Sdílené zoufalství

Ahoj, dnes jsem byla na první zkoušce šatů v prvním salónu a moje pocity z toho jsou totální zoufalství :-D! Nejenže mi neseděly ani jedny šaty, ale na fotkách si ve všech připadám jako vepřík (mám velikost 38 nebo 40, podle střihu). Měly jste taky takové pocity? Hrůůůůza!
Odpovědět
@peque Ano! :-) Naštěstí to nebyl první salon, do kterého jsem vkročila, jinak bych to snášela o dost hůř. Ve kterém salonu jsi byla? Ve mně tyhle pocity vzbudilo Natali a trochu i Maya, ale tam to bylo hlavně přístupem asistentky. Naopak moc doporučuju Te amo. Tam jsem si připadala jako primcezna :-)
Odpovědět
:-) tak já jsem byla v Te Amo :-D! A vůbec nechci říct, že ten salón je špatný! Přístup super, měli na mě vyhrazený čas, ochota úžasná! Nepříjemné mi trochu bylo, že většinu šatů, které se mi líbily, měli jen ve velikosti 36...takže se mě slečna neustále snažila napěchovat do těch mrňavých modelů...pokaždé jsem jí ihned řekla, že to není nutné to na mě zapínat, když se do toho prostě nevejdu...vybrala jsem asi troje teoreticky možné střihy (z asi osmero zkoušených)...a doma z fotek usoudila, že teda ani jedny nejsou to ONO. Krom toho tedy za koupi chtěli u všech téměř 30 000,- což mi přijde docela hodně, protože za tu cenu si skutečně raději nechám ušít přesně takové, jaké bych chtěla :-/. No závěrem: Asi každá z nás narazí na nějaké krásné pro ní super šaty prostě v některém ze salónů, každá v jiném...ale co když zrovna já je nenajdu :-(?!
Odpovědět
@peque Tak to se mi jako uklidnění tedy opravdu nepovedlo :-D Ale samozřejmě je pravda, že každému sluší něco jiného. Je fakt, že já jsem tam šla už s tím, že jsem věděla, co chci a jen jsem zkoušela různé nepatrné variace. Moje vysněné šaty měli v salonu Šaty go home, ale k odprodeji byly za 40 tisíc- a to by mi je ještě museli hodně upravovat na mojí velikost, takže jsem se nakonec rozhodla, že si je nechám ušít. Neboj, najdeš :-) O to to bude lepší pocit, když to nebude napoprvé a budeš se muset víc snažit. Výrobci šatů dneska umí skoro zázraky, jde jen o to najít svůj styl. Vyzkoušej i věci, které se ti na první pohled nelíbí (nejlépe mi seděly šaty, které bych si sama nikdy nevybrala) a po pár zkouškách uvidíš, co se k tobě hodí a co ne :-)
Odpovědět
Ahoj, uplne te chápu!!!!! ja jsem na to hodne podobne ...ale tedy při tele jsem ....a samozrejme bych se rada videla v satech jake jsem si vysnila ...a vlastne na mne zbyva urcity strih satu ..ALE JA TO TAKHLE PROSTE NECHCI!!!!!
Odpovědět
@ceriii Tak já měla poměrně jasnou představu, co chci, ještě než jsem vlezla do prvního salónu :-D...ale to je možná také ten problém...v žádném případě nechci šněrovačku...strašně se mi to nelíbí....a tam už začíná jádro pudla ;-). Chudák slečna mě právě našněrovala i do korzetu...krom toho, že už když mě do toho oblíkala, jsem měla chuť ji praštit (a to byla moc hodná, takže rozhodně ne její chyba)....tak abych se naducala do něčeho, co sice zepředu vypadá krásně, ale nemůžu se v tom téměř ani nadechnout, tak to teda nikdy! A vzadu je to právě megaošklivý...A máš už švadlenu nějakou vyhlídlou? Právě po nich koukám a zatím jsem z toho docela smutná :-(....
Odpovědět
@ivaninka123 Rozumím! Tak to nevzdávej a hledej! Věřím, že i pro sebe najdeš nějaký kompromis, ve kterém se budeš cítit fajn! Já byla na zkoušce s kamarádkou a ona byla úplně unešená z těch korzetových šatu bez ramínek...na rovinu jsem už v salónu i před slečnou asistentkou poděkovala, že sice mě těší, že se jí to líbí, ale že v něčem takovém já se nevdám ani za nic ;-)!
Odpovědět
Profilova fotka
@peque nesmutni...před rokem jsem oběhla se svou nastávající snachou desítky salonů...má velikost 38/40, normální štíhlá holka a například v jednom salonu jí řekla slečna, že na tak tlusté nevěsty šaty nemají ]-( . Navíc i ona měla svůj sen, jak by měly šaty vypadat...tedy spíš jak by neměly vypadat. Nechtěla žádné krajky, korálky, korzetovky. Její sen byly jednoduché šaty bez vlečky, s rukávy. Když už si myslela, že si šaty nechá ušít, objevily jsme svatební salon v Lidicích, kde si svůj sen (s přivřenýma očima) splnila :-), a pro mne a pro mého syna to byla ta nejkrásnější nevěsta.
Odpovědět
@peque Rozhodně doporučuju vyzkoušet různé typy a úplně jiné střihy šatů pro srovnání - já měla původní představu obtáhlé splývavé krajkové a v tom jsem vypadala opravdu hrozně a silně.... člověk by neřekl co udělá správný střih za zázrak!
Odpovědět
@peque V tom je možná ta potíž :-D Já jsem do prvního salonu šla taky se zcela jasnou představou, chtěla jsem malou sukni a véčkový výstřih s ramínky, málem jsem si takové šaty i koupila tady v bazárku, ale když jsem několik takových šatů vyzkoušela, zjistila jsem, že mi takový střih, mírně řečeno, nelichotí. A tak jsem zkoušela všechno možné, nic mě neuchvátilo a pak mi paní asistentka přinesla šaty, které bych si nikdy nevybrala, se širokou sukní, sníženým pasem a krajkou a bylo to to ono :-) Chce to prostě zkoušet všechno možné a nakonec se to povede! A švadlenu mám, ale jiné zakázky už nebere :-(
Odpovědět
@faidra Tak to mi přijde hodně neslušné, jestli jí někdo v podstatě řekl, že je tlustá! Neříkám, že jsem se svou postavou ideálně spokojená, ale zase tlustá je trochu přísný pojem! Super, že jste vybraly :-). Jen mě děsí, že až po tolika pokusech!
Odpovědět
@carolyncassady Ano to věřím, děkuji za doporučení :-)!
Odpovědět
@ceriii No budu zkoušet ještě dál a uvidím. Akorát je tu ještě jeden problém...jsem trochu divná....nesnáším nakupování :-D...takže nejraději bych byla, kdybych nemusela už do více, než jednoho dalšího salónu O:-)....zkusím asi Nuanci, holt obětuju peníze za zkoušení, zase mají snad hodně modelů :-). A přes co jsi tu švadlenu sehnala?
Odpovědět
Článek se načítá
@peque V Nuanci jsem byla moc spokojená, ale to v Te amo taky :-D Já jsem to měla jednoduché, moje maminka je dámská krejčová. Ale kdyby to nevyšlo (rodiče se stěhují), tak mám v záloze ještě Elody. Znáš to?
Odpovědět
Mam to taky tak, byla jsem be dvou salonech Nuance a Svatba snu, Nuance uzasny pristup ikdyz jsem prisla bez objednani, pani so udelala na me cas, vyzkousela jsem as I 6 satu a sedli mi suprove dvoje, ale ted kdyz koukam na fotky je to des, nedari se mi zhubnout kila po porodu, Svatba snu katastrofa, panic mi rikala jak mi ty saty slusi, ale byla jsem ve vsech priserna, kozy (pardon) mi lezli ven a pry mi slusi, rozhodla jsem she objednat z elody.cz a take uvidime :-D
Odpovědět
Na Elody se tedy jeste mrknu :-). Dekuju za tip! Kdybyste nahodou o nejake chvalene svadlene zaslechly, budu moc rada za info :-)! Rezervuji Nuanci, tak dam kdyztak vedet, jake jsou pocity z pokracovani :-P.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro pobavení posílám fotky šatů co jsem si vybrala na netu a jaká byla realita. Také mám vel. 38. Ale když oni to fotí na modelkách s 50ti kily a výškou 180 cm no :-D Nakonec sem si vybrala šaty, které mi sedí a vypadám v nich skoro jak modelka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim :) ano, znam to, a slysim to skoro od kazde sve zakaznici! Proto prave nechavaji saty usit na miru. Da se vytvoret saty i za cca 18ooo vcetno latky. Samozrejme zalezi na modelu a strihu :)
Odpovědět
Profilova fotka
No, omlouvám se, ale u Vašich fotek jsem se skutečně pobavila..a teď to prosím neberte jako kritiku vůči Vám, tak jsem to nemyslela. Já jsem také oběhla několik salónů a nakonec zakotvila v Maye. Byla jsem tam naprosto spokojená, mají fakt nádherné šaty, které navíc i krásně sedí a když to není úplně ono, tak Vám je upraví přesně na Vás. Široký výběr, milý personál. Já jsem tam byla spokojená. Teď jsem viděla novou kolekci svatebních šatů a opět nádhera.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajka24 však proto sem to sem dala, abyste se pobavily :-D i já se tomu pořád směju :-)
Odpovědět
@mona1986 ježiš - ta fotka na modelíně a ta reálná je jak srovnání z čínského eshopu.. Myslím ty šaty, ty jsi krásná ženská, ale ty šaty jsou děs (hlavně ty druhé).
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl :-D jo no. Možná kdybych zapózovala jak ony, hned by to vypadalo líp. Stojím tam jak sloup. A ty druhé sem ani na fotce nepoznala, že jsou v barvě ivory. Přijdou mi jak zaprané a i ta sukně byla z hnusného matrošu, nebyl vůbec na dotek příjemný. Posílám foto těch, co zvítězily :-)
Odpovědět
@mona1986 tak to jsem moc zvědavá, jaké budou na tobě :D .. a pózou to nebude, ty šaty prostě prodělaly změnu ve photoshopu jako prasátko :D
Odpovědět
Profilova fotka
Sdílím zoufalství..Ač maličká a dle slov asistentek v salonech hubeňoučká - mám velikosti 34/36, tak si nemohu vybrat, Buď jsou mi šaty obrovské a nebo je to typ šatů, které prostě nechci, neb mi přijde, že na mě koukají ze všech svatebních fotek, a to leckdy i deset let starých |-|. Ráda bych šaty bez šněrovačky, která mi též jako @peque přijde nevkusná :(, chci jednoduché splývavé šaty - se širší sukní, nejlépe s dlouhým rukávem a lodičkovým výstřihem...ale dle pohledů v salonech se to zdá nereálné a tak také koukám po dobré švadleně, které by mi je ušila...bohužel zatím nic :/ |-| |-| |-| |-| |-|
Odpovědět
Aaaaa zeny, ja byla dnes na prvni schuzce u svadleny ;-)! Salon tedy jeste stale planuji navstivit, pro potvrzeni vhodnosti strihu (nebyl ted vubec cas), ale stejne pujdu do toho siti! Muj velkej problem totiz je, ze nechci bile saty...paneboze...jine, nez bile svatebni saty, to myslite vazne?! Jo skutecne myslim...strasne moc rada mam neco netuctoveho a rozhodla jsem se pro svetle zlutou - bananovou. A tedy kdyz uz se tady ta diskuze pekne rozjela, tak dnes jsem to prave konzultovala s tou milou svadlenkou...saty budou cele kompletne z krajky, ale hrube krajky, s volnymi zadami. Celokrajkove saty ale stoji majlant, kupodivu, Takze svadlena navrhla moznost usit z madeiry - vzhled podobny, ale jiny material...sly byste do toho? Upozornuji, ze obrad je v lese a svatba bude ve stylu propojeni minulosti se soucastnosti, takze kontrast skutecne starych veci a toho, co mame dnes...tak co vy na to??
Odpovědět
Já jsem jedna z těch, která vůbec neměla představu, co chce. Odešla jsem dřív z práce, abych mohla obejít dva tři salony a podívat se co mají - sama, nesnáším, když mi někdo do něčeho kecá. Možná díky tomu, že jsem neměla představu, nic jsem neplánovala. Vešla jsem do prvního salonu, kde byla moc milá paní, ale sdělila mi, že na mě nemá čas, že má objednanou nevěstu. Vůbec mi to nevadilo, v klidu jsem si prošla a k mému štěstí to nevěsta odvolala a velice milá paní se věnovala jen mě. Narovinu jsem jí řekla, že nechci bílá, žádný korzet, závoj...nic... chtěla jsem antické na což mi odpověděla, že v tom budu "tlustá" velice jemně, nic mi nerozmlouvala a do antiky mě navlékla, ano, vypada jsem jako hroch v osmém měsíci.... Pak chvíli štrachala v zadu a říká mi, myslím, že pro Vás něco mám. Vzhledově se mi moc nelíbili, ale když mě do nich oblékla, věděla jsem, že jsou to oni. Cítila jsem se v nich fakt dobře :-) hned jsem celé zaplatila a nestresuji se představou, že by jiné byly hezčí, nebyly, jen bych se nervovala a zkoušela miliony dalších šatů z čehož bych byla zpruzená :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?