Šaty z Polska - salón Agnes - zkušenosti

Profilova fotka
Budoucí nevěsty, kdo váhá s koupí šatů z Polska, tak nemusí. Vřele doporučuji salon Agnes - http://www.agnesfashiongroup.pl/. Jazyková bariéra není vůbec problém, ceny jsou velmi příjemné na to, že Vám to i upraví a je k tomu i spodnice. Mě šaty stály cca 7000 kč. Jsou tam velice ochotní :) Kdo to má blízko, určitě se zaheďtě podívat. Šaty jsou kvalitní a krásné, uplně něco jiného než v ostravských půjčovnách.....
Odpovědět
@katerina93 můžu se zeptat, kde salon v Polsku najdu? Potom bylo na výběr dost šatů za 7000kč?
Odpovědět
Profilova fotka
@hankaalada http://www.agnesfashiongroup.pl/salon... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
odkaz už tu je :) jojo výběr byl, byly tam samozřejmě i šaty z nové kolekce dražší, ale měli i levnější :) záleží co budete chtít a co se Vám bude líbit :)
Odpovědět
Já mám také zakoupeny Agnes šaty, koupila jsem je v Havířově - Tina. Měli tam výprodej, šla jsem se kouknout a bylo to :) Přístup naprosto perfektní, šaty moc krásné (kolekce 2015) za cca 5900,- i s novou spodnicí, a to navíc až si vyberu botky, mám přijít na upravení délky na míru a vyčištění šatů zdarma. Také jsem měla původně namířeno do Polska, ale náhodou jsem jela už na výprodej v Tině, a vybrala tam. Ale jinak v tom Polsku prý perfekt :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, my byli dnes taky v Polsku v Kudowa Zdroj. Že se jen podíváme na svatební šaty. No a nakonec jsme si vezli domů jak svatební,( chtěla jsem nějaké jednodušší) tak plesové. Kdo není extra náročný, určitě si tam vybere. ;-) Jen se nenechte hned ukecat na první a všechno si nejdříve v klidu projděte. Vypadalo to, že mají všude stejné a když už jsme měli nakoupeno. Uviděla jsem v jednom stánku luxusní a originální plesovky, které měli fakt jen v tom jednom stánku. Nějací starší pár to tam prodával. ( jinak než v Polsku jsem si přišla jak někde na Balkáně :-D A co mi vadilo bylo, takové to intenzivní nabízení u každého stánku. Ale jinak kdo nechce nic extra a drahého tak se tam určitě zajeďte podívat a mají tam i pánské obleky a kravaty. Tak nákupům zdar! 🍀 :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?