Šaty z www.dhgate.com

Profilova fotka
Nevěsty, zdravím! Jsem momentálně v procesu výběru šatů. Mám poměrně konkrétné představu, byla jsem už i na zkoušce, vybrané šaty mi padly jak ulité a moc se mi líbily. Jsou ale z nové kolekce (Pronovias), půjčovné je kolem 14 000 (sondovala jsem i na stránkách jiných salonů), což mi přijde opravdu moc!!! Pak jsem náhodně tytéž šaty oběvila na stránkách, které mi doporučila známá - sama si tam svatební šaty objednávala ( http://www.dhgate.com/wholesale/dirli...) . Je možné, aby tam tytéž šaty PRODÁVALI za necelých 300 US dolarů??? (tedy něco přes 5000 Kč) Máte-li nějaké zkušenosti s tímto e-shopem, sem s nimi, díky!! :-)
Odpovědět
a ta znama mala dobru skusenost? ked pises ze ona si tam objednavala
Odpovědět
Profilova fotka
byla prý moc spokojená, ale ona si objednávala jednoduché splývavé šaty (byla v době svatby těhotná)
Odpovědět
Profilova fotka
To preto su lacne, lebo to original pronovias nie je, siju podla obrazka.
Odpovědět
Profilova fotka
@alzbetka0203 Bude to pouze napodobenina, taky to tak mám a jsem spokojená, ale odjinud. Mě to stačí, hlavně že nedám tidíce jen za půjčení, i tak ti je udělaj krásný.
Odpovědět
dole je fotka na obrazku a fotka real od nich a podla mna este real vyzera lepsie :) http://www.bestdestinationwedding.com...
Odpovědět
http://www.weddingwire.com/wedding-fo...
Odpovědět
Za kvalitu se prostě musí zaplatit. Je jasné, že kde je půjčovné 14, tak to stejné nemůže být na prodej za 5 ;-)
Odpovědět
kamoška si objednávala z tejto stránky šaty a bola veľmi spokojná, šaty presne ako z obrázku, oveľa lacnejšie ako v požičovni, takže ani neváhala, nakoniec sa aj vyplatilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, je to napodobenina a preto su lacne. Ja som si ztade objednavala saty, lebo som vedela, ze mi podobny strih sedi, ale nikde som uplne take nenasla. Prisli krasne biele - v detailoch mozno menej kvalitne usite a prisli mi kratke, ale to poriesila krajcirka svokricka. Ak by som sa mala rozhodnut opat - objednala by som si ich opat, kedze vysledok bol nakoniec super. Kazde saty z internetu su v podstate risk....
Odpovědět
..saty su usite z inej, menej kvalitnej latky, pripadne koralikov, aj vysite vzory na satach su ine, ale stale su pekne. Len treba pocitat s tym, ze ich pravdepodobne bude treba este upravovat krajcirkou, kamoska si takto musela davat saty vyrazne zuzovat, aj ked posielala presne miery. Cenovo sa ale urcite oplatia.
Odpovědět
Profilova fotka
moc díky za všechny názory a informace! asi nakonec riskovat nebudu, přece jen mám vybrané šaty s nádhernou krajkou a peříčky vyzdobený výstřih, tak bych pak nerada byla zklamaná z případné nižší kvality...Navíc v salonu mi šaty poupraví přesně na míru, tak nebudu muset shánět šikovnou švadlenu...čím míň práce a nevů, tím líp:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Děkujeme vám za sdílení. Myslím, že budete také potřebovat nějaké drobné dárky taky? Takový jako přesýpací hodiny. http://www.cnwholesalers.com/Wholesal...
Odpovědět
Článek se načítá
Objednávala jsem si tam šaty před několika měsíci. I když jsem posílala přesné míry, bylo nutné je nechat upravit v krejčovství. Především byly o dost delší a trochu širší v bocích. Vršek s vystužením naopak seděl krásně. Zpracování celkem dobré až na výšivky, ale to je detail, který je vidět jen zblízka a z rubu šatů. Že budou stejné jako na obrázku jsem ani nečekala-to je možné asi jen u jednodušších modelů, korzetových apod. Důležité je, že jsou opravdu krásně bílé-toho jsem se bála. Celkově mě vyšly cca na 4500,- + úprava švadlenky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@gumkac19 Ahoj, a jak je to s velikostí? Sedí? Díky, H.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?