Šaty z kolekce 2011 Pronovias

Dobrý večer, chtěla bych znát Váš názor ohledně půjčení šatů z kolekce 2011. Vybrala jsem si šaty, ovšem po zjištění, že jsou z kolekce 2011( Pronovias Flauta) si nejsem tak jistá. Řešili byste, že jsou šaty ze staré kolekce a vybrali si na jiné, novější? Děkuji za názory.
Odpovědět
Buď se líbí nebo ne, na rok kolekce bych se vykašlala :)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě na to nedej, šaty tě musí oslovit a pak úplně fuk z které kolekce jsou ...
Odpovědět
Souhlasím s výše uvedeným - hlavně, že se ti líbí, rok bych vůůůbec neřešila ;-)...já měla šaty z outletu, takže rok kolekce xy a nijak mi to nevadilo :D
Odpovědět
Profilova fotka
@marie90 ja si koupila pronovias 2013. Vzdyt je to jedno ne? :) Libily se mi nejvic ze vsech jejich modelu a jdu za nevestu, ne modelku co ukazuje modni trend na dalsi sezonu ;)
Odpovědět
Já nechavám šít šaty podle vzoru Pronovias Sagrera z roku 2011. Jsou podle mně nejkrásnější . :-) :-D
Odpovědět
Děkuji za názory. Šaty hned zamluvím :) Mám se šitím šatů negativni zkušenosti, takže radši je vypůjčím a jsem v klidu, že bude všechno tak, jak má být :)
Odpovědět
Je jedno z jaké kolekce jsou, pokud se ti líbí. Jediný problém bych viděla v tom, ze uz za sebou muzou mit klidne par desitek svateb, tak zalezi spis na stavu. Nevim, jestli by se daly koupit nove...
Odpovědět
@kacenkakaca Presne tak,byla jsem letos na jare v salonu, kde meli saty Pronovias 2010 a nechtela bych je ani zadarmo ! Nejde o strih, ale na tech satech uz proste bylo hodne videt, ze byly xkrat nosene a prane. Zvlast ciste bile saty byly v zalostnem stavu. Takze bacha na to a pokud mas svatbu az za delsi dobu, pocitej s tim, ze saty jeste pujdou nekolikrat ven.
Odpovědět
Právě mi přijde, že na nich není vůbec poznat, že jsou starší. Je taky možné, že jsou šaty populární a tak je objednaly opakovaně?
Odpovědět
Pro představu posílám foto v šatech. Nemám na sobě boty a budou se muset zmenšit, tak si to, prosím, představte :-D
Odpovědět
@marie90 uprimne, ja osobne bych nestala o zmensovane saty. A mne se zda, ze ti jsou o dost vetsi.
Odpovědět
Ty nerovnosti- faldy na bŕichu se udělaly z toho jak ti je vzadu sešpendlili, nebo jsou tam pořád?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@marie90 šaty sú krásne, ale hľadaj ďalej. Podľa salónu tuším, že si z Brna, tak? Ja som tour de salóny absolvovala prednedávnom, myslím, že máme aj podobnú postavu (ja mám 165 cm) a určite odporúčam, aby si si zajedla do Olomouce do Caxy, tam majú Pronovias šiat kopu a aj vo veľkostiach 34,36, čo je pre drobnejšie nevesty super. Ja som si ich tam vyskúšala niekoľko a všetky krásne sadli, bez toho, aby mi ich museli nejak špendliť. Ja som si svoje vysnívané šaty nakoniec našla inde, ale len preto, že mi bolo ľúto dať 15000 za šaty, čo budem mať na sebe len pár hodín :) Držím palce, nech nájdeš čo hľadáš.
Odpovědět
Nerovnosti na břichu jsou díky sešpendlení. Myslíte, že to bude vidět, když budou šaty zmenšené asi o 4cm? Nedovedu si to moc představit. Předpokládám, že by mě paní v tak vyhlášeném salonu, jako je Naive, upozornila, že jsou mi šaty hodně velké a zmenšené budou vypadat nevzhledně.
Odpovědět
@marie90 ja si myslim, ze zmenseni satu se vyplati tak DO jedne velikosti. A mam dojem, ze ty budes potrebovat vic nez 4 cm, mam dojem, ze ti jsou proste celkove strasne velke. Vim, o cem mluvim, mam velikost 34 a v salonech mi v klidu nabizeli saty o dve i tri velikosti vetsi a vypadalo to stejne, stejne hrozne. Mohla bys dopadnout tak, ze vystrih ti bude koncit az v podpazi nebo az na zadech a i kdyz ti nebudou padat, nebudou ti sedet. Hledej dal, daleko vic parady udelas se saty, ktere ti budou skutecne sedet.
Odpovědět
Díky za názory, máte pravdu. Zajedu si ještě do Caxy a snad vybereme něco lepšího :)
Odpovědět
šaty jsou moc krásné, určitě bych neřešila z jaké jsou kolekce. Pokud se v nic cítíš jako princezna, tak jsou to ony :-)
Odpovědět
Jen ještě upozornění, co se týče Pronovias šatů - sice tady nevěsta nemá boty, ale šaty jí jsou hodně dlouhé (přišlo mi, že Pronovias šaty jsou obecně dost dlouhé, měřím 170 cm a měla jsem 9 cm podpatky a bylo to tak akorát, abych si na ně úplně nešlapala), takže by to chtělo hodně vysoké podpatky. Šaty, které mají tylovou sukni, což je případ právě často Pronovias šatů, nevypadají vůbec hezky, když se musí dole založit, tyl je průsvitný a je to hodně vidět. Nevěsta, co měla šaty přede mnou, je měla založené a vypadalo to fakt blbě. Takže bacha na to, i když ti v salonu naslibují, že to není problém založit, u tylu fakt nebrat :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?