Šaty z bhgate

Nemáte některa zkušenost s koupi šatu z bhgate, zamilovala jsem se do jednich ale nerada bych narazila na podvod.
Odpovědět
Nechci vám kazit radost z levných šatů, ale jestli si myslíte, že na foto jsou reálné šaty, které vám přijdou, tak budete zklamaná. Na šatech na foto je použita zřejmě francouzská krajka, která je velmi jemná a drahá /soudím podle motivu, který na těchto krajkách bývá/, sukně ve vlečce je krásně široká - takže spotřeba krajky bude velká. Dívala jsem se na stránky, na které se ptáte. Za 150 dolarů opravdu nemůžete čekat zázraky. Velmi bych si objednávku rozmyslela.
Odpovědět
Zrovna jedny velmi podobné šaty šiji - krajka je za 3500/m, spotřeba 4m, rozpočet včetně materiálu je kolem 25000, konečnou cenu bych neměla překročit. Pokud chcete šaty levnější, doporučuji zvolit krajku jen na živůtek a sukni ušít z několika vrstev tylu. Sukně bude lehká, nadýchaná a levnější. Věřte, že kvalita látky je na první pohled vidět, proto doporučuji raději méně, ale kvalitní látky - krajky.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@linie_praha myslíte něco takového? Do těch bych také šla
Odpovědět
Podobné šaty by mohly být výrazně levnější, krajka je jen na živůtku, sukně zřejmě taftová. Pokud se rozhodnete, ráda Vám šaty ušiji.
Odpovědět
@linie_praha Můžu se zeptat jaká by byla asi cena u Vás? Děkuji Sabina Kraváčková
Odpovědět
Sabk: Pokud by byly šaty asi jako na foto, tak kolem 8-10000 - záleží také na ceně krajky. Při více vrstvách látky na šatech /organza nebo výrazně širší sukně/ tak o něco víc, ale přes 13-14000 ne. Vždy je lepší stanovit cenu, kterou nechcete překročit a do té se vejdeme /přizpůsobíme střih, materiál apod./
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?