Shánění svatebních šatů - jak na to?

Čau holky, nikdy jsem svatební šaty nesháněla :) tak nevím, jak na to. To prostě přijdu do nějakýho salonu a začnu si je tam zkoušet jako trička v H&M-ku? Nějak se mi to nezdá... Nebo je potřeba tam předem zavolat? Poraďte a buďte na mě hodný, dělám to poprvý ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Bože, zase jedna víceméně hloupá otázka :-) omlouvám se, ale tady se fakt někdy holky ptáte na takový úplný kraviny...samozřejmě pokud se chystáš do lepšího salonu, tak je dobré se objednat předem, většina salonů má webové stránky, kde najdeš kontakt ,zejména, pokud tam chceš strávit hodinku dvě, případně i dýl...pokud se jedná o malý salonek někde na okraji městečka, kam zavítá jedna nevěsta za týden, tak si myslím úplně stačí tam prostě vejít a zeptat se té milé paní v půjčovně, co a jak, případně se tak rovnou objednat osobně na zkoušku na jiný den...jak prosté :-) Jinak já se tam teprve taky chystám.
Odpovědět
Profilova fotka
@jua přesně jak říká ninive211 :-) a nebo pokud si budeš šaty kupovat,lze to i přes internet ušít na míru :-)
Odpovědět
To tam mívají vážně tak nabito, že je potřeba se objednávat? Ach jo, no ale když to říkáte...
Odpovědět
Profilova fotka
záleží jak kde, v jakém salonu, jak píšu, v těch lepších je lepší se objednat, ale můžeš to samozřejmě risknout i bez objednání, otázka je, jestli se ti budou potom moct plně 2 hodiny věnovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jua Já se neobjednávala do takovýho menšího salonu a stejně na mě neměla tolik času..je lepší fakt tam předem zavolat,at tam nechodíš zbytečně :-) A kdy bude svatba? :-)
Odpovědět
Určitě objednat :-)
Odpovědět
Já do jednoho volala, jestli je objednávka potřeba... v dalších třech jsem byla bez objednání, protože to byl vždy takový rychlý nápad... Všude se mi věnovali na 100% a mohla jsem zkoušet jak dlouho jsem chtěla... asi je vždy o konkrétním salonu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl Měla si štěstí, pochybuju že by se ti věnovali na 100% kdyby tam přišli dvě další nevěsty :-) Pokud tam zrovna nemají víc zaměstnanců.
Odpovědět
@jua Doporučuji se objednat telefonem vždy předem, když nechceš čekat, jelikož nikdy nemáš jistotu , a to i u malého salonu, že tam nebudou mít zrovna jinou nevěstu. A malý salon nemusí mít víc kabinek a svatebních asistentek. S sebou si vezmi foťák, ať tě svatební asistentka, co tě bude oblékat do šatů, vyfotí, abys viděla, jak v šatech vypadáš. Možná i flashku, jelikož někde v salonu tě vyfotí oni a stáhnou ti to. Pokud už máš svatební boty, tak ty je taky dobré mít s sebou kvůli délce šatů. A třeba i svatební podprsenku, i když tu si můžeš koupit až podle šatů. Tento návod jsem opsala tady - http://www.svatebka.cz/, níže v pravém sloupci je ještě více rad ;-)
Odpovědět
@radulka57 jj určitě to bylo o štěstí, ale chtěla jsem tím říct, že je to hodně individuální :-)
Odpovědět
Díky holky. Svatba bude v červenci :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?