Šaty z Polska ?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty chtěla jsem se zeptat jsou tady některé které si kupovali šaty v Polsku ? Jaké máte zkušenosti zajímala by mě jak se pohybují ceny šatů nových kolekcí ? Všichni mě říkají jak v polsku koupím šaty levnější než co bych si půjčila u nás v salonu. Tak by mě zajímalo jaké máte zkušenosti. Případně nevěsty které máte šaty z Polska mohli byste přiložit fotky šatů a cenu. děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Byla jsem se v Polsku na saty podivat, a teda to, co tady jenom PUJCIS za treba 13-15tisic. tak v polsku koupis treba za 10 nebo 8000. a je to temer to stejne, ne-li stejne. Kamarádka taky kupovala v Raciborzi, nadherne, princeznovske, s krajkou a dala za ne 8000, a prodala za 6000,- . A co skoro totožné zkousela v Ostrave, tak tam bylo pujcovne 13000,- a pri zaspineni 1500 navic. Ja zkousela. ale nefotila, foto momentalne dodat nemuzu. Ale pristi mesic do Polska šaty koupit pojedu. Tak aspoň takhle, ať víš :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem byla v českém těšíně a musím říct že jsem od toho čekala více. (větší výběr, menší ceny) v jednom obchodě sis je mohla koupit na místě od 4tis do 12 tis, a v dalším měli vystavené modely a šili na míru za 12tis. Možná kdybych měla menší prsa a nižší postavu, vybrala bych si, ale nebylo to uplně ono. mám pár fotek z toho obchodu tak ti je pošlu až napojím mobil :) Taťka říkal že v českém těšíně už jsou na ty čechy hrozně zvyklí, tak na tom "vydělávaj" že v polské bjele by to mohlo být lepší, ale to už je na nás daleko
Odpovědět
Profilova fotka
1. cena: 11 tis. Obecně byly krásné, na šněrování, sedly dobře a byly dost dlouhé i na mě při výšce 180 cm. i podpatky bych mohla mít. ale sukně byla taková saténová jakoby těžká, nebyl to můj styl. A když už byly za 11tis. tak to jsem si řekla že za 13 už by mi v mikulově ušili na míru.. 2. cena 4 tis. lehké, ale měla jsem je tak ke kotníkům. Navíc při mé výšce a větších prsou to zdobení končilo pod prsy takže mi to pak volně viselo..no jak pro těhotnou..na nižší postavu by byly dobré. 3. cena 4tis. lehké, jednovrstvé. chtělo by to podšívku, trošku průsvitné mi ta sukně přišla. velmi velké perlové zdobení na zádech..přítel má v mobilu fotku i zezadu tak přidám když se podaří :) taky bych musela vyměnit vycpávky. byli mi malé v prsou.. ..víc typů nemám vyfocených..možná přítel, mě pak chcípl mobil. záleží jakou máš představu, já chtěla něco lehkého bez spodnice, bez klasických krajek.
Odpovědět
Profilova fotka
@pennya tak děkuju moc a nechávala jste si teda nakonec síť nebo máte půjcene ?
Odpovědět
Profilova fotka
nakonec jsem na to pravé ořechové narazila tady na beremku, paní ze salonu vložila příspěvek že jim přišly nové šaty, tak jsem se na ně jela okamžitě mrknout, a budu si je tedy půjčovat, Ačkoliv jsem původně nechtěla dávat peníze do půjčovného. Ale jsou lehoučké, odlišné, prostě mi padly do oka :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?