Sháním tyto svatební šaty nebo šikovnou švadlenku, Brno

Sháním tyto šaty v Brně a okolí - neviděly jste je v některém ze salonu nebo jim hodně podobné? Nebo nevíte o šikovné švadlence v této lokalitě, která by se do nich pustila? Cena do 6.000Kč Zatím jsem je našla pouze v e-shopu bez možnosti vyzkoušení:-/
Odpovědět
Za 6 tisíc ti je podle mě žádná švadlena neušije. Si vem jen toho materiálu. Kamoška si nechává šít poměrně jednoduché šaty taky s volány a předběžně počítají do 8 tisíc.
Odpovědět
@ev001 Myslím, že běžná švadlenka se asi ani do takových šatů nebude chtít pustit, je to docela dost práce. Taky ten vyšívaný živůtek bude velký problém, takhle bohatě ti ho asi nikdo nevyšije.
Odpovědět
no jo vlastně,máte pravdu..jsem si neuvědomila, že na netu byla cena 6tis. s tím,že mi je sice paní udělá na míru,ale pouze si je zapůjčím,takže je bude moct dále použít
Odpovědět
Prošvadlenu to bude "ořech", nemyslím si, že najdeš :-( Projeď si stránky salónů, myslím, že kombinace korzet + šlehačky najdeš, přeji hodně štěstí :-)
Odpovědět
tamaraad: díky ! projela jsem snad už všechny :( šlehaček je plno,ale není to ono. Buď mi přijdou obyč nebo zase moc přeplácané nebo s lesklým korzetem, který udělá i ze štíhlé postavy jitrnici, všude je něco. jediné tyto se mi zatím líbí :-N
Odpovědět
No dokud něco nezkusíš, je to stejně jedno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, jsme salon z Olomouce což je vlastně okolí Brna :-) . Nejsou to sice přesně ty šaty co máte na obrázku, ale trochu podobné jim jsou. Šaty jsou na boku zdobené výšivkou s kamínky (na fotce není vidět). A mají odepínatelnou vlečku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , v nasich pobočkách Zlin i Praha mame takových ve velikosti 34-40 spousty.
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 ahoj, no myslím že ušití by až zas takový oříšek nebyl, základní střih složitý není ... ale jak píšou holky je tam hodně materiálu a i hodně práce při našíváí volánků, což je dle mého názoru do 6.000Kč nereálné. Respektive nereálné při použití kvalitních mateiálů. Porovnám-li to s jednoduchými Ačkovými dlouhými šaty z tanečního saténu s krajkovou aplikací na živůtku, které mě u švadleny stály 2.000Kč a to mi ještě dala 25% slevu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout ušití velmi podobných šatů jenž přikládám, ovšem za cenu 13 000,-Kč, nebo s možnosti zapůjčení za 6 900,-Kč. Nejsme z Brna.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím slečno :-) zkuste Peťulu Guthovou (Facebook : petra.guthova.1) a když tak ji ode mne pozdravujte :-) šikovná je moc třeba vám dokáže pomoci ať se daří, držím palečky s přípravami :-)
Odpovědět
@marson jee,mockrát Vám děkuji za typ, zkusím se na ni obrátit :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ev001 tady jsem našel její web www.salon-allien tecka net ;-)
Odpovědět
@marson super, už ji píšu..
Odpovědět
Profilova fotka
zkus taky i Madoru...šijí přímo šaty, sice to nebude za 6 tisíc, ale pak je můžeš prodat. Já mám od nich šaty za 10600,- a po svatbě je budu prodávat tak za 6 - 8 tisíc, takže ještě na tom i něco vyděláš :-)
Odpovědět
@kacka.ondra děkuji!! :) v Madoře byli moc ochotní - když chci šaty jen půjčit, tak se mám spojit s některou z půjčoven, kterým dodávají a tam si je objednat za 6tis., mám radost,ještě jednou díky za typ! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Nemáš vůbec za co :-) Jsem ráda, že jsem mohla pomoci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám svatební a krejčovský salon v Židlochovicích. Šaty Vám ušijeme, ovšem cena bude kolem 15.000. Lidská práce v ČR není tak levná jako v Číně. Takové šaty švadlena šije cca 15 - 20 hodin. :-)
Odpovědět
@svsaad děkuji Vám za nabídku, šaty už jsem sehnala
Odpovědět
Profilova fotka
:-) To je dobře.
Odpovědět
ahoj, jestli můžu přidat svoji zkušenost: pokud máš možnost, určitě si nějaké podobné šaty vyzkoušej někde v salonu. My jsme jich s holkama obešly víc a zkoušela jsem různé typy šatů a je opravdu moc důležité, jak se v šatech cítíš. Já jsem třeba vůbec nepřemýšlela o tom, jak budou těžké šaty s bohatou sukní, jak se v nich budu cítit, pohybovat, jak mi budou slušet. Viděla jsem prostě jen to, že jsou krásné. A když jsem je oblíkla, realita byla někde úplně jinde... Tak jen abys pak nebyla zklamaná... přeji hodně zdaru!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den,mame saty velmi podobne aktualne ve svatebnim raji slavkov u brna a od 1.7.2013 nove v Brne v Obchodni pasazi M-Palace Brno.krasny den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den podobný styl šatů máme v saloně. Koukněte se na stránky Verisebridal tecka com název šatů XANTHE mohly by se Vám objednat cena 11000Kč. Jinak šaty šijeme přímo na přáni nevěsty.
Odpovědět
@ev001 Ráda Ti zprostředkuju ušití, paní bydlí u Brna. Ozvi se klidně do IP. Mrkni na moje šaty, ty jsem měla za 8tis., teď už je teda krajka dražší, ale pořád to není moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?