Šaty z Aliexpress

Profilova fotka
Nevěsty, přemyslim ze si saty objednam pres internet, Aliexpress,mate s tim nejaka zkusenost. Jedna pani na facebooku tak objednala uz 22ti nevestam saty a vsechny byly spokojene. saty jsou primo z vyroby a ceny suprovni
Profilova fotka
Objednávala jsem tam nějaké boty a kabelky a pohoda. Šaty si taky nechám šít v Číně i když ne z Ali.
Profilova fotka
Ahojki o šatech z aliexpress.com taky silně přemýšlím , jsou tam fakt krásné a cenově super :) stejně si myslím že většina svatebních salonů tam taky nakupují a nám nevěstám to pak nabízejí za majlant ....no vidím ještě mám čas ale láká mě to hodně si je tam objednat :)
Profilova fotka
@matejaamalka prave taky nad tim premyslim,ale vubec si nemuzu vybrat a to nejsem stale na konci, ukladam si do pc par satu.mi mame svatbu az v dubnu ale tak ke konci zari bych si je asi objednala.
Za sebe určitě nedoporučuju. Pokud to bude za cenu, která se ti vyplatí, můžeš se spolehnout na to, že ti přijde otřesný hadr. Pokud už najdeš kvalitnější dílnu, vyjde to na peníze, za které si šaty budeš moct nechat ušít tady v ČR s tím, že budou skutečně na míru, budeš chodit na zkoušky a budeš moci vidět, jak práce postupuje a případně zasáhnout.
Jen takovy priklad: ja jsem si na ali vybrala saty, co na nase vysly asi na 1400,-. Na aukru ty stejne mely za 3500,- ;) A prodavaji je i v salonech za cca 5-8 tis. Takze za me ali taky ok, jen se clovek musi umet presne změřit. Jinak z ali jsem si objednala vsechno na svatbu (saty ne, ty mi dovezla kamaradka z Irska) a vse uplne v poradku, spis jsem byla prekvapena kvalitou. Ted jeste cekam, nez mi odtamtud prijdou saty pro druzicku ;). Jen pozor na dodací lhůtu! Zatím nám teda nejdelší balíček šel 16 dní, ale to bylo normalni zbozi (organzy, tyl atd.), nic co by se muselo šít.... :)
Profilova fotka
ahoj holky,ja teda ali rozhodne doporucuju. Saty sem objednavala min rok v listopau ptz sem si myslela ze to potrva nez je na miru usiji. Presne sem se zmerila a jiz v den platby se mnou zacali komunikovat ohledne detailu. Neudelali jediny strih nebo prositi bez toho aby neposlali fotku jestli sem spokojena s tim nebo s tamtim. Behem 3 tejdnu sme si vzajemnevsechno schvalili a saty byli na svete. Platila jsem sice clo i dph ale i tak mne vysli minimalne o polovinu levneji nez pujcovne a planuju je prodat. Vsichni mi saty chvalili a nestacili se divit jak sou krasne. Dokonce pani v pujcovne (pujcila sem si pod ne pouze spodniciza sto korun) mi rekla ze uz davno nevidela tak hezke a tak dobre usite saty. A kdyz sem jirekla ze sou z ali tak opravdu uznala ze sou fakt paradni. Ja nakupuju na ali hodne veci, nejen svatebni, ale i uzasne detske obleceni, obal na mobil (v cr stoji 400 na ali mnoooohem hezci barvy a potisky a porad ten samej za 75kc), ... Ali je proste super. Sice na zbozi ktere je free shipping cekate kolem 3 tydnu ale za ty prachy to stoji za to.
Profilova fotka
@alie_111 Ahoj, nemáš je někde vyfocené?
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@alie_111 Krásné šaty fakt :) no já hledám vždycky prodejce kteří mají pozitivní recenze od kupujících :) a narazila jsem na jedny nádherné princeznovské s korzetem s kamínky no prostě parádní , mužeš si je objednat bud podle velikostí z tabulky nebo nechat udělat na míru ,no myslím že ty co jsem tam našla za 200 dolarů by mě tady v česku vyšly na 15 000 půjčovné , a prodávající docela v pohodě , komunikovali , hned odepisovali na mé dotazy ...no já to asi risknu :)
Profilova fotka
@alie_111 a za jak dlouho ti je ušili na míru ? já mám svatbu příští rok v Květnu a nevím kdy bude dobrá doba na koupi ...
@alie_111 oboje saty jsou uzasne! Jaka je tohle barva? Dekuji
Profilova fotka
usili mi je za necely mesic. Ja mela smulu, ze sem je objednavala v listopade, v prosinci byly hotove a svatba byla v cervenci, jenze od prosince do cervence sem zhubla 7 kilo takze mi byly malinko velke tim padem. I tak byly super kvuli zavazovani vzadu se to srahlo ale proste kdybych nezhubla, byly by uuuplne dokonale. Jinak barva je to champagne, pro mne bezkonkurencni, ja bile nechtela ani nahodou.
Článek se načítá
@alie_111 Mohla by jsi poslat odkaz na prodejce z Ali?Šaty jsou moc krásné a když říkáš, že i kvalita byla super.A na kolik dolarů tě vyšly?
Profilova fotka
@alie_111 mohla bys mi taky poslat odkaz na prodejce ? děkujíííí :)
Profilova fotka
@alie_111 tak ja taky prosim o odkaz na pridejce, nebo popr.primo okdaz jen na jeho saty?dekuji moc
Profilova fotka
taky by mne zajímalo kdo je ušil :-))) je fakt, že co se prodává tady na pro nebo na aukru je vše z ebay nebo ali s přirážkou 300% , jen to chce vychytat opravdu kvalitní dílnu, ale to se tady řeší v jiných diskuzích .-)
Profilova fotka
Na Aukru jsem našla čínského prodejce který je i na Ali a na Aukru má samé spokojené ohlasy. Tak jim věřím a nechávám si šít šaty pro sebe a pro družičky. Jsou i na FB takže jim fakt věřím že nepošlu jen bílou záclonu. :-D
Já mám šaty z ebaye, ale myslím, že je to stejné s alli. a maximálně spokojenost. Chce to jen ztrávit trochu času nad hledáním toho pravého prodejce a hlavně vědět, jaký styl šatů vám sedí. Já jsem si dokonce koupila dvoje. Jedny konfekční 36 a druhé na míru. A pak si vybrala ty co mi lépe sedí. Šaty mě vyšly i se spodničkou na 3 tis. Prostě paráda!
Profilova fotka
Alli je naprostá bomba. Už několikrát jsem si objednávala oblečení a super. Uvažuji i o svatebních šatech. Mají tak velký výběr, že nevim které :D
Profilova fotka
@vansik takze spokojenost?premyslim nad svateb.saty,necche se mi davat tolik penez jen za pujceni.
Profilova fotka
Holky, ja sem kupovala tyto http://www.aliexpress.com/snapshot/29... Doufam ze ten odkaz funguje ptz se mi zda ze ta fabrika uz nesije nebo sije pod jinym nazvem. Zkuste je nejak vyhledat, jmenovali se: Suzhou Xijie Wedding Dress Co., Ltd. China (Mainland) (Jiangsu) Nemela sem s nima jedinej problem a vse dopadlo opravdu na vybornou!
Profilova fotka
@alie_111 ano odkaz funguje, jsou tam ty vaše šaty a kde prosim najdu ostatni šaty které sijí?díky
Profilova fotka
@alie_111 uz je asi mám :) snad spravne :)
Profilova fotka
@kamilaho Opravdu velká spokojenost. Jak už jsem psala mají velký výběr a cenově super. :) Hlavně budou jen tvoje. Nové, čistě, nepoškozené a nebudeš nervní kdyby jsi je náhodou ušpinila. :)
Profilova fotka
@vansik Hodne nad tim premslim a i moje mmaca rika t do toho jdu. jen mam strach aby mi pak sedeli. mam trochu boky,ale do te doby chci shubnout :)
Taky nad nimi uvažuju. Za tu cenu...kdyžtak bych si je nechala trochu upravit u švadleny. Teda, já mám v úmyslu nějaké jednodušší, kdybych chtěla nějaké nabírané, krajky kilometry atd atd atd, tak nevím, jestli bych do nich šla...
Profilova fotka
@rory_g taky chci jednoduche, nelibi se mi kdyz jsou nejak moc preplacane.
Profilova fotka
@kamilaho toho se taky bojím, ale jestli se bude dobře měřit, tak myslím, že to to dopadne dobře. :) Tak to jsme na tom stejně. Taky mám boky a chci je dát dolu do svatby. :) :D
Profilova fotka
@alie_111 takze i kdyz jim poslu fotku nejakych sat, tak mi je presne usiji a napisou cenu? nemuis byt jen co maji v nabidce?
Profilova fotka
Asi záleží od fabriky, já sem si vybrala z jejich nabídky,měnili sme pouze barvu a nějaké detaily. Ty pro dcerku mi sílí jen podle mého návrhu, prostě sem se zeptala jestli by to šlo s oni bez problémů souhlasili. Napište jim své požadavky pokud si vyberete přímo šaty od nich a uvidíte. jsou opravdu ochotni

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?