Šaty stále dokola...:-) prosím o názor

Profilova fotka
Milé nevěsty, prosím o radu... Už dlouho hledám vhodné šatičky na naši malou svatbu na samotě u lesa, ale zatím nemůžu najít takové, ve kterých bych si vedle svého milého myslivce nepřipadala nepatřičně, zároveň bych ráda vypadala jako nevěsta... Určitě mi rozumíte.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevím co vám poradit. určitě je na výběr z mnoha šatů, které nejsou přeplácané, ale přitom krásné, nadčasové a jemné. Ty nahoře mi spíše přijdou jak letní vycházkové šaty, než jako svatební. Hledejte třeba i na bazaru a zrčitě najdete. Zeptejte se ho i na zor, co se líbí jemu, jaký styl.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@gitak Posílám pár tipů http://www.beremese.cz/market/svatebn... http://www.beremese.cz/market/svatebn... http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Já jsem za dlouhé šaty. Jemné zdobení, jednoduchý střih (třeba ty druhé a třetí, které navrhla ilonkaseda). A když myslivec, klidně se zelenými prvky (zelená stuha???). Ty krátké šatky jsou hezké, ale zvolila bych je pak na večer na převlečení.
Odpovědět
a ještě jeden tip, sice už jsou zdobnější,ale střihem odpovídají ležernější svatbě http://www.sbazar.cz/magdalenakom95/d...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?