Šaty se závojem nebo bez

Profilova fotka
Ahoj, chci být utajená nevěsta, což má jeden menší problém, "nemohu" nikomu ukázat svoje šaty :-) Osobně jsem k nim vůbec neplánovala závoj (ani dlouhý, ani krátký), ale nyní můj snoubenec pronesl, jak se těší na fotky se závojem. Závoj se mu na nevěstách velice líbí a fotky s povlávajícím závojem taktéž. Přemýšlím, že ho koupím a vezmu tedy jenom na to focení, ale co myslíte hodí se k šatům alespoň trochu?
Odpovědět
Profilova fotka
@sanndra podle me se svatebni zavoj hodi ke kazdym svatebnim satum ... Pro me osobne nevesta bez zavoje neni nevesta.. Takze za me zavoj rozhodne ano..:)
Odpovědět
Profilova fotka
U tehlech satu je trochu skoda ze schova ty pekne zada ... Ale zase, nemusite ho mit cely den, ze? takze bych vzala na obrad zavoj, ta je chlap spokojeny, pak par fotek s nim a pak treba bez at vyniknou zada :) Vzala bych ho .... vzdyt zavoj je snem kazde snad uz od malicka, ne? :) a kratky nebo dlouhy, zalezi jak jste vysoka, cim vyssi postava, tim delsi zavoj muze byt :)
Odpovědět
Profilova fotka
Je škoda,že schová ty krásné záda.Když už to musí být,tak bych volila jednoduchý a dlouhý.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste vysoka, pak bych sla take radeji do delciho a ne moc zdobeneho, maximalne po okrajich :) aby zavoj nekoncil na zadech a tim nenarusil to zdobeni :)
Odpovědět
Také se přikláním - dlouhý, jednoduchý, bez ozdob, a po obřadu shodit:)
Odpovědět
@1nelinka vidíš, já si zase myslím, že závoj se hodí k naprostému minimu šatů a v podstatě je nesmyslné si ho v dnešní době, kdy je malokterá nevěsta panna, brát. @sanndra k tvým šatům mám strach, jak to půjde k sobě materiálově. Určitě se vyhni těm krátkým pevným, když už závoj, tak nějaký dlouhý, splývavý a bez zdobení.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem taky pro dlouhý a jednoduchý! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ho taky nechtěla nejprve, taky mi zakryje část pěkně řešených šatů, ale myslím že na obřad a focení by být měl.. je ot takové tradice, i když dneska už se moc nenosí.. letí spíš kytky do vlasů a ozdoby... k těmto šatům bych to taky viděla spíš bez závoje ale pokud ho partner chce vezmi ho a potom ho sundej :)
Odpovědět
@sanndra Ja bych k temto satum dala taky delsi zavoj,mene zdobeny. Ale urcite do toho jdi,zavoj je super,ja ho nesundala cely den:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nakonec ač jsem závoj chtěla, šla bez a vůbec to nevadilo, nehodilo se. Kamarádky byly také pro být bez něj, že nejsme princezny z 90 let :-D Já stejně chtěla,ale nakonec se prostě nehodil bylo vše krásné bez něj s ním kýč.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak bych poradila co já - závoj koupit a pak uvidíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca urcite to zalezi na vkusu kazde z nas..:) nektera nevesta by zavoj nechtela ani za nic a me zas nevesta bez zavoje neprijde jak nevesta ani nevim proc.. kdyz mi dali v salonu zavoj tak to pro me byla ta pomyslna tresnicka.. Citila jsem se tak slavnostne a krasne..:) a jestli se i partner @sanndra vyjadril ze by zavoj rad tak bych mu urcite udelala radost vzdyt se da kdykoliv v prubehu dne sundat..
Odpovědět
Článek se načítá
@bartvebartve tradičně je zavoj symbolem nevinnosti, takže v dnešní době ho může mít jen málokterá. Ten zbytek je jen móda. Žádné, že by být měl.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle me se k temto satum nehodi a souhlasim s @kacenkakaca
Odpovědět
Já se na závoj moc těšila, i účes jsme na něho dělali. Ale pak mě kadeřnice ještě vlasy chtěla bez závoje přelakovat a až po obřadu jsem zjistila, že závoj leží doma na gauči :D Nakonec jsme se ale shodli na tom, že už by to celé na mě bylo moc přeplácané. Ale trochu mě to mrzí doteď.
Odpovědět
Profilova fotka
K temto satum bych zavoj nedavala. Pusobi lehce a pokud zvolite spravny uces, budete nezna. Zavoj bych vzala jen na foceni.
Odpovědět
Profilova fotka
já bych závoj rozhodně nedávala. lepší ozdoba do vlasů podobná zdobebí na šatech nebo zajímavý účes.
Odpovědět
@kacenkakaca Jak ze muze mit zavoj jen maloktera nevesta? Muze ho mit kazda,kdyz chce. A ze je to symbol nevinnosti? A co jsou bile svatebni saty? Taky nekdo muze rict ze kdyz holka neni panna,ze by nemela mit saty bile,ale tak to by uz asi nikdo nevidel bilou nevestu. At si kazdy na sebe vezme co chce,nejakou pitomou modu bych do svatby vubec nepletla.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za rady, je mi líto, že nevyniknou záda. Překvapily jste mne tím dlouhým, já myslela spíš krátký :-) Původně jsem chtěla volný drdol a kvetinovou čelenku... Tak uvidím, závoj je celkem levný, kdyžtak zůstane ve skříni
Odpovědět
@1nelinka S tim zavojem souhlasim,kdyz jsem si kupovala svatebni saty,bylo to krasne,ale kdyz mi dali na hlavu zavoj,teprv pak jsem se citila jako dokonala nevesta:-)
Odpovědět
@88renca88 Ale vždyť jo, ať si to vezme kdokoli, komu se to líbí. Reagovala jsem na příspěvek uzivatelky, co psala, že by zavoj měl být, protože je to tradiční, tak ji objasnuji, jak se to s tou tradicí vlastně má, když se tu s tím ohání. Co se módy týká, tak zrovna svatby jsou prakticky od začátku do konce o módě, ať už si to pripustis nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
A navíc mi závoj nesedí materiálově
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 Myslela jsem, ze bila barva satu znaci to, ze se slecna vdava poprve ... Ale nevim no. Jinak souhlasim, ze zavoj je kazdeho vec. @sanndra Jak psaly ostatni, zavoj urcite delsi. Koupila bych az na zem a pak zkracovala delku. Ale k temto satum urcite nejmin po zadek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mofa81 teď když na to koukám, máte všechny pravdu. Krátký by končil blbě v půlce zdobení :-) Ještě, že jsem se zeptala :-)
Odpovědět
podle mně je závoj symbol pro nevěstu, ne pro pannu :-) ale uznávám, že podle tradice to takový symbol začlo mít a není to dnes už potřeba. Nicméně závoj = nevěsta, krásné šaty a super učes se dnes nosí pomalu na každý ples. Svatba je jednou za život, ples x-krát ročně :-) ale proti gustu... Každá má právo si dnes vzít, co jí vyhovuje a v čem se bude cítit jak krásná nevěsta a to je nejpodstatnější. K těmhle šatům se zas závoj tolik asi nehodí, proto bych je já osobně nebrala, nicméně jsou nádherné a nějaký jednovrstvý dlouhý by mohl být fajn
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?