Šaty z Aliexpressu - jakou velikost si objednat?

Zdravím holčiny. Chci si objednávat šaty z aliexpressu, a nemám ani tak problém, jestli mi dojde to co je na obrázku, ale spíš se jedná o velikost. Odkaz sem dávat nebudu, protože můj přítel je zvědavý a byl by schopný si to dohledat :D Otázka tedy zní : Když si některá z vás kupovala šaty na Ali, kupovala jste raději o číslo větší, nebo ty šaty které vám odpovídali na rozměry ? Například rozměrově vám seděli 14, ale koupila jste si 16 ( číslování na Ali ) Jde mi o to, abych je neposílala zpět, mám plno času do svatby, ale raději čím dřív, tím líp :) Jinak šaty jsou korzetové takže když tak se to dá stáhnout kdykoliv, ale raději se ptám :) Velmi děkuji za rady :)
Odpovědět
Musíte se podívat na tabulku velikostí přímo u těch šatů,každý to má jinak.
Odpovědět
To já vím :) Ale jestli je lepší raději koupit větší, nebo ty co na mě sedí podle té tabulky . :)
Odpovědět
Zpět posilat bych to teda nechtěla 😂 každopádně vzdycky je lepší si objednat minimálně o číslo větší z Ali než máš... Ale rozhodně bych se dívala na co nejvíc recenzí a fotek z reálu
Odpovědět
No to ani já :D To poštovné by by bylo horší jak to z číny :D .. Jinak děkuji za radu :) A ty co chci si nikdo nekoupil, a můj celý život je RISK tak že riskování mám v krvi, a nějak se nebojím :)
Odpovědět
@rhystel klidně to riskni, ale abys za ně nedala nakonec víc jak za ušití 😂
Odpovědět
@rhystel hlavně kolikrát to proste vůbec nesedí, musí se to přešívat. Zrovna svatební šaty bych z Aliku nekupovala. Kolikrát, když si objednavam oblečení, tak je to hrozná onuc :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@kkarollkaa ja bych do svatebni satu na alli taky nesla.
Odpovědět
@rhystel Já jsem si z Ali svoje šaty objednala :) velikost jsem podle jejich tabulky měla přesně mezi 22 a 24. Objednala jsem větší a nebylo to ono. Ale šaty se mi moc líbily a chtěla jsem je, tudíž jsem objednávala ještě tu menší velikost a ty větší jsem bez problému prodala tady v ČR. Jsou vzadu také na šněrování a prodejce v té tabulce uvedl míry při největším stažení šněrování. Snad ti to nějak pomůže :-)
Odpovědět
Podle tabulky jsem měla mezi 4 a 6 a vzala jsem si 6, byly mi krásně, ale větší, určitě bych brala tu menší, hlavně když to má být vypasované :-)
Odpovědět
No raději koupím ty větší :) Díky za rady holky. Kdyby nepasovali tak je mohu tu v čr prodat :) Prodejce mi prvně říkal 14, ale raději at koupím 16 :) Tak objednám a pak vám napíšu jak to dopadlo :) Času do svatby mám ještě plno :D ..
Odpovědět
@rhystel Tak si zadejte svou vlastní velikost,nebude to o moc dražší.
Odpovědět
Ahoj, já jsem si šaty z Ali objednala a vůbec nelituji. Jsou krásné a za hubičku. Objednala jsem si velikost, o které jsem si myslela, že mi bude sedět - míry jsem odhadla. A sedí mi skvěle. O číslo větší bych nekupovala, ale je to samozřejmě na tobě :)
Odpovědět
Článek se načítá
@m_kristynka Hlavně když si myslím že do svatby zhubnu něco :D :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky recenze a o číslo větší...Já jsem si tam objednávala už spoustu věcí, ale taky mi jich spousta neseděla :(
Odpovědět
Co jsem se dívala, tak jsem na kinec našla jiný a tam aspoň jsou fotky někdy za 2 týdny je budu objednávat ( raději dřív než pozdě ) ...Tak uvidím :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?