Šaty ze stránky Tvůjsvatebníden.cz

Profilova fotka
Čistě pro zajímavost, je tu některá z vás, která má zkušenost se šaty z této stránky? http://www.tvujsvatebniden.cz/ Na obrázcích vypadají moc dobře!
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by mě zajímalo
Odpovědět
Profilova fotka
@wildwife Ahoj holky, mám od paní ušité šaty na míru viz. odkaz: http://www.tvujsvatebniden.cz/home/16... Můžete se mrknout do alba jak vypadali ve skutečnosti. Já sem byla moc spokojená jak s jednáním tak se šaty. Šaty jsem měla bez spodničky tak nebyly až tolik bohaté jak na obrázku, ale spodničkou by byly 2x takové. Mám je i na bazárku nafocené detailněji.
Odpovědět
Profilova fotka
@rmarcelilinka Jsou opravdu pěkné..Škoda,že mám větší prsa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wildwife paní šije na míru, já sem si je nechala ušít v únoru, svatbu sem měla v červnu a docela sem zhubla a říkala sem si že bych je klidně mohla mít i o něco menší, ale se zavazovačko jsou pak ty šaty docela variabilní, ale když byste chtěla se zipem tak paní vyžaduje dvě zkoušky. Já sem si pro ty šaty jela víc jak 100 km. :-D určitě je ochotná ušít to co byste si vymyslela.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den v pripade zájmu vam mohu ušit dle přání...kouknete prosim na web...hezký den Rena
Odpovědět
Profilova fotka
@janca92 Na obrazcích vypadají pěkně, protože jsou tam fotky originálu, které stojí mnohonásobně víc. Například od Romona Keveža (http://www.romonakeveza.com/fall-2016/), jejichž ceny se pohybují mezi 75 000 - 125 000 Kč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?