Šaty v boho stylu

Profilova fotka
Prosím milé nevěstinky, nevíte některá kde sehnat takovéto nebo podobné šaty, zamilovala jsem se na první pohled a teď už se mi žádné jiné nelíbí :-( nebo neznáte nějakou šikovnou švadlenku která by si troufla???
Odpovědět
Profilova fotka
@barbucha1987 Šaty jsou od Anny Campbell, ale nevím, zda je nějaký salon v ČR má, zatím jsem je viděla jen na Ebayi a na Aliexpressu :-D
Odpovědět
Obávám se, že i švadlenka bude mít potíž s kvalitním materiálem, aby byl výsledek krásný a nepůsobilo to jako cetky. Můžeš se poptat, ale pokud si nechat šít, tak bych investovala do kvalitních materiálů, tady se to hrozně moc pozná.
Odpovědět
http://www.annacampbell.com.au/dresse... zkus přímo její stránky... tam se dají koupit... ale nevim za kolik :/
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty stojí kolem 3000 dolarů :/
Odpovědět
Profilova fotka
@barbucha1987 Ušít by to samozřejmě možné bylo, ale cena by byla astronomická, počítejte minimálně kolem 20-30tis Kč. Což je pořád méně než originál :) Už takové šaty poptávalo vícero nevěst a vždy když jsem je seznámila s cenou raději slevily ze svých požadavků a nakonec skončily u klasických šatů z půjčovny, což je obrovská škoda.
Odpovědět
Jsme na tom stejne!! Taky je vsude hledam.. primo tyto.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannahb1 bohuzel je to tak, ja pracuju v salonu a denne mam nevesty s pozadavkama na originalni a neokoukane saty,chteji neco specifickeho ale rozpocet maji polovicni toho co takovy saty stoji.Samozrejme chapu,ze ne kazdej ma tolik na saty,ale z 99% prave tyto nevesty maji luxusni mista a 200 hostu,ale setri na necem po cem tak strasne touzi a pak si stezuji jak saty co chteji jsou drahy. Ja bych vsem nevestam poradila udelat si pruzkum pred tim nez jdou pro saty a nemusi pak byt zklamany.
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, vím že jsou od Anny Campbell, jen jsem myslela jestli je nepůjčuje nějaký salon u nás popřípadě na slovensku nebo německu.¨
Odpovědět
@barbucha1987 Dovedete si představit půjčování podobných šatů? Jak by se udržovaly? Jak by šaty vypadaly po několika svatbách? Utrhané korálky, poškozené návleky korálků, které dělají hlavní ozdobu atd. Kdo by to opravoval a kolik by to stálo?
Odpovědět
Profilova fotka
@barbucha1987 Jak píše paní Floriánová, půjčovat takové šaty by nešlo, a upřímně si myslím že pokud by se našly, nebylo by půjčovné o moc nižší než náklady na ušití.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrá, moc Vám děkuji ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já bych doporučila dát si tu práci a nakoupit krajku, epaulette, nášivky a aplikaci na internetu (ebay, aliexpress) a šaty ušít z těchto komponentů švadlenou v ČR. Myslím, že ale ani tak nebudou vycházet na méně než 15 tisíc.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@barbucha1987 Zalezi na tom, kolik vubec jsi ochotna investovat, jaky mate limit. Mohlaby pro vas usit podobni a kvalitni saty, rucne ozodbit atd. Napiste mailem, pokud budete mit zajem o konzultace ci vytvoreni satu. Budu se tesit, modni navrharka, Naila Afandiyeva P.S 20-30 tis na usiti jedinecnych satu, neni astronomicka castka ;) to je uplne adekvatni plat za tu prace. Mela jsem zakaznici, ktere investovali do svatebnich satu i 35 i 45ooo kc.
Odpovědět
Profilova fotka
@nanay díky ale už jsem rok vdaná a šaty jsem mela nadherne.
Odpovědět
Profilova fotka
@artemide díky ale už jsem rok vdana ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?