilis nizkem naceneni zakazky v terminu ,kdy jsme byli velice pretizeni. Nicmene i tak jste mohla nechat saty upravit u nas ,pokud se vam padnuti nezdalo. Bohuzel pri prevzeti si je nezkousely jejich majitelky, nemohli jsme tedy necemu takovemu predejit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@ladybird666 přeji krásný den, mohla bych Vás také požádat o kontakt na paní Dagmar Rickovou z Prahy - Řep?
Odpovědět
Profilova fotka
@ladybird666 už to vidím, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den mile nevesty, chci s vami sdilet video o znacce NANAY : ) http://www.youtube.com/watch?v=eqEFlM... a pozvat na Svatebni EXPO 8-9.11 kde budu mit prehlidky https://www.facebook.com/events/72135... Přijďte se podívat a užít si zajímavou módní přehlídku. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky , já doporučuji paní Danielu Baslovou. Je moc milá. Ušije šaty , které skutečně padnou a jsou originální. Líbí se mi, že nekopíruje modely ze svatebních časopisů, ale vymýšlé své vlastní. Ke mně byla maximálně vstřícná a do modelu promítla mé představy a nakonec jsem si připadala jako princezna. I když jsem neměla postavu modelky, faldíky jsme krásně zakamuflovaly . Nechávám si u ní šít i oblečení a šaty do práce. Dílnu má nedaleko stanice metra Budějovická. Myslím, že ulice Za Zelenou liškou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@carolina000 Ahoj, uz pred casem jsem koukala na fleru na kurzy pani Baslove, nakonec jsem zacala chodit na kurzy jine moc mile pani, ale protoze svatebni saty by si pry nevesta sit sama nemela, tak premyslim, ze si je necham usit... zajimala bz mne cena, za jakou si je lze nechat usit... a pak, co s takovymi saty pozdej - nema nekdo zkusenost s dalsim vyuzitim... my mamky svatebni vyuzili kdysi na masku na andela... A
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky! sháním nějakou výbornou švadlenu na ušití svatebních šatů - ideálně okolí Praha. Můžete mi prosím někoho doporučit a rovnou zaslat kontakt? Moc děkuju! Monika :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?