Sedm Brno-nové zkušenosti

Profilova fotka
Ahoj děvčata :) vím,že se tady tento salón už řešil a recenze na něho byly špatné. Ale nemáte s ním nějaké nové zkušenosti?? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja som tam bola asi pred pol rokom a bola som spokojná :) Ono záleží na tom, čo hľadáš, je fakt, že tam nemajú žiadne svetové značky a oslnivé modely z poslednej kolekcie, ale ja som šla po jednoduchosti a niekoľko šiat, ktoré som si vyskúšala bolo fakt krásnych. Nakoniec som si vybrala v inom salóne, ale odchádzala som odtiaľ spokojná. Asistentka bola príjemná, dalo sa fotiť a celkovo to proste vôbec nebolo zlé :) To už v El, na ktorý tu všetky spievajú ódy, som sa cítila omnoho horšie, pretože na mňa pchali modely, o ktoré som vôbec nemala záujem. Je to všetko hrozne subjektívne.
Odpovědět
Profilova fotka
@mika251 Ahoj,prosímtě kolik je zhruba půjčovné?
Odpovědět
Profilova fotka
záleží na danom modeli, skúšala so šaty za 2000 aj šaty za 11000.
Odpovědět
Profilova fotka
@mika251 Díky za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já bych se Paulíny chtěla zastat, protože jsem si tam vybrala ty nejkrásnější šaty ze všech brněnských salonů. Paní z Paulíny byla moc milá a opravdu se mi věnovala. Do salonu SEDM jsem byla také objednaná, ale nešla jsem tam, protože jsem si mezitím vybrala šaty z Paulíny. Ale do telefonu byla paní ze salonu Sedm moc milá a vstřícná, rozhodně bych tento salon nezatracovala. Možná se tam vyměnilo vedení nebo si paní uvědomila, co dělá špatně (také vím, že dřív na ně byly špatné ohlasy) a změnila to.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, tak jsem dneska byla jak v Naive, tak i v Sedm. V Naive to bylo strašný. Byla jsem tam s maminkou a švagrovou a všechny jsme od tama odcházely strašně zdrblý. Přiznávám, že nemá zrovna velikosti modelky, ale slečna (ne zrovna příjemná) se na mě snažia nasoukat velikosti, které byly evidentně malé. SEDM - paní strašně příjemná. Mohly jsme si prohlídnout samy všechny šaty a vybrat si ty, které bych chtěla vyzkoušet. Mám sto chutí jí tam zanest nějakou čokošku. Pořád okolo nás lítala, nosila. Strašně příjemná, ochotná. Vřele doporučuju. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Dnes jsem byla v salon SEDM....pani uzasna, litala kolem nas jak blazen. Vse co jsem si navymyslela mi splnila. Saty jsem si u nich vybrala a jsou opravdu nadherne. Muzu opravdu doporucit!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ja jsem mela salon Sedm jako prvni v poradi, sla jsem tam, zamilovala se do jednech ze satu, ktere jsem uvidela hned pri prichodu a bylo jasno... Sice jsem si pro jistotu zkusila i nekolik dalsich, ale nebylo to ono... A tak uz jsem nikam jinam ani nesla... Saty tam maji moc pekne, mozna ale i zalezi, co mas za velikost a jaky styl preferujes.. Ja mam cca 36-38, chtela jsem neco uzsiho bez vlecky, s krajkou.. A na vyber bylo satu az dost.. Ale i s vleckou tam meli hezke.. Pani vcelku ochotna, i k ruznym upravam, jako prisiti maslicky, rukavku, poradila s vyberem zavoje apod... Ja jsem spokojena, ale nemam s cim porovnavat, to je fakt :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?