Šaty v reálu

Ahojky milé Nevěsty, zkoušela jste si některá tyto šaty? Zajímaly by mě reálné fota,případně různé poznámky. Jsem vysoká, hubena a žádné prsa. :-) . Budu moc mít takové šaty? Zatím jsem ve fázi hledání a pokukovani. Děkuji moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Salon Maya je super a maji krasne saty. Tam bych se nebala :) Se strihem ti poradi...Ale poznas to i sama, v cem se budes citit ;)
Odpovědět
Já jsem si zkoušela podobné a můj poznatek je, že mě sedí šaty se sníženým pasem. Takže být tebou, tak si aspoň jedny s takovým pasem zkusila. Jinak co se týče horní časti, tak záleží jaká máš ramena. Já mám úzké, tak mě by seděly z tvého výběru ty poslední. Každopádně určitě zkus i něco úplně jiného. Buď zjistíš, že tudy cesta nevede nebo budeš příjemně překvapena.
Odpovědět
Já právě nechci klasické korzetove šaty,protože nemám do nich co dát.Má je skoro každá nevěsta a hlavně se po mě budou neustále sapat moje děti a nechci si korzet vytahovat každou minutu nahoru. Ale kdo ví?Třeba u nich skončím ;-)
Odpovědět
@mischelle007 Taky se snažím vyhnout korzetovým šatům, ale zkoušela jsem jedny a byla pravda, že držely dobře, ale hůř se v nich dýchalo:-(.
Odpovědět
Já jsem měla šaty za krk, taky na menší prsa. Prodávám, mám v bazaru, jestli chcete mrknout.
Odpovědět
@aechmea šaty za krk ne,to se mi nelíbí. Ale děkuji za nabídku;-)
Odpovědět
@mischelle007 přesně z těchhle důvodů jsem ani já korzetovky nechtěla plus ještě jsem nechtěla na zádech šněrovačku. A nakonec jsem jedny takové oblékla (se sníženým pasem) a byly to prostě ony! A měla jsem nakonec korzet i šněrovačku.... :-D . Takže být Vámi, aspoň nějaké bych také zkusila....Hodně štěstí při výběru!
Odpovědět
hele, já teda nemám moc dobrou postavu,ale už vím, že okokování šatů na obrázku je k ničemu. obětuj dvě stovky nebo kolik to stojí a jdi si nějaké vyzkoušet....jinak typ šatů hezkej...
Odpovědět
Profilova fotka
@alyss2 Přesně, souhlasím! Mě třeba šaty, které jsem původně absolutně vyloučila, lichotily snad nejvíc. Na obrázku je to taky různě nafocené a vyretušované. Počítej s tím, že modelky stojí na různých piedestalech, takže ve výsledku šaty vypadají trošku jinak. Určitě zkoušet, zkoušet a zkoušet a objet těch salónů víc.
Odpovědět
Budu také samozřejmě zkoušet,ale ještě nemáme vypsany termín svatby. Tak bych si je nemohla ani za rezervovat,kdybych nějaké našla. Právě,že ve skutečnosti vypadají ty šaty úplně jinak a toho se děsím. Ani nejsem satovy typ. Mám obavy,že všech budu vypadat hrozně:-/
Odpovědět
Neboj, ty pravé určitě najdeš:-) Ale určitě je lepší vyzkoušet co nejvíc. Já byla ve dvou salonech a ještě mám tři kam se chci podívat a pak se rozhodnu. A chcete svatbu příští rok?
Odpovědět
@jitulkax děkuji:-) ano,příští rok v červenci nejlépe. Mám také vyhlidle salóny kam se chci podívat . Tak uvidíme ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@mischelle007 do července času dost, tak určitě ty pravé najdeš. Budu držet pěsti :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?